מדריך למועדוני FKK בגרמניה
52היות וההבדלים כנראה לא גדולים, זה תלוי בניידות שלך: אם קל לך לנוע (יש לך אוטו ואתה רגיל לנהוג שם, או שאתה מקבל החזר על דמי מונית), לך על הטוב יותר - אואסה. אחרת, לך על פאלאס - בטח לא תיפול.
אגב, בשני המועדונים הבנות מציעות שרותים נוספים שמכפילים את המחיר - לדעתי לא מוצדק. בפאלאס שמעתי שהן לא מרוצות מהרווח הבסיסי של 50 יורו ולוחצות על כך שתיקת (ותשלם על) שרותים נוספים. בדוק היטב מה כלול לפני שתחליט על הבחורה ואם לוחצת יותר מדי, מציע שתסרב בנימוס ותמצא בחורה אחרת.
53תודה אלמוני.
אוסה היא בחירתי הסופית.
אגב כיוון שלא הייתי אף פעם בכזה מקום, האם ניתן לקחת 2 בחורות?
האם הן באות אליך או שאתה צריך לגשת אליהם?
יש שם חנייה?
מצטער על מבול השאלות קצת בלחץ קליל.
מקווה שבחמישי בערב כבר אוכל לחלוק כאן את חוויותי מהמקום.
54אחרי שאתה משלם את דמי הכניסה (65 יורו אם אני זוכר נכון), בחורה תיתן לך מגבת וחלוק, ובהיותך חדש, תסביר לך את כללי המקום (שים לב - על שתיה חריפה משלמים בנפרד). אתה תאכסן את הדברים שלך בארונית, תעשה מקלחת ותיקח לך את הזמן לסיבוב להכרת השטח.
אחרי שתתרגל, תראה שיש שני סוגי הבנות, כשאלו שניגשות ללקוחות וכאלו שמצפות שהלקוח יפנה אליהן. אלו שניגשות הן בדרך כלל הותיקות יותר; האחרות לוקח להן זמן עד שאוספות את האומץ ליזום. בהתחלה אני הלכתי עם הבנות שפנו אלי, אך עכשיו ככלל אני מעדיף את אלו שממתינות שיפנו אליהן. אחת כזו ביישנית היא אלכסנדרה, איתה הייתי בפעם האחרונה שלי שם, מתוקה בת 22, קטנטונת בובתית ממוצא רומני (אני אוהב בחורות קטנות), שרות מצויין ו- GFE נהדר.
ולשאלה האחרת שלך, דמי הכניסה מקנים לך זכות לשהות יום שלם ולהיות עם כמה בנות שאתה רוצה, ועם כל אחת כמה מפגשים שאתה רוצה

כמות האקטים במפגש הבסיסי תלוי בבחורה – אם זה משמעותי לגביך, סכם איתה מראש. ככלל, הבנות מתנשקות ללא בעיה, מוצצות ללא קונדום, עושות כל פוזה, ונותנים לך לרדת להן; שוב, אם משהו מאלו קריטי לגביך, סכם מראש. הקצפה, אנאלי וכל שרות מיוחד מותנה בהסכמה של הבחורה וכרוך בעלות נוספת, כדרך כלל 50 יורו. יש בנות שלוחצות עליך שתיקח שעה שלמה, או תוספת, וכל דבר קטן הן מחשיבות כתוספת, למשל נשיקה בפה. כאן אחד היתרונות של אואזה, בו התופעה הזו די נדירה (להבדיל מרוב ה-FKK האחרים), אך כדאי בכל זאת שתזהר

תלך, תהנה - וספר איך היה.
55מדריך למועדוני FKK בגרמניה
56אני נוסע בחודש הבא לדיסילדורף ליומיים
בדקתי קצת באינטרנט את מועדוני הכל כלול partytreff
שאלתי מופנית בעיקר לשקדן שעשה בדיקה מעמיקה באיזור
איזה ממועדוני הכל כלול הכי מומלץ
אני למשל התקשרתי למועדון שנקרא mg
הבעיה היא שכמעט לא מדברים אנגלית
אז אין אפשרות לקבל מידע אמין
ישנם כמה דברים שאני לא מבין
האם במועדוני הכל כלול צריך לשלם על אקסטרות
אם אני רוצה לקחת 2 בחורות ביחד או סקס אנאלי
האם צריך להוסיף עוד טיפ על זה
או שהכל כלול במחיר הכניסה
החשבון פשוט אם צריך להוסיף על אקסטרות אז אולי עדיף
ללכת על fkk רגיל
הרי בגילי המתבגר גם אם אשב כל היום במועדון
לא אצליח לגמור יותר מ3 פעמים (וגם זה בספק)
אז עדיף ללכת למקום יותר איכותי עם בחורות צעירות
לשלם 60 יורו בכניסה ואח״כ להוסיף לפי ראות עיניך
אז תגמור את היום עם 300 יורו
ואם תלך להכל כלול ותצטרך להוסיף על אקסטרות
אז תגמור עם 250 יורו בערך
לכן אני פונה לכל מי שיש לו מידע בעניין זה
שיגיב ויעדכן וימליץ
מבטיח לחזור ולעדכן את כל הפרטים והמחירים
תחבורה למקום וכל הפרטים החשובים
בתודה מראש
צדיק המצפה לישועה
57כיצד מתבצע התשלום? אני כל פעם צריך לשלוף להם שטר או שזה בשיטה של בונים כאלו שבסוף עושים לי חישוב על הכול?
