כ מדריך לחרמן בהונג קונג - דף 2 - סקס אדיר

מדריך לחרמן בהונג קונג

13
מקאו.
חברים מקאו זה הדבר!

במרחק חצי שעה מהונג קונג במעבורת הפועלת 24 שעות ביממה, אתם מגיעים לאי קסום. הגרסה המקומית ללאס וגאס.

אני עוזב כרגע את כל נושא ההימורים ומלונות הפאר ומדלג ישר לסיבה שלשמה התכנסנו:

במלון ריו פועל מסאז' מפנק ואיכותי הנותן לך הרגשה של מלך ורק מחכים שתבקש משהו.

אזהרה: למחפשים דילים משתלמים או בעלי מחשבה שמדובר בסין ולכן זה זול נא לא להמשיך לקרוא.

בשלב הראשון עם קבלת החלוק כמו שתואר כבר כאן בהודעות קודמות מוצע לך מקלחת הנעשת ע"י בחורה שרוחצת אותך ומדגישה את כל החורים האפשרים. לאחר המקלחת אתה מוזמן למתחם של סאונות וז'קוזי עם מיטות מובנות בתוך הז'קוזי, כשתסיים תוכל לעבור למתחם הספות המפנקות ומולם מסכי טלויזיות ומלצריות שמציעות לך איזה סוג אוכל שתרצה והכול בחינם. מסז'ים מסוגים שונים מוצעים ע"י הבנות: רגלים, ראש, כתפים ועוד. ואז, אז מגיע הדובדבן שבקצפת:

show time

הקרוז מתחיל כי כעת זהו זמן התצוגה של הבנות והינך מוזמן לעלות קומה ולהיכנס לתוך חדר גדול עם במה מתעגלת ולאורך הבמה ישנם בין 12-18 נערות מכל הסוגים וכל הגוונים ועל כל אחת מהן מספר כשאתה מתבקש לבחור ולומר לנציגה את המספר המועדף עליך.

היא מגיעה ישירות לחדר שוב מקלחת אותך עושה לך בודי מסג' מוצצת עם מים חמים בתוך הפה ואז, אז אתה מרגיש שאתה מכניס את איבר מינך לתוך בגט טרי צר וחם שגורם לך לחשוב על מהות הבריאה.

כמובן שתוכל להישאר שם עד 24 שעות ולהמשיך ולקחת כאוות נפשך וכיסך מה שתרצה או סתם לחזור למתחם הספות ולישון קצת.

מחירים: לא זול אבל למה שמקבלים גם לא כ"כ יקר. אני אישית לקחתי 4 בנות ( 2 מסג' 1 מסג והרפיה פלוס 2בחורות מהאקוריום סינית לא מהעולם הזה) ושילמתי משהו שקרוב ל 2000 ש"ח (מהצד שמתחת ל 2000). נכון זה לא זול אבל זה חתיכת חוויה בהתחשב בהונג קונג ארץ מאוד מאוד יקרה.

מאוד מאוד נהנתי וזה מבלי לספר על הזיון בקזינו של המלון עם דמוי ילדה מבייג'ינג.

מקווה לחזור לשם בהקדם.

שאלות והנחיות ינתנו בשמחה
אכול ושגול כי מחר ניפול

מדריך לחרמן בהונג קונג

14
חברה המחיר לסקס הוא 580 HK$ אין שום סיבה ללכת למקומות שדורשים 980 HK$
(מקבלים שם את אותו שרות בדיוק הם פשוט מרשים לעצמם מחירים כאלה כי הם ממוקמים במרכזי תיירות)
אותנו מעניין מה המחיר אותו סיני נדרש לשלם?
הסאונה האהובה עלינו היא FUJI SAUNA שממוקמת כ50 מטר משער הכניסה לשוק הלילה טמפל סטריט
ברחוב בו נמצא השער לא בטמפל סטריט עצמו כשאתה עם הגב לנתן'ס סטריט
(בניגוד לשוק היא פתוחה גם ביום)

