כ אין נביא בעירו ואין כוסית אחת בכל הארץ הזו - סקס אדיר

אין נביא בעירו ואין כוסית אחת בכל הארץ הזו

1
אני מניח שאני לא מחדש לקבועים ולחדשים כי אנו הצרכנים תקועים כאן עם סחורה פגומה שהגיעה ברובה בשנות התשעים לישראל. מנסים לחפש את האחת שתהיה נקיה ולא תקתקנית. שתהיה שירותית ונעימה ואנו מוכנין לשלם את מיטב כספינו. אבל הפרארים לא מתים ואנו כולנו נשארנו חרמנים ומתוסכלים.
עם היובש הזה בארץ הקודש החלטנט להגר למספר ימים לארץ אחרת, בה יש הצע וביקוש שמוכנות להתאמץ עבור כספינו
אחרי שנה של עבודה מאומצת החלטתי לצאת עם השותף שלי לנסיעת עסקים בארץ שמכונה הלב של אירופה ואני קורא לך הכוס של אירופה: הונגריה. הן לחזק את הקשר והן לתרום למדינה במצוקה
כבר משיטוט באינטרנט ניתן לראות את ההבדל, אתרים עם תרגום לאנגלית במקור ולא בגוגול. תמונות עם אחריות של האתר, אשקרה - חותמת כשרות על אמיתות התמונה. אתרים שניתן לשלוח אימייל למושא ההערצה, ניתן לרשום דו"ח ביקור וציונים. מי מדברת אנגלית ומה מוכנה לעשות או לתרום לטובת המין האנושי.
ואיזה מגוון החלום הרטוב של כולנו. סגרנו מחירים ותאריכים - מסג ארוטי עם כוסית על בין 40 ל90 דקות לבין80 יורו לשעה אצלך במלון - יש כאלו שביקשו גם מאה יורו.
הנסיעה ל 4 ימים נקבעה לאמצע השבוע כי בסוף השבוע שומרות שבת הבנות
הולך להביא דיווח מפורט בחזור

4
ביטויים כמו 'סחורה פגומה' לא ממש מוסיפים לך כבוד, ואם כך אתה גם מתייחס לבחורות העובדות אז כנראה
שאתה מקבל יחס דומה. נכון שקשה מאד למצוא בחורות שנותנות תמורה הוגנת אבל (ןלא חסרים דיווחים!) יש

בהחלט לא מעט. 80 אירו (=400 ש"ח) למסג' אירוטי זה לא בדיוק צדק חברתי.. תמורת סכומים בסדר גודל כזה אפשר למצוא אחלה בחורות גם בארץ. בכל מקרה, תיהנו ותשמרו על עצמכם!

(קח לתשומת ליבך את אזהרתו של אבשלום)
ירוני2011-10-22 07:36:13
ירון

8
[QUOTE=זונה מאושרת]אל תדאג ירוני הסחורה הפגומה לא נעלבה [/QUOTE]
יקירתי,
כמובן שאת צודקת בתגובתך, כי רק אדם שהוא בעצמו עלוב נפש יכול להשתמש בביטוים מסוג זה.
לצערי יש לא מעטים כאלה בפורום.
ממש מסקרן אותי לדעת מה הרקורד של הגיבורים אלה עם בחורות ללא תשלום.
הרגשתי שרק אנשים שפשוט לא מצליחים עם נשים נורמטיביות משתמשים בסיגנון המגעיל כזה.
היופי של בחורות ישראיליות מדהים, בכול בית קפה ממש חגיגה לעינים לראות מי יושבות מסביבך.
זה כמו במושל על שועל וענבים שאם אי שפשר להשיג - אז הענבים לא בשלים.
למשל הזה יותר מ2000 שנה.
אז למי שלא מסוגל - באמת אין כוסיות בארץ.

10
ע"א,

היופי הישראלי מדהים ומגוון רק בברזיל נתקלנו בגיוון גדול יותר, אבל כשזה מגיע למין בתשלום יש יותר חוחים משושנות
(גם במראה וגם בשרות ומאוד נדיר למצוא שושנה גם במראה וגם בשרות)
ישנה בישראל שמרנות מינית והיא מחלחלת לכל התחומים.

{ורק להבהיר - שושנה במראה אינו בהכרח דוגמנית צעירה, גם אשה מלאה ומטופחת הינה שושנה.}

אחים שלו גברים2011-10-21 12:41:23
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”