בנוסף לארון באזור המקלחות בו אתה משאיר את הבגדים, אתה מקבל מפתח לארונית בפרוזדור שמאחורי הלובי עבור דברי הערך, ובו אתה משאיר את הארנק. אחרי המפגש, אתה ניגש לשם עם הבחורה, מוציא את הכסף ונותן לה.
אני לא משלם אף פעם במוסדות מסוג בכרטיס אשראי, וזאת על מנת להמנע ממצבים מביכים או אף יותר גרוע עם קבלת החשבון, כך שאינני יודע. עם זאת, זה מאוד סביר ואני משוכנע שכל המועדים מאפשרים שימוש בכרטיסים הרגילים (ויזה, מסטרכרד), ואף מאפשרים משיכת כמות מוגבלת של מזומנים (לתשלום לבנות). אם קריטי לך, תרים טלפון ותשאל - בקבלה שמעתי שמדברים בכל השפות האירופיאות, ואני משוכנע שיענו לך ברצון. אל תשכח שהיום שיחה לגרמניה יותר זולה מאשר שיחה לטלפון סלולרי בארץ...
אואזה פתוח כל יום מ-10 בבוקר, וורלד מ-11, שניהם עד 3 - 4 בלילה, בסופי שבוע עד יותר מאוחר. באחרים תבדוק באתר שלהם.
58שלום לכולם,
לאחר ובזכות המידע וההסברים שקיבלתי מכם, אני שמח לכתוב לכם על החוויות של מהביקור ב
FKK OESAאז לפני הכול:
אלמוני תודה רבה על העזרה והסיוע אני ומס' בנות במועדון מודים לך ( ;
הגעתי לפרנקפורט כבר בערב שלפני התאכסנתי במלון מאוד נחמד ולא כ"כ יקר ולמספר דקות שקלתי אם כדאי ליסע לשם כבר בשעות הערב או אולי לבקר גם בפאלאס.
הייתי מאוד עייף ופחדתי שאם אלך אחזור רק לפנות בוקר והיתה לי טיסה להספיק
– אז החלטתי לדבוק בתוכנית המקורית.למחרת בבוקר, לאחר שנעזרתי ב
GPS עם הכתובת המוכנה מהבית, הגעתי לתוך מתחם מהמם שנראה כמו אחד מהארמונות שבדרום גרמניה.מסביב הכול ירוק ופתוח ובכניסה למתחם משני צידי השבילים, ניצבו פסלים ערומים בצורת מלכים. מדהים זה כבר נתן לך אווירה של משהו אחר.
עם קצת פרפרים בבטן, התקדמתי בשביל ולחצתי על הפעמון. אישה לא כ"כ צעירה קיבלה אותי בכניסה ומיד הבניה שמדובר בפעם הראשונה שלי במקום. הצצה קטנה לשמאלי וכבר ראיתי דמויות של בחורות עם לבוש תחתון בלבד היושבות לאורך הבר.
לאחר הסבר קצר ירדתי למטה למתחם המלתחות שם התקלחתי והתכוננתי לקראת הבאות.
עליתי למעלה כמו תינוק שזה עתה נחשף לראשונה בחייו לטלוויזיה. הסתכלתי ונפעמתי.
בחורות ברמה הכי גבוהה, בלונדיות, שחורות, עיניים כחולות, ירוקות הכול ברמה הגבוהה ביותר.
בחורה עם שיער שחור ואיפור בעובי של קיר גבס ניגשה אלי והצמידה אותה אלי (דבר שחזר עליו מס' פעמים עם אותה הבחורה) סירבתי בנימוס וכעצת אלמוני חיכיתי דווקא לאלו שלא ניגשות. התיישבתי לי באזור הספות והסתכלתי סביבי. 2 בחורות עמדו שמה ומבטינו הצטלבו נפגשנו באמצע והתחלנו לדבר. הם מפולין ושואלות אם בא לי להיכנס עם שתיהן. בהיותי בעל אישיות פסימית כשאין אני יודע מה יקרה מחר החלטתי שאני הולך על זה. בחורה אחת הייתה עם תסרוקת קצרה אך עדין מדהימה. קראו לה אוליביה אבל אני קראתי לה
PRINCE DIENA כיוון שהמראה שלה מאוד הזכיר אותה. חברה שלה הייתה בעל שיער שחור וגם חמודה. נכנסנו לחדר מדהים עם מראות בצדדים ובתקרה. לא לקחתי שום אקסטרה. עבורי זה היה כבר אקסטרים בפני עצמו. היה מדהים!התארגנתי שוב והפעם התמקמתי באזור הג'קוזי שבשעה זו היה עדים לא מלא כל כך. את תשומת ליבי גנבה בחורה שהאדם הראשון המוכר בארץ שמזכירה אותה היא דנה ספקטור אלא שהיא הרבה יותר מדהימה. בעודי יושב בג'קוזי, הגיע בחורה שהתחילה לדבר איתי. שאלתי אותה אם בא לה להיכנס לג'קוזי והיא שאלה אם אני רוצה אח"כ להיכנס איתה. אמרתי אולי בהמשך והיא נכנסה לג'קוזי. רומנייה. בשלב כלשהו ירד לי ממנה קצת ודי ניסיתי לנפנף אותה אבל רומנייה כמו רומנייה אמרה לי: לא, ברגע שנכנסתי לג'קוזי אז זה כאילו התחייבת שאכנס איתך לחדר. כיוון שיש לי כבר ניסיון גרוע עם רומניות שהינן גנבות מקצועיות ופעם מישהי עקצה אותי ניסיתי לתת לה ולי דרך מילוט ושאלתי אותה: באמת, אלו חוקי המקום? והיא בלי להסס אמרה לי כן. טוב, לא רציתי להתחיל להתווכח שמה וגם בואו לא נשכח שהיא הייתה כוסית עם ציצים גדולים ואמיתיים, אז אם כבר להיתקע עם מישהי עדיף איתה. לזכותה ייאמר שהיא הקפידה על 30 דק' מלאות והייתה טובה במה שהיא עשתה.
מקלחת והפסקה נוספת. לקחתי כוס קפה (אגב
– אני מת על הקפה הגרמני) והתיישבתי ליד אחד השולחנות הגבוהים. 2 בנות בלונדיניות ניגשו אלי. לילי וג'יני. בלונדיות גרמניות (לילי הגיעה לגרמניה בגיל 8 נולדה בפולין) מתוך אלבום. כשללילי שהייתה מלאה יותר אך בטעם טוב, היה מראה זנותי יותר. לילי שולטת באנגלית אבל ג'יני פחות. דיברו איתי כמה דקות ולא לחצו ג'יני ניסתה לשלוח ידיים אך כנראה שלילי הבינה שטרם התחממתי מחדש וקבענו שניפגש מאוחר יותר.הבחורה שדומה לדנה ספקטור שוב צדה את עיני היא ישבה מולי ואכלה משהו. היא קלטה שאני מסתכל עליה ואחרי שסימנתי לה היא ניגשה אלי. קוראים לה מישל והיא שוויצרית. היא הייתה כל כך יפה ומפגינה חמימות שפשוט נמסתי. התחלנו להתנשק כבר בספות ותוך דקות כבר היינו בחדר גדול עם מראות מכל כיוון אפשרי.
היה מדהים, באמת מישל הייתה גולת הכותרת של החוויה הזו וכפי שאתם יודעים זו חתיכת חוויה.
מישל היא הכי
GFE שנתקלתי מעודי. היא סיבה מצוינת לחזור לשם בהקדם.בדרכי למלתחות פגשתי שוב את ג'יני התחלנו לדבר קצת ומאוחר יותר הגיעה לילי. הן עשו לי צביטה בלב שלא הספקתי להיכנס איתן אבל מרוב האושר שהיה לי עם מישל החלטתי שאנסה אותם בפעם הבאה.
המלצות/מסקנות:
א. אל תבטחו ברומנייה.
ב. קחו את הזמן.
ג. עדיף להכין מזומן מראש וביורו אחרת צריך להראות להם דרכון או לחילופין במידה ואתה רוצה לשלם בדולרים, המנוולים לוקחים ממך את ה 65 אירו בשער שאפילו בשוק השחור לא שמעו עליו.
ד. סעו לפרנקפורט בהקדם האפשרי.
שוב תודה על כל העצות והשיתוף.