כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 64 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

631
טוב הייתי אתמול בעיר התחתית חחח מקום מסוכן יש האומרים, נכנסתי למועדון חשפנות מקומי, הפתעה יש שם 3 ליידי בוי, תאילנדית אחת, ו50 בחורות שחורות, מופעים מדליקים הבחורות נתלות על עמודים, והרבה ישבנים גדולים!!!!!!!! הם משקשקות תישבן כמו בסרטים חחח בכל אופן לקחתי את אחת הרקדניות הרזות, יש להם לכל אחת חדר שלה שהן גרות בו וגם מארחות בו, היא דפקה לי ריקוד משגע, מציצה, ואחכ זיון מדליק, ממש פינקה לי אותו עד לרמה שרציתי להשתין, היא אפילו החזיקה לי אותו חחח עלות 85 שח לזיון
טוב זמן לתמונות
דגדגן וורוד :)

635
gunner אתה מזיין את השכל, אם יש לך יצרים ואתה לא מסוגל להוציא אותם לפועל ולפרוק את עצמך בצורה נורמטיבית אז תלך לפסיכולוג במקום לזבל את הפוסט של שחר בהודעות מתסכלות, סליחה על הבוטות אבל זה פשוט עובר גבול , נפתח כאן נושא על דיווחים של שחר ואם אתה לא מאמין לו זו בעיה שלך אומרים שמי ששקרן חושב שכולם מסביבו שקרנים... ואם אתה עדיין בספק אז תקח את הכל בערבון מוגבל אבל אל תציף בהודעות לא מהותיות את הנושא הזה . * הודעה זו מופנת לכל הממורמרים שמכוונים את החצים שלהם כלפי שחר.
סליחה מראש על הבוטות פשוט זה היה חייב להאמר
סופ"ש נעים
The world stands on two things

Ukrainian

And Russian :)

636
[QUOTE=rx7]

gunner אתה מזיין את השכל, אם יש לך יצרים ואתה לא מסוגל להוציא אותם לפועל ולפרוק את עצמך בצורה נורמטיבית אז תלך לפסיכולוג במקום לזבל את הפוסט של שחר בהודעות מתסכלות, סליחה על הבוטות אבל זה פשוט עובר גבול , נפתח כאן נושא על דיווחים של שחר ואם אתה לא מאמין לו זו בעיה שלך אומרים שמי ששקרן חושב שכולם מסביבו שקרנים... ואם אתה עדיין בספק אז תקח את הכל בערבון מוגבל אבל אל תציף בהודעות לא מהותיות את הנושא הזה . * הודעה זו מופנת לכל הממורמרים שמכוונים את החצים שלהם כלפי שחר.
סליחה מראש על הבוטות פשוט זה היה חייב להאמר
סופ"ש נעים
[/QUOTE]
הקפצה
ל- gunner שיוכל לראות את ההודעה ולהגיב
ד"א ... אני מסכים עם gunner .... הוא כבר יסביר לך .....
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”