אני מקבל את ההערות וחוזר בי מהמונח סחורה פגומה לא הייתה כוונה לפגוע - אלא לתאר ממצב סוביקטיבי יש לי נסיון בהונגריה מפרוייקט שעשיתי שם לפני שנים - היחס והתמורה ורמת הבנות - הבדל שמים וארץ
הייתי שמח אם אתר סקס אדיר היה מסיף כפתור "דווח על תמונות מזוייפות " לא היה נשאר כאן יותר מדי
העניין מתחיל ונגמר ביחס החברה ומקובלות של שירותי מין או מסזים ארוטיים
בבודפשט עיר של שני מליון תושבים יש אלפי נשים שנותנות שירות - ההכנסה גבוהה יחסית לעבודה אחרת - הן רוצות להראות טוב לבלות ולטייל בעולם ומבחינתם מאוד לגיטימי
רוצים להשוות את רמת השירות - בהונגריה לא מקבלים מענה מגברת ללא שיחה מזוהה. אתה מקבל מידע בטלפון ואם קובעים איתך שעה זה שלך - נקודה - אין מצב שכמו בארץ מגיע ואף אחד לא עונה
אתה מגיע לגברת ודבר ראשון אתה צריך לבחור חצי שעה או שעה - אין ארבעים דקות - אחרי התשלום אתה נכנס לחדר - היא פורסת מצעים חדשים ונותת לך מגבת מקופלת - נקיה ונעימה למגע
אתה מתקלח במקלחת שנראית ומתוחזקת כראוי ולאחר מכן היא מתקלחת אחריך
שילמת כסף ואתה מקבל תמורה מלאה - בגישה וביחס זה לא מישהו שמשפשפים לו את הזין והחוצה - יש פה ושם תיקתוקיות או שאין קשר בין התמונה לגברת - זה לא קורה אצל נשים פרטיות או צוות שעובד יחד
יש מועדונים שמיועדים לתיירים עם מחירים גבוהים אולם ברובם המחיר הוא של 200 שח לשעה