כ מדריך למועדוני FKK בגרמניה - דף 5 - סקס אדיר

מדריך למועדוני FKK בגרמניה

41
השם הראשון שקופץ מייד לראש בדרך בין מינכן לפראנקפורט הוא קולוסאום, באוגסבורג (Augsburg).
הנה הלינק באנגלית: http://www.fkk-colosseum.de/index.php?&L=en
המועדון ברמה גבוהה מאוד ומבטיחים לפחות 30 בנות בכל יום, וכל פעם שאני הייתי, נראה היה לפחות מספר כזה (לא ספרתי - הייתי עסוק בדברים אחרים).

וכן, אפשר (ואף רצוי) להשתמש ב- GPS בשביל להגיע ליעדים הללו. לי יש GPS נייד, אותו אני לוקח תמיד בנסיעות לחו"ל ומתכנת מראש עם כל הכתובות שאליהם אני רוצה להגיע - זה תמיד עובד. על GPS אסור לסמוך לגמרי, צריך גם להפעיל את השכל הישר וגם להכור את "השגעונות" שלו, לכן אני מעדיף להגיע עם המכשיר שלי, אותו אני מכיר היטב.

42
נזכרתי בעוד FKK ברמה גבוהה, בו ביקרתי פעם אחת, גם כן צפון מערבית למינכן - לכוון פראנקפורט.
אני זוכר שנראה יותר חדש מרוב ה- FFKs בו ביקרתי, כנראה נבנה או שופץ לאחרונה, אך חוץ מזה דומה לכל האחרים.
שמו האוואי וזה הלינק אליו:http://www.fkk-hawaii.de

43
זהו, הנה השלישי, קפץ סוף סוף מפינת הזכרון שלי. זהו Paradise FKK, על יד שדה התעופה של שטוטגרט, בדרך ליער השחור, אותו ציינת. ביקרתי בו פעם, והוא בהחלט נמנה בין המומלצים. הנה הלינק שלו: http://www.the-paradise.de
תיהנה!

נב אגב, אל תתבלבל עם הכיוונים, כי מינכן נמצאת בדרום גרמניה, לא בצפון. גם
היער השחור לא בצפון, אלא בפינה הדרום מערבית של גרמניה, ואילו הדרך הרומנטית בדרום-מזרח; רק פראנקפורט איכשהו
במרכז, בטח לא בצפון. אני ממליץ לך שתשיג לך מפת כבישים של גרמניה ותלמד איפה הערים הראשיות, וגם את שמות המדינות בו הן נמצאות (בוואריה, באדן-וירנמברג וכך הלאה).

45
אלמוני - תודה רבה על העצות וההמלצות שאת כולם אשתדל ליישם בהקדם....
מישהו ציין שיש סוג של מועדון בו "הכול כלול" אתה משלם קצת יותר גבוה בכניסה ולא מתעסק יותר עם כסף.

מה דעתך? זה לא פוגע באיכות השירות? ידוע לך לאיזה מהמועדונים התכוונו?
אכול ושגול כי מחר ניפול

46
אכן יש בגרמניה מועדוני "הכל כלול"; הם נפוצים בעיקר בווסטפאליה המערבית, על יד דיסלדורף, דורטמונד וכך הלאה. הם נקראים פארטיטרף Partytreff או פאושאל Pauschal . ככלל הם ברמה יותר נמוכה מה- FKK: בחורות יותר מבוגרות, נראות פחות טוב ומבחר יותר קטן. קורה שבנות עובדות, בשקיעת "הקאריירה המיקצועית" שלהן, עוברות מ- FKK יותר יוקרתי לאחד יותר עממי, ומשם ל-Partytreff.

אני יכול לחשוב רק על מועדון אחד באזור אליו אתה נוסע: Roteshaus 13 (בתרגום חפשי "הבית האדום מספר 13"), והוא מסוג Pauschal club, זאת אומרת שאין פעילות באולמות ציבוריים, אלא רק בחדרים פרטיים. כמוכן הוא לא "הכל כלול" מלא: אתה משלם 30 יורו כניסה ובנוסף, כל אקט יעלה לך 10 יורו. תמורת דמי הכניסה אתה מקבל מגבת וכפכפים, שתיה קלה כמה שאתה רוצה, ויכול להשאר יום שלם - מ-10:00 בבקור (בסופי שבוע יותר מאוחר) עד שנסגר, אחרי חצות.

הנה הלינק: http://www.roteshaus13.de/home

48
שאלה לא הוגנת, כי Oase הוא אחד המקומות המועדפים עלי, ואף יש שם בחורה שאני קבוע שלה - סינדי הבראזילאית.
ואילו ב- Paradise הייתי פעם אחת, לפני איזה שנה.

לכן, אילו לי הייתה בחירה, הייתי הולך על Oase ללא היסוס. אחת הסיבות היא שההנהלה בו יותר קפדנית כלפי הבנות, ולכן רמת השרות יותר אחידה. דוגמא בולטת היא שכל הבנות מתנשקות ומוצצות בלי, בעוד שב-Paradise הזהירו אותי חבריי המקומיים שלא כולן עושות זאת ואתה חייב לוודא זאת מראש.

חוץ מזה, לפי מיטב זכרוני אין הבדל משמעותי בין השניים, ולא סביר שתיפול באף אחר. אבל תקרא את האזהרה שלי באחד הפוסטים הקודמים.

49
ניסיתי לחפש את ההזהרה שדיברת עליה אך לא מצאתי.

תוכל לחזור עליה בבקשה?

אם אני מגיע לפרנקפורט עד 12 בצהרים כאשר טיסת החזור לת"א היא בשעה 19.00 נראה לך שאספיק למצות את אוסה?

נראה לי שזה האפשרות הכי טובה שלי כי במינכן אני אמנם נוחת אבל כבר בלילה הראשון אנו אמורים ללון 70 ק"מ מהעיר במרחק של שעה וחצי נסיעה מאוסרגר (אני בטח לא מאיית את זה כמו שצריך)

התוכנית שלי היא פשוט לקחת את כל המועדנים הרלוונטים ולהחליט שמה לפי הריחוק מאזור הלינה.

כיוון שזו פעם ראשונה שלי בסוג כזה במועדנים לא הייתי רוצה ליפול.

תודה שוב על כל העזרה....
אכול ושגול כי מחר ניפול

50
חברים,
אני כעת בגרמניה.

זקוק לעזרתכם.

הנתונים:

5 שעות בפרנקפורט.

שעות היום.

פאלאס או אוסה?

אני מבין שהפאלאס ממש קרוב לעיר והאוסה קצת רחוקה (חצי שעה נסיעה)

האם ריאלי לשלב את שניהם?

מעדיף מקום אחד בטוח מאשר אפשרות לנפילה.

אודה מאוד מאוד מאוד לעזרתכם.

(הסכמתי לכל הנסיעה הזאת רק בשביל היום הזה)
אכול ושגול כי מחר ניפול

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”