שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
132קודם הסבר , הבחורה מהתמונה היא בת ה 18 השכנה שלי, לא זונה...
נשלחו תמונות של הבחורה מסוקומביץ 74 לאדמין, מפתיע אותי שאף אחד לא מכיר תמקום... ממליץ בחום
133הי שחר,
אני ממש נהנה לשמוע את החוויות שלך. יכולת הכתיבה שלך חוצה גבולות...
אני מסינגפור ואמור להגיע ביום שישי לבנגקוק לכמה ימים.
רציתי לשאול את עצתך האם לנסוע לפאטייה או למקון מרוחק אחר בשביל בחורות צעירות (סביב 18) או שאפשר להישאר בבנגקוק?
הייתי שמח לקבל טלפונים של פרטיות או רגילות שאפשר להתחיל איתן.
אם אתה מתכוון להגיע לסינגפור, אוכל לצייד אותך בטלפונים של בחורות סיניות מהממות...
מקווה שתעזור,
אלון
134בקישור המצורף אפשר למצא פרטים על איזור סוקומביץ 74-78ץ כפי ששחר ציין המקום משרת תאילנדים ולעתים נדירות זרים כך שלא כל מקום (יש כ 35) יסכים.
האם הגעת לשלם במונית או באופן עצמאי?
S
135הגעתי לשם באופן עצמאי :)
אלון, ממליץ בחום להגיע לסוקומביץ 78 יש שם מספיק צעירות שאתה לא תראה בפאטיה
אפרופו בת ה18 השכנה הייתה אצלי עכשיו היה וואוווווווווווווווווווו
מחר אני בפאטיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
137כודם כל שלום לכולם, רציתי תחילה לשבח את הפורום והוא עזר לי רבות, אני כרגע בפאטיה וכותב לכם לייב מהאייפון רשית רציתי להוסיף קצת על הנאמר כאן יש כאן הרבה מקומות שנקראים נק׳ מפגש ושם ייש לי 2 לייד המלון, אתמול הלכתי לאחד מהם ובהמלצת הפורום לא בזבזתי זמן הזמנתי לי בירה ואפילו את חיפוש הבחורה חסכתי לי קראתי למאמר סאן וביקשתי ממנה לשלוח לי מישהי בת 18 תוך חצי דקה היא לקחה משולחן אחר של חופרים ושותים בחורה פצצה והביאה לי ישבנו שתינו בירה הבחורה בקושי ידעה 2 מילים באנגלית, נו כמה טוב שיש מאמא סאן, כאן רציתי לחדש קצת שאלתי כמה הבחורה רוצה והמאמא שאלה אותה היא רצתה 3000 בהט, וכן כן להתווקח על מחיר... בסוף סגרנו על 2000 לארוך, מסכנה הילדה גוף כזה קטן באמצע הסקס התחילה לבכות, כאב לה אבל מה נעשה באותו רגע.... כמובן שאחרי הסקס רצתה ישר לישון והאמת אחרי איזה שעה וחצי גם אני ניהיית עייף, הלכנו לישון באמצע הלילה התעוררתי והידה עוד סיבוב, אני ימשיך לעדכן ואם יש שאלות תשאלו ושחר אם אתה עדיין כאן וגם עם לא אשמח שפריבט, אני גם יכול לתת לך את המספר של זו שלי מאתמול היה שווה, עדכונים בהמשך ;)
138כאן כאן
שחר סגל 2011-08-31 20:31:40
שלום חברים לאחר הרבה זמן ללא דיווח
אז ככה, הייתי בפאטיה לפני שבועיים, התחלתי עם זונה בוולקין סטריר, פשוט ראיתי אותה, ישר נתתי לה טפיחה בישבן, בקשתי סליחה, ואמרתי שזה בגלל שיש לה ישבן יפה מידי חחחחחחחחח ממש כמו בסרטים, אחלה דרך להתחיל עם בחורה, תוך כדי שיחה איתה, אני קולט בחורה מדהימה שעושה לי מבטים וממשיכה ללכת, באותו רגע אמרתי שלום ורצתי אחרי הבחורה השניה :)
ומאז אנחנו יחד...
בחורה עובדת במכבסה מקומית משעה 7-17:00 כל יום ככה שהיא ישנה אצלי וב 6 בבוקר יוצאת לעבודה, סהכ נחמד שיש בחורה שמאוהבת בך ושכמובן המין בא ביוזמתה וברור שזה לא בתשלום, ככה שברוב המיקרים אני מגיע לפאטיה, היא סוגרת אותי איתה בחדר ולא נותת לי לצאת לוולקין סטריר לבד....... אבללללללל בזמן שהיא עובדת בצהריים, גיסנו עובד קשה, מצאתי לי מקום חדש שאני צד בו בחורות, קוראים לו קנין TUKCOM הבחורה שעכשיו ישנה אצלי הכרתי בקניון, הייתה עם חברות שלה, בת 19 נראת בת 16 עם גשר בשיניים, קניתי לה גלידה, הלכנו לחדר, אמרתי לה שאני מ חפש קשר רציני, ואז גיליתי שהמכנס הגינס הקצר שהיא לובשת, אין כלום מיתחת!!!!!!!!!!!!!!!!!! באותו רגע הודעתי לה שאנחנו הולכים לשכב, אמרה לא :) אמרתי לה אני הולך לקנות קונדומים מהסבן אילבן, כנראה שפסיכולוגית היא העריכה את המאמץ שלי, ואז שכבנו, והבאתי אותה איתי, כרגע ישנה במיטה, תמונה נשלחה למערכת......
חבר מהפורום בא לבקר אותי בבנקוק, נסענו ל סויי קאבויי, וכמו שצייני לפני כן, שעה 2:30 אוספים בחורות שסיימו לעבוד, הגענו למצב, שהן סכימו לשכב איתנו בתמונה לארוחה חמה ושינה במזגן :) אבל החבר התעקש ללכת לסוקומביץ 78 ואכן וויתרנו על הזיון חינם, ונסענו למקום, ואכן כמו שאמרתי לפני, ים ילדות!!!!!!בנות 18, חוויה מדהימה, טיפ חשוב שלקחתי מהחבר מהפורום, לא לבחור תבחורה על פי המראה, אלה על פי החיוך 

ואכן כך קיבלנו פינוק בחדר עם מראה על התיקרה, מילדה בת 19, נסיכה אמיתית
לחבר שלום, תבוא לבקר שוב :)
חברים לסיכום גן עדן במרחק טיסה של 12 שעות מהארץ ת א י ל נ ד