כ מדריך למועדוני FKK בגרמניה - דף 7 - סקס אדיר

מדריך למועדוני FKK בגרמניה

61
צדיק שלום
לגבי המועדון MG במינשיגלדבך אם הצצת כבר באתר שלהם אפשר לראות שמדובר במקום ממש קטן שיש בו 4-5 בנות.
אני אישית ההיתי שם למספר שעות גם עם שתי בנות ביחד וגם קיבלתי אוראלי בלי. והכל בלי תוספות מחיר.
לגבי הכדאיות , באזור שבו שהיתי ביקרתי במספר מועדוני FKK, ולגוון במקום כמו MG שהוא הכל כלול היה נחמד.
בהחלט שאם יש לך זמן רק למקום אחד הייתי הולך על FKK .
אומנם יותר יקר , אבל האיכות גם של הבנות וגם של התנאים במקום טובים יותר לאין ערוך מהמועדונים של הכל כלול.
מקווה שעזרתי השקדן

62
שקדן שלום
תשובתך היא כפי שחשבתי
וכך גם אעשה
אני מודה לך על המידע
בהחלט נראה לי שיהיה לי זמן ללכת
רק למועדון אחד ולכן אקבל את המלצתך בשמחה
ועוד שאלה קטנה
איזה מועדון fkk הכי טוב לדעתך
בדיסילדורף כמובן בזה שביקרת
והאם בכל המועדונים יש תאים לאחסן
חפצים אישיים כי בדרך כלל אני מסתובב
עם סכומים גבוהים אז האם עדיף להשאיר במלון
או שאין בעיה עם זה

בכל מקרה רב תודות
צדיק
s a

63
צדיק שלום
לגבי שמירת הכסף, מקבלים לוקר בשביל שמירת חפצים כמובן עם מפתח, אני לא יודע אם זה מספיק בשביל לשמור סכומים גדולים מאוד.
בכל אופן למשל במועדון ACAPULCO מקבלים גם תא קטן יותר לשמירת חפצים יקרים, כמובן עם מפתח שנמצא יותר קרוב אליך, ממש בסלון הגדול. בכל אופן האופי של המקום והאנשים שמגיעים לשם לא נותנים הרגשה של גנבים או משהו כזה, אבל כמובן אף פעם אי אפשר לדעת ולכן תזהר בכל זאת.
לגבי איזה מועדון? אני מאוד נהניתי ACAPULCO אבל באזור יש לפחות עוד ארבע חמש מועדונים ברמה של 4-5 כוכבים, כתבתי בתחילה ההודעה באיזה אתרים באינטרנט אפשר למצוא אותם.
תעשה חיים ואל תשכח לספר לחבריה איך היה.
השקדן.

65
)הסצינה במועדוני FKK לא שונה כל כך מאחד לשני לפחות באלו שביקרתי (כ-6-7 באיזורים שונים).
באיזור הפתוח תוכל מקסימום להתנשק צרפתית והמקסימום שקרה לי זה HANDJOB ראשוני מתחת למגבת והכנסת אצבע שלי לאיברה של הבחורה. אפילו באלה שההתחרמנות ביני לבין הבחורה "הרקיעה" לצרפתיות מול כולם כשהיא כמובן עירומה - ההוראה הרשמית של המועדון שאין לעשות זאת בפומבי.
אין מה לדבר על גאנג באנג באיזורים אלו.
הסקס הרשמי נעשה רק בחדרים.
אבל - יש מועדוני SWINGERS - (חילופי זוגות) אליהם הלכתי גם בגפי, ושם הכל הולך.
יש כמובן גם מועדנים יותר קינקיים מה-FKK הסטנדרטי (הלוואי שפה היה סטנדרט כזה צחוק) ששם מותרים כל מיני דברים אבל אליהם לא הגעתי.

gfeseeker2010-12-03 09:23:14

66
שלום לכולם,
בעבר ביקרתי בקוליסאום ואני חייב לציין שהיתה אווירה קצת של תיקתויה...

אני נוחת במינכן עוד שבועיים ונוסע לכוון אוסטריה (אינסבורק)- האם למישהו מהמומחים בפורוס יש המלצה על מועדונים בדרך או באיזור.

תודה מראש וכל הכבוד על המידע המועיל בפורום

67
שלום לחברים
אני נוחת בגרמניה ביום ראשון הקרוב
למישהו יש מושג על מועדוני asia sauna club
הבנתי שזה קצת יקר אבל נמצאות שם
בנות שהם כוכבות פורנו בעברן
אם יש למישהו מידע בענין אשמח להתעדכן
בכל מקרה כשאחזור אעדכן
את חוויותי מהאיזור
למועדון הנ״ל יש גם דף אינטרנט
אבל אני לא מצליח להבין את כל הפרטים
מחכה לתשובות

צדיק המצפה לישועה
s a

68
שלום,

לפני מספר חודשים דיווחתי על ביקור ראשון שלי ב- Palace.

לאמרונה ביקרתי יומיים בפרנקפורט והנה הדיווח:

1. ביום הראשון הגעתי ל- Palace מאוחר ב-1 בלילה. המקום היה די ריק. משהו כמו 15 בנות וקצת יותר גברים. מה שאמרו לי זה שבגלל השלג המקום שקט.

מבחינת הבנות מתוך ה-15 היו 2-3 ברמה מאוד גבוהה כל השאר בינוניות

2. ביום השני הגעתי בצהריים לביקור ראשון ב- Oase. במקום היו בסביבות 40 בנות ואולי 10 גברים.

מתוך הבנות בערך חצי היו רומניות אגרסיביות ולא נחמדות.

הייתי עם שתי גרמניות מומלצות ביותר. נינה(בלונדינית גבוהה עם קעקוע ענק על הגב) וניקי(מדהימה!)

לסיכום בניגוד למה שקראתי ברוב המקומות דווקא ב- Oase היתה יותר אווירה של ניג'וס כשכל 5 שניות בממוצע מישהי באה אליך.

ב- Palace אם רוצים לתפוס כמה דקות של שקט בלי שיציקו לך זה לא בעיה כי יש הרבה פינות שהבנות לא באות אליהן.

ב- Oase לפי מה שראיתי זה קשה יותר.

69
מינכן - כמבקר קבוע במינכן, אין היצע גדול של מועדוני FKK בקרבת העיר. יחד עם זאת, תושב המקום לקח אותי למועדון בתחומי העיר שהיה נמצויין . לא מועדון גדול. כ 10 בחורות בדרוג 6-9 רומניות, רוסיות, מקומית ודומיניקנית אחת. גקוזי במרכז המועדוןו העיקר נקי מאד.

חולה על השפתיים..! (גם העליונות)

70
תקופת סוף שנה ותקופת חופשת הקיץ הן תקופות לא הכי טובות היות והבנות נוסעות למדינותיהן לחופשה ונשארות מעט בנות והיקף המבקרים קטן מה שהופך את העסק לקת יותר מדי פושי ועם מעט בחורות שוות.

בכל אופן OASE וכן צפנית לו WORLD הם המועדונים הטובים בגרמניה

באזור מינכן כדאי ליסוע כ 45 דקות ל AUGSBURG

לא תתאכזבו

19LOLx82010-12-24 13:05:31

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”