כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 93 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

921
[QUOTE=oran]Thai אתה מתסכל על כמות. יש גם לפעמים ראייה של איכות..

ברור שהמחירים ברומניה יותר יקרים. אבל הרמת איכות והסקס שאתה מקבל שם ממש גן עדן.

לא כל יום יוצא לך לישון עם בלונדינית 1.8 עיניים כחולות חזה יפה. גוף מושלם. והן יודעות את העבודה. רק תשכב לנוח.

[/QUOTE]
ORAN,אתה מתכוון על זונות רומניות,אם כן כמה עולה ולכמה זמן היית עם הבלונדה 180 ס"מ

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

923
[QUOTE=superman1979]
[QUOTE=oran]Thai אתה מתסכל על כמות. יש גם לפעמים ראייה של איכות..

ברור שהמחירים ברומניה יותר יקרים. אבל הרמת איכות והסקס שאתה מקבל שם ממש גן עדן.

לא כל יום יוצא לך לישון עם בלונדינית 1.8 עיניים כחולות חזה יפה. גוף מושלם. והן יודעות את העבודה. רק תשכב לנוח.

[/QUOTE]
ORAN,אתה מתכוון על זונות רומניות,אם כן כמה עולה ולכמה זמן היית עם הבלונדה 180 ס"מ
[/QUOTE]
נסיעה טובה חזרה לרומניה! מוחא כפייה
נ.ב - שוב חסר לך סימן שאלה בסוף המשפט...

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

924
קישקשתא הלוואי והייתי יכול לנסוע שוב. לא תמיד יש מזומנים בכיס.

מזה דרכון רומני? וואלה שווה.. הייתי רוצה כזה אחד :)

ביום הראשון שילמתי לה 400 שקל ל3 שעות מפנקות. מספר כל חצי שעה. ביום אחריי שהתקשרתי זה היה כבר 100 שקל עם ארוחה אחריי זה. ודיי נהניתי ללכת איתה לאכול. ללכת עם כוסית כזאת כאילו היא חברה זה לא כל יום.

ועוד משהו יש שם את ה OLD CITY שהוא מפוצץ ברים שיש שם בחורות שבאות רק כדי להזדיין רק צריך לפתוח תפה ולהזמין שתייה. אחרי חצי שעה אתה יכול ללכת איתה כבר לחדר.

מה שטוב שרובן מדברות אנגלית לעומת מה שהיה לי באודסה וקייב שלא יכולתי לתקשר איתן.

אני יותר בקטע של מועודנים אז המסיבות שם ממש חזקות והכמות בנות שם אולי פי 2 מהבנים. מה שלא קורה בחיים בארץ.

הטיול