אופציה לסאונה היא בית הזונות ברחוב DUNDAS 37 קומה ראשונה
380 לבית ו100 למלון שמעל וניתן לבחור מתוך מגוון בחורות שחלקן מאוד יפות
אזהרה קלה התנאים לא מפוארים וחלק מהבחורות כפריות שלא יודעות מילה באנגלית.
(כמו הכפילה של לוסי לו שאנחנו נכנסנו איתה)

לגבי מקאו יקר ומומלץ בחום - דיווח יגיע בהמשך
אנחנו ממליצים על 18 SAUNA שממוקמת במלון GOLDEN DRAGON לא רחוק מרציף המעבורות

אחים שלו גברים2010-12-06 08:08:49

מדריך לחרמן בהונג קונג

15
18 Sauna במקאו

נקדים ונאמר המקום יקר בכל סטנדרט שאנחנו מכירים אנחנו במשך כ5 שעות בזבזנו כ2000 ש"ח ויצאנו מרוצים מעל הראש.
השרות הוא לא GFE ולא PSE אלה בסגנון של שב תהיה מלך ואל תעשה כלום אנחנו והכסף שלך נפנק אותך עד שהחיוך לא ימחק מהפנים שלך כמה שעות.

פתוח 24 שעות ביממה אבל מומלץ להגיע אחרי 16:00 כי אז מתחילות לעבוד הבנות שמוגדרות כדוגמניות.

עבדכם הנאמנים אחרי שיטוט במקאו ועם רגליים כואבות מתייצבים ב14:00 בסאונה לאחר שבאופן מפתיע קיבלנו קופון הנחה של 10% מהבל בוי בכניסה על כל שרות שהוא לא מיני, מקבלים תדרוך מי נגד מי בסינגליש מנער הקבלה של הסאונה, מקבלים לוקר ומגבת, מתפשטים ונכנסים לאולם הכניסה שכולל ג'קוזי ענק וכמה נערות סיניות בבגדי ים מינימליים אלה הן נערות השטיפה, זכרו שכל שרות שהוא לא מיני עולה כ90 ש"ח וסקס לשעה עולה בין 700 ל1000 ש"ח תלוי במדרג של הבחורה.

אנחנו בוחרים לקבל רחיצה יפנית מאחחת מנערות הרחצה החמודות ובמשך חצי שעה נשטף כל איבר בגוף שלנו תוך כדי שהרוחצת דואגת לשמור אותנו במצב של זקפה אך לא מגרה אותנו מעבר לזה, תענוג מבורך, רבע שעה בג'קוזי תוך ניסיון להבין מי נגד מי כי בסינגליש בניגוד לתאיגליש אנחנו לא שולטים.

מתייצבים בפתח אולם המנוחה מחליפים את המגבת במדי סאונה מכנסי פיז'מה קצרים וחלוק מוקצת לנו כורסה מגבת מכסה את רגלינו הדואבות, משקה קר מגיע במהירה ומשלחת המעסות מגיע אלינו, מדובר על בחורות מבוגרות יחסית לבושות שמעניקות מסאג' מפנק.

מכיוון שרגלינו דואבות ואנחנו רוצים לראות את הדוגמניות לפני שנתחיל בעבודה האמיתית אנחנו בוחרים לקבל עיסוי רגליים, העיסוי מתחיל ואז מגיעה מעסה עם מבט שובב בעיניים מניחה יד על אח שלו גבר גבר הקטן ומציעה לנו מסאג' ירכיים לשחרור צ'אקרות (סתם שחרור לחצים אבל זה מה שעלה לנו לראש) ובמשך החצי שעה הבאה אנחנו עם חיוך מטומטם על הרגליים מקבלים עיסוי רגליים מבחורה אחת ועיסויי זין מבחורה שניה שדואגת שלשמור אותך במצב של גרוי אבל דואגת שלא תגמור - אנחנו לא בטוחים שזה מתאים לכל אחד אבל אנחנו מאוד נהיננו.

כל כ20 דקות נשמעת מוזיקת ריקודים ואל איזור בסאונה מגיעות הבנות שמעניקות שרותי מין השעה היא אחרי 16:00 ולכן יש גם בחורות בדרגת דוגמנית, בגדול כל הבחורות יפיפיות אבל אלה שבדרגת דוגמנית הן בגובה 1.75 ומעלה, אנחנו מוצאין את עצמינו עם עוד חבורת סיניים בוהים בכ30 יפעיפיות עם עור בגווני פורצלן ואנחנו לא יודעים את מי לבחור, לקראת סגירת התצוגה אנחנו בוחרים דוגמנית סינית יפיפיה בגובה 1.75 חוזרים לאולם המנוחה מקבלים קונדום מהאחראית על קונדומים ומובלים לחדר הבחורה מגיעה דקה אחרי, מקלחת משותפת באדי מסאג' משובח, מציצה שבארץ מכנים בטעות תאילנדית עם כוס מים חמים וזיון בו אנחנו לא מפסיקים לבהות בפני הבובה שלה + אורגזמה חזקה במיוחד ו60 דקות חולפות להן במהרה.

אנחנו מדדים חזרה לספה וברקע נשמעת המוזיקה ואנחנו מביטים בערגה אל אןסף בובות הפורצלן הסיניות היפות ומחליטים להשקיע בעוד סיבוב, אבל אנחנו מחליטים לבחון את יכולתינו לממש סיבוב כזה על ידי סיבוב נוסף של מסאג' ירכיים, 10 שניות לתחילת המסאג' ואח שלו גבר גבר הקטן כבר לא קטן יותרקריצה ו25 דקות אחר כך אנחנו מוכנים ומלאי מרץ לסיבוב הבאEmbarrassed

הפעם אנחנו מחליטים לבחור בחורה בעלת מידות קטנות וכאשר ברקע נשמעת המוזיקה אנחנו זזים לאיזור התצוגה ובוחרים בובה סינית קטנת מידות ואנחנו עדיין לא יודעים כמה בחרנו טוב עד שאחרי המקלחת המשותפת אנחנו מקבלים את הבאדי מסאג' הטוב ביותר שקיבלנו בחיים ליתר דיוק זה pussy massage הבובה הסינית הקטנה מעסה כל איבר בגוף שלנו באמצעות הכוס שלה, אחר כך מגיעה המציצה הסינית עם כוס המים החמים כשהיא מסתיימת נשמעת דפיקה בדלת וכוס מלאה קוביות קרח מצטרפת לחגיגה והבובלה מלקקת עם קובית קרח בפה כל נקודה בגוף שלנו כשהפינלה מציצה קפואה וזיון קצר בו אנחנו מתפוצצים לאחר 60 דקות מטריפות חושים.

עם חיוך על הפנים שלא נמחק אנחנו משלמים את החשבון 4000 דולרים הונג קונגיים ובמעבורת להונג קונג יושנים בשנת ישרים.

אחים שלו גברים2010-12-11 18:11:26

מדריך לחרמן בהונג קונג

17
הדיווח הסתיים,

תודה לך על שהעלת את האופציה הזו במקאו שלא היינו מודעים אליה.

את הריו לא ניסינו כי הגולדן דרגון קיבל ציונים טובים יותר בפורומים בינלאומיים והיינו מוגבלים בזמן ובסופו של דבר גם בכסף (הקצינו 2000 ש"ח להרפתקאה)

כמו כן מי שיכול לבלות בסאונה בשעות הלילה ולא בשעות הערב, השמועה אומרת שהעיניינים נעשים פראיים יותר באיזור הספות והג'קוזי כאשר הבנות מנסות לדוג לקוחות.

[QUOTE=משמשבקודש]וואו,
מחכה להמשך

ואני הייתי בחוויה זו.

ניסיתם את הריו?
[/QUOTE]

||| >> [ למי שלא שם לב: הדיווח המקורי למעלה נערך והושלם המידע הנוסף קריצה ]
19LOLx82010-12-11 22:30:35

מדריך לחרמן בהונג קונג

18
אחח אחחח מקאו,
נסעתי להונג קונג, ומכיון שהיה לי יום פנוי, החלטתי לבדוק את האפשרויות במקאו.
מקאו חצי אי אשר בשנים האחרונות הסינים משקיעים בעצמם ובאמצעות משקיעים חיצוניים הון עתק. כבר היום יש אומרים שמקאו עברה את לאס ווגאס בגודל ובכמות הקאזינו'ס.
אבל היי, לא לשם כך התכנסנו, הלא כן? בנושא תעשיית המין, מקאו היא גן עדן.
אני התרכזתי בנושא ה"סאונה".
יש בתי סאונה רבים הפזורים במקאו, אולם המשובחים שבהם נמצאים בבתי המלון המפוארים כמו "ליסבואה" או "ריו".
בכניסה מובל הלקוח קריצה אל תאים, ושם הוא מתבקש אחר כבוד להתפשט כליל. הוא מקבל מכנסיים קצרים של "אתא" (כן אני ותיק - אז מה?!), וכפכפים.
לאחר מכן הוא מובל לחדר עם שוטפת אשר מפשיטה אותו ושוטפת מכף רגל ועד ראש, כולל חפיפה ומסאגי'ם קלים.
יש אפשרות לקבל שפשוף של העור "פילינג".
לאחר מכן עוברים לחדר גדול עם כורסאות. מיד עם הישיבה מגיעות דיילות, מכסות את הלקוח במגבות חמות ומציעות שירותים כמו:
  1. מסאג'ים שונים
  2. פדיקור
  3. מניקור
  4. ניקוי אזניים
  5. ועוד פינוקים מפינוקים שונים.

חלק מן הטיפולים מתבצע בחדר הגדול, וחלק בחדרים נפרדים.

כמו כן מוצע אוכל, שתיה פירות וכל שעולה בלבכם.
וכאן מתחיל השלב הבא:
המאמא מביאה קבוצה של בנות 8-12 בנות לבושות בביקיני מינימלי (זהה לכולן), והלקוח בוחר את מי הוא רוצה.
הבחורה הנבחרת מראה סימני אושר כאומרת: "ישששש" ולוקחת את הלקוח לסוויטה ניפרדת שמכילה חדר אחד שהוא למעשה מקלחת גדולה עם מיטה. הלקוח נשכב על המיטה ומקבל טיפול שטיפה ורחיצה בכל החריצים כאשר אביזרי השיפשוף הינם אברי גופה השונים של הנערה. אחחח איזה עונגגגג.
לאחר מכן עוברים לחדר הסמוך להמשך הטיפול כיד הדמיון המזרחית הטובה...
מומלץ ביותר.
מחיר כ 1600 דולר הונג קונג שהם כ $230
אמריקאי.
מי שיכול - אסור להחמיץ.חיוך

מדריך לחרמן בהונג קונג

19
מאחר שנזדמן לי להיות שוב בהונג קונג, ולאור הזכרונות היפים שלי ממקאו, דאגתי לפנות לעצמי יום של פינוק במקאו.
החלטתי להקציב לעצמי בילוי בשתי סאונות :
  1. האחת נקראת "ביג בוס" והיא אחת מיני רבות במקאו. לגבי פירוט, אין הוא שונה מהפירוט הקודם (ראו לעיל).
  2. השניה היא הגדולה, המפוארת וכנראה גם היקרה במקאו והיא נקראת: "גולדן דרגון". סאונה זו יקרה יותר מ"ביג בוס" אבל בהחלק ברמת שירות יותר טובה.

אבל הפעם אספר על ארוע שקרה לי ב"ביג בוס". הבחרות המארחות הינן אלה שדואגות שללקוח יהיה טוב בכל מובן שהוא לא המובן המיני: הן דואגות להביא לו אוכל, שתיה, דואגות לנגב אותו ולהשקות אותו בכל משקה שירצה. במהלך הערב, שהתארך מאוד, נצמדו אלי שתי בחורות והחליפו איתי בדיחות וסיפורים, די מהר האוירה היתה חופשית ואז אחת הבחורות רשמה לי על פתק את מספר הטלפון שלה וביקשה שאתקשר ב01:30 עם תום המשמרת שלה. היא רוצה שאבוא איתה לדיסקוטק. אני? דיסקוטק? עול ימים (או שמא נאמר שנים) אנוכי, ודיסקוטק לא כל כך בשבילי. חשבתי שכוח מכל העיניין.

בשעה 01:30 מצאתי את עצמי מחייג למספר שהיא נתנה לי.. היא קוראים לה אללי, והיא אומרת לי, תגיע למלון Emperor אני מחכה לך.
אצתי רצתי למלון המדובר. מול המלון ישנו ביניין הקרוי בניין AIA בקומה שנייה דיסקוטק בשם D2 .
חברים: זה לא דיסקוטק, זהו גן עדן.
המוסיקה מחרישת אזניים אבל המקום רוחש בחורות מכל הצבעים והמינים והן לוטשות עיניים ומשחרות לטרף. יש את האפקט של יעני ציד, הגבר מחליט אם הוא רוצה. ירצה - יעשה סימן כזה או אחר והוא "כובש" מיד את לב הנערה. היא תיצמד אליו, תרקוד איתו תשתה איתו וכו. זהו איננו בר מהסוג שמאלצים אותך לקנות עבור הנערה משקאות במחיר מופקע. מחיר השתיה הוא הוגן ואף אחד לא מאלץ אותך לשתות (לפחות לא יותר מכל בר אחר). כולם רוקדים ומתנועעים. יש בחורות, כנראה מקבלות שכר כזה או אחר, אשר רוקדות בלבוד מינימלי על במות קטנות המיועדות לכך. הריקוד שלהן הוא לא סטריפטיז - אלא רק לחימום האוירה. הן רוקדות י-פ-ה מאוד.
הייתי עם אללי, היא נצמדה אלי, אבל מכל עבר צפו בי בנות אחרות. לבושות בבגדים יפים, רוקדות יפה. לעיתים תתגנב אחת אשר חושבת שאתה פנוי, ותעביר לך מסר שאינו משתמע לשתי פני: "אני פנויה".
נשארתי עד 05:30 רקדתי, התחכחתי, התמזמזתי, שתיתי... מקום פנטסטי.
בבוקר לקחתי את אללי למלון, בדרכי החוצה לא יכולתי שלא להבחין במבטים של אותן בנות שנותרו בבר.
התקלחנו, הזדיינו - התקלחנו והלכנו לישון! ב 12:00 נאלצתי לפנות את החדר ולחזור למציאות.
נא רישמו לפניכם D2 המועדון חובה למגיעים למקאו ולחובבי הז'אנר.
אז מה היה לנו ביום אחד: שתי סאונות, בר פיקאפ, זיון משובח במלון. מי צריך יותר?Tongue
בברכה,
א.

מדריך לחרמן בהונג קונג

20
טוב, הגיע הזמן להודעת בכורה.
עבדכם קורא נאמן בפורום, אבל רק לאחרונה טרחתי לפתוח משתמש. כנוסע מתמיד בעולם יוצא לי לעבור בהונג קונג לכמה ימים כל כמה שבועות, אשמח לחלוק פה מידע מחוויותי.

לגבי Wanchai, הרחוב שאתם מחפשים שם נקרא Lockhart Rd. מלא כולו בבארים אנגליים ישנים ונחמדים, ובמועדונים שמכונים בפי המקומיים Caves. את המועדונים האלו לא קשה לזהות, שמות סליזיים מהאייטיז, תאורת ניאון צבעוני לא מעודכנת וכמה פיליפיניות בלבוש לא צנוע שעומדות בחוץ ומנסות לשדל אתכם להכנס. צריך להיזהר כשמזמינים בחורה לשתות ולבדוק מראש מה המחיר, ואפשר לסגור עם הבחורה דיל כמיטב יכולת המיקוח שלכם.
בבארים האלו, במיוחד בשעות הערב וביתר שאת בסוף השבוע, ישנן הרבה בחורות שעובדות במקצוע אחר, אבל באות להשלים הכנסה. הן תצטרפנה אליכם למלון, הרבה פעמים אפילו לא מסכמים מראש, אבל רצוי להשאיר להן לפחות 1000 הונג קונג דולר על שעה וחצי שעתיים, או מעל 2000 אם מדובר בלילה. שער ההמרה הוא בערך חצי שקל להונג קונג דולר.
הבחורות הן לא בהכרח אסיאתיות, יש גם אפריקאיות ומזרח אירופאיות.

בקרייגסליסט תמצאו הרבה מציאות (חלקו פה את הלינק מוקדם יותר), אחת המעניינות שבהן היא פאמפקין: http://www.imagefap.com/profile/misspumpkin

הבחורה היא הונג קונגית מקומית בשנות העשרים המוקדמות שלה, דוברת אנגלית טובה יחסית (האנגלית של המקומיים מזעזעת לרוב), וחולת מין.
היא מקועקעת בצורה רצינית אבל סקסית מאוד, ועם פירסינג בפטמות. בונוס ענק (תרתי) הוא החזה הגדול והיפה שלה, שנדיר מאוד אצל מקומיות. לצד השלילה, התחת שלה שטוח, אם כי לא משהו נוראי.
כרגע היא דורשת 1500 דולר הונג קונג לשעה שכוללת מציצה וזיון אחד, אצלך במלון. עוד 500 יקנו לך שעתיים, עם שני סיבובים (אפשר גם אנאלי), ואפשרות לסאדו קל וסטראפון.
הגליק הגדול והיקר הוא החוויה הטוטאלית, 5000 ששווים בערך 2500 ש"ח יקנו לכם 12 שעות, מעשר בלילה עד 10 בבוקר, וכדור סיאליס חינם. בלי הגבלה על מספר אקטים או פעילויות. זו האופציה בה בחרתי. תיאמתי איתה פגישה באימייל. אגב, למי שרוצה טלפון מקומי, סים עולה בערך 50 הונג קונג בכל חנות של סבן אילוון.
היא הגיעה אלי למלון טיפה מוקדם, מה שראוי להערכה. פרצוף אסיאתי ממוצע, לא מדהים אבל בהחלט נאה, עם גוף מעולה עם צורה מערבית יחסית ומקומרת, בניגוד להרבה מקומיות שנראות כמו ילדות. השיחה איתה זורמת, והיא נחמדה מאוד.
לענייננו, מציצות רטובות בלי קונדום כיד המלך, מסאג' לא רע בכלל, ותחושה כללית שהבחורה באה לעבוד, ולא מתעצלת.
רימיתי ודאגתי להפגש איתה אחרי יום שישנתי ברובו, ועוד תדלקתי ברד בולים, כך שנשארנו ערים כמעט כל הלילה. היות וסחבק חובב אנאלי, זו הייתה הפעילות העיקרית בנוסף למציצות. אין לה שום בעיה עם זה והיא אפילו אוהבת. גם עם ass to mouth לא הייתה לה בעיה, וניכר היה שזה מדליק אותה. אהבתי מאוד את העובדה שהיא מוכנה לאנאלי בכל תנוחה, בניגוד לבנות רבות שמגבילות אותך ומתלוננות.
דאגתי לאספקת אוכל ושתיה, כך שהיינו שבעים כל הזמן.
גם בבוקר ניכר היה שהיא מנסה לוודא שאני מרוצה, ולא הזדרזה לעזוב ברגע שהשעון הראה על סוף הביקור.

נקודה שלא השתמשתי בה, היא שהיא מאוד אוהבת בנות, ואם אתה מביא איתך מישהו נוספת, היא לא גובה תוספת תשלום. יתכן בהחלט שאשתמש באופציה הזו באחד הביקורים הבאים.

סיכום:
גוף: 8.5-9
פנים: 7
שירותיות: 10
ניהול זמן: 10
ביצועים: 10

שהכוח יהא עמכם ונפגש בדיווחים הבאים,
סטיב המגניב
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”