כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 49 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

482
שחר,
למרות מה שקרה מקווה שתחזור לעצמך במהירות

העדכונים היום יומיים שלך היו בריחה מהמציאות לגן העדן הטרופי עבור הרבה אנשים שחיו
יום יום על חוויותיך. בדיווחים שלך עשית חיית את החלום של הרבה מאוד אנשים כאן

כשהכל יירגע ויסתדר אשמח אם תוכל לתת כמה שיעורים פרטיים (בפרטי) למתכוננים לטוס בפעם השניה לתאילנד

483

אני נמצא בבור ללא תחתית כרגע. אני אדווח כשאני אצא מזה. בכל אופן בקשתי מההנהלה לנעול זמנית את הפוסטים שלי בכל מה שקשור לתאילנד. ההנהלה מתעלמת ולא נוקפת אצבע לעזור לי. בסך הכל מבקש לנעול עד שאני חוזר וששלומי מובטח.

תודה

484
[QUOTE=שחר סגל]

אני נמצא בבור ללא תחתית כרגע. אני אדווח כשאני אצא מזה. בכל אופן בקשתי מההנהלה לנעול זמנית את הפוסטים שלי בכל מה שקשור לתאילנד. ההנהלה מתעלמת ולא נוקפת אצבע לעזור לי. בסך הכל מבקש לנעול עד שאני חוזר וששלומי מובטח.

תודה[/QUOTE]

אתה חושש שהמשטרה התאילנדית תאתר אותך לפי התמונות של הזין שלך?
אתה כל הזמן מבטיח דברים ואז פתאום עובר נושאלא מקייםמתחמק.
קשה כבר להאמין למילה שאתה כותב.... אתה בכוונה יוצר "מסתורין" ע"מ לקבל תשומת לב, בכלל לא נראה כאילו היית בתאילנד... יותר נראה כאילו רשמת את כל "החודשים בתאילנד" מהארץ.

485
[QUOTE=שחר סגל]

תודה[/QUOTE]
אדמין אם עלו עליו מהעבודה ???
או מכיוון האשה ???
אם יש אפשרות לתת הרשאה לפוסט שלו זמנית שרק אתה יכול להכנס אליו
עד שחברינו יצא מהבור בכי
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

490
חברים אני חזרה בארץ הקודש:) ושלום לי
לפני שאני אספר לכם מה קרה, אני רוצה לדווח לכם על הזמן הזה שהייתי בהמתנה עד לטיסה כשבוע ימים...
בעודי ממתין לטיסה, ובעודי במנוסה מהחוק המושחת בתאילנד, החלטתי שאני לפחות צריך לפנק את עצמי, אז נסעתי לסוי 26, שעה 16:00 המקום ריק הבנות עדיין לא עובדות, המאמא סאן אומרת לי שבת 18 צריכה לחזור מסופר, אני מחכה, ואכן ילדה בת 18 ( לפי דבריה של המאמא, ולפי דבריה של הבחורה) חמודה לוקחת אותי לחדר, מקלחת משוטפת, לקחתי מסאג ב40 שח וקיבלתי יותר:) הבחורה פשוט פינקה אותי, ולא נזהרתי, אין לה מושג במסאג, ככה שהיא ישר הורידה בגדים, נכנסנו למקלחת, אני מסבן אותה, ולא יודע איך הוא החליק לי פנימה:( אנחנו על המיטה לא מסאג ולא נעליים, ישר עושה לי ביד, אני מרחיק אותה, אומר לה רוצה מסאג' היא שוכבת עלי התמונות מספרות מה קרה....
בעודי בדרך חזרה בטיסה אני קולט בשדה תאילנדית שבאה להתחתן בארץ עם בחור ישראלי, הצעתי לה עזרה כי היא פעם ראשונה בישראל, היא שאלה אם יש אפשרות לשבת איתי ביחד בטיסה, במהלך הטיסה למזלי היה מקום לשניים ישר קראתי לה, מסתבר שהיא באה לישראל להתחתן והחתן הישראלי מחכה לה בשדה, אנחנו מחזיקים ידיים , הבחורה בת 29, ולאט לאט אני מנסה לשים את היד שלה על האיבר שלי, כשהשמיכה מכסה כמובן, עם היד השניה אני מעביר כל הזמן בטעות נגיעות מסביב לכוס שלה, היא מתחילה להידלק( באותה מידה יכלה להתלונן והייתי מוצא את עצמי במאסר בארץ) אני פותח תמכנס שלי היא נוגעת ואז היא מתחילה לעשות לי ביד, בשיא המרץ, בזמן שהדיילים עוברים במעבר, ואני מכסה אותה עם השמיכה הדקה חחח ואז הגמירה המיוחלת, תאמינו לי זה עשה לי את הטיסה......
ומכיוון שהיא באה להתחתן בארץ אז אני לא יכול לפרסם תתמונה שלה:)
טוב לגבי המקרה שקרה לי , אני הולך לעשות כמה סידורים וחוזר לדווח, כי יש הרבה על מה....

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”