כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 41 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

401

חברים אין ספק יש משהו מיוחד בתאילנד. שוטרים עוצרים אותך לבדיקת אופנוע מספיק שאתה מחייך וצוחק איתם הם משחררים אותך במקום.

יש קטע במסעדות מקומיות הם תמיד יצפו שתשאירו טיפ למרות שהתאילנדים שם לא משאירים מעולם טיפ. אבל מכם יצפו שתשאירו ואם לא אז הם יקראו לכם קמצנים חח. נהוג להשאיר בין שקל לשתיים... אין מה לעשות הם תמיד רואים אותנו כעשירים יותר ובטוחים שאנחנו מגדלים כסף על העצים .

הבנקאית שאני יוצא איתה מרוויחה 1600 שח בחודש עם תואר. ככה שתבינו שלא באמת צריך הרבה כסף לחיות פה . אני עוד חי כמו רוטשילד עם 2 ארוחות חמות קפה כל יום קוראסונים ועוד נשאר לי עודף. לא עובד ת20 שח ביום וזה עוד כשאני ממש מבזבז ויוצא איתה לאכול במסעדה חחח.

בקיצור חברים גן עדן.

מקווה להשאר פה כמה שיותר....

ביננו הרבה יותר כיף עם בחורה נורמלית שלא חושבת על כסף כל הזמן. ושהסקס הוא הדדי ... בינתיים. לבנקאית יש גוף אסיאתי מדהים. ואנחנו שוכבים שלוש פעמים ביום וזה בא טיבעי. מצחיקה מדהימה בינתיים מבחינת האופי לוקחת את כולן בגדול.... מקווה שזה לא יגמר לעולם.

המין פה מאוד נזיל ובגלל זה הערך המוסף פה זה היופי שמתגלם מהאופי של אותה בחורה...

צריך שילוב של שלוש. מדינות. למצוא את הבחורה המושלת... שתהיה יפה כמו אוקראינית, חמה כמו קולומביאנית, וכוסית כמו תאילנדית....

402

שחר,אני מאד נהנה לקרוא את הטור שלך כאן והאמן לי ,אם לפיד הקים מפלגה ,גם אתה יכול,אבל אני חלש בחשבון

ולא מבין איך אפשר לבלות כל יום במסעדה עם בת זוג לאכול ולבלות ב20 שקל ביום.אני חושב שאתה יכול לכתוב בסט סלר, מציע למשל "מעוללות סגל עד עלות השחר".בכנות,דיווחיך הם ממש קטרזיס עבורי,תודה שחר.
דרור200

404
איזה פלא, שעה אחרי שכתבתי לכם היא ביקשה ממני כרטיס טיסה לצ'אנג מאי ב1750 באט, הייתי בטוח שהיא שברה את הסטטיסטיקה, ושסוף סוף מצאתי בחורה טובה, האמת היא שהחמיא לישהיא עזבה תחבר שלה בשבילי, והיה כיף איתה בכל רגע, אבל ירד לי האסימון לאחר כמה ימים, מסתבר שהיא הלכה להפגש עם החבר בצ'אנג מאי, והיא רוצה ממני כרטיס טיסה חזור בזמן שהיא מזדיינת איתו שם חח, בקיצור מאכילה את שנינו יפה מאוד, בנקאית חמודה עם משקפיים, מסתבר שהיא פיקחית לשחק בשנינו, ואני עוד האמנתי לה שהיא הולכת לשבוע לקבל את הדיפלומה שלה?? האמת כשאישה משקרת אנחנו מאמינים:)
מתוך 1000 נשים תאילנדיות ששכבתי איתם, 1 הייתה אמיתית טובה וישרה, ככה שהסיכוי שלכם לתפוס בחורה טובה בתאילנד הוא 0.1% עצוב ומצחיק כמה שזה נכון........

406

מדהים מה אנחנו מסוגלים לעשות בשביל חתיכת פות... חחח

אני נסעתי עד לקצה העולם הבעיה היא שאין לזה סוף, אבל תחושת הציד גם אם בתשלום וגם אם בחינם היא מדהימה....

יש לא מעט סיכונים.... באוקראינה הייתי מסתובב לבד בכפריםבלילה וכל זה בשביל בשר לבן...

בתאילנד כולן נראות צעירות ומרביתם משקרות לגבי הגיל שלהם ככה שאם היא אומרת שהיא בת דמונה עשרה סביר להניח שהיא משקרת... והסיכון הוא על חשבונכם....

לא מעט מקרי סחיטה של המשטרה על תיירים שנפלו קורבן לילדות ששיקרו לגבי הגיל

לי היה מזל...

הבנקאית הבת זונה... סלחו לי על הביטוי כי זונה היא לא. חוזרת מחר . אני משדר עסקים כרגיל. יש משהו מדליק אצלה. בכל פעם שהיא מקבלת טלפון.יש לה פוט לבן ונקי. אז כל פעם שאנחנו רואים סרט. איך שהיא מקבלת שיחה ישר אני יורד לה עם כל הכח. משום מה יש לה אחד הפוטים הנקיים והטעימים ה

בתאילנד. פעם אחת היא דיברה 15 דקות ואני יורד חחחח

התגובות שלה תוך שיחה בטלפון מדליקים אותי חחחחח.

מצורפת תמונה שלה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”