כ אין נביא בעירו ואין כוסית אחת בכל הארץ הזו - דף 3 - סקס אדיר

אין נביא בעירו ואין כוסית אחת בכל הארץ הזו

21
אני מסכים איתך, ערבה, במה שכתבת.
אותך מירב, עוד לא היה לי הכבוד להכיר באופן אישי, אבל לפי כל מה שאת כותבת, את עושה רושם של אישה דעתנית עם דעות עצמאיות, לא צייתנית ולא כנועה.

ורק בשביל להסיר ספק, בוודאי שאני לא חושב על הבנות העובדות ככלל שהן "סחורה פגומה", שהרי אם הייתי חושב כך, לא הייתי ממשיך לצרוך את שירותיהן באופן אינטנסיבי כפי שאני עושה כבר שנים. להיפך, אני חושב שיש ביניהן הרבה בחורות ברמה גבוהה ( אני מתכוון בייחוד לתחום הבודי מסאז', שהוא התחום המועדף עלי בדרך כלל ). פעמים רבות אני מתלהב מהן יותר ככל שאני מכיר אותן לעומק, וחושב לעצמי איך זה שכאלה בחורות איכותיות הגיעו לעסוק בתחום הזה.
מחפש את הדבר האמיתי!

22
מירב היא פמיניסטית במובן הכי יפה של מילה.
היא נותנת כבוד לתנועה הזאת בזה שהפכה את העיסוק הכי לא מקובל לנושא הגואה.
היא בן אדם עם המון אינטגריטי ( לא יודע איך לגיד בעיברית) שחסרה לרוב פימיניסטיות לא משנה באיזה רמה אינטלקטואלית.
אני בעד מבנה שכבר נעלם, שבו גבר הוא גבר. אבל כמובן רואה שלנשים יש יכולות שלא נופלות בשום דבר מיכולות גברים בכול התחומים החשובים.
וכמו שאבשלום כתב: לרוב הנשים בשירותי מין יש סיפור חיים די עצוב. ורק מעטים מצליחים להיות גאות כמו מירב.

24
אני מקבל את ההערות וחוזר בי מהמונח סחורה פגומה לא הייתה כוונה לפגוע - אלא לתאר ממצב סוביקטיבי
יש לי נסיון בהונגריה מפרוייקט שעשיתי שם לפני שנים - היחס והתמורה ורמת הבנות - הבדל שמים וארץ

הייתי שמח אם אתר סקס אדיר היה מסיף כפתור "דווח על תמונות מזוייפות " לא היה נשאר כאן יותר מדי

העניין מתחיל ונגמר ביחס החברה ומקובלות של שירותי מין או מסזים ארוטיים

בבודפשט עיר של שני מליון תושבים יש אלפי נשים שנותנות שירות - ההכנסה גבוהה יחסית לעבודה אחרת - הן רוצות להראות טוב לבלות ולטייל בעולם ומבחינתם מאוד לגיטימי

רוצים להשוות את רמת השירות - בהונגריה לא מקבלים מענה מגברת ללא שיחה מזוהה. אתה מקבל מידע בטלפון ואם קובעים איתך שעה זה שלך - נקודה - אין מצב שכמו בארץ מגיע ואף אחד לא עונה

אתה מגיע לגברת ודבר ראשון אתה צריך לבחור חצי שעה או שעה - אין ארבעים דקות - אחרי התשלום אתה נכנס לחדר - היא פורסת מצעים חדשים ונותת לך מגבת מקופלת - נקיה ונעימה למגע

אתה מתקלח במקלחת שנראית ומתוחזקת כראוי ולאחר מכן היא מתקלחת אחריך

שילמת כסף ואתה מקבל תמורה מלאה - בגישה וביחס זה לא מישהו שמשפשפים לו את הזין והחוצה - יש פה ושם תיקתוקיות או שאין קשר בין התמונה לגברת - זה לא קורה אצל נשים פרטיות או צוות שעובד יחד

יש מועדונים שמיועדים לתיירים עם מחירים גבוהים אולם ברובם המחיר הוא של 200 שח לשעה
ויש כאלו לכולם מוזמנים לראות סחורה ומחירים http://www.budapesterotic.com/prices.htm

25
אינטגריטי בעברית זאת יושרה קריצה ואני מסכים שלמירב יש את אותה.
לי אישית כן יצא להיות עם מירב ואני יכול לאשר גם כן שמירב לא כנועה בכלל, נהפוך הוא, אני יכול לומר כאדם שרוב חייו היו לו חברות קבועות שמירב היא הרבה יותר חברה מזונה. היא אומרת לך מה היא אוהבת (ומה לא) והיא עושה את זה בחן של חברה חיוך. אז יש מחיר כדי לבלות איתה, אבל עם כל אישה יש בדרך זאת או אחרת.

peach2011-10-22 20:20:52

The light that burns twice as bright burns half as long

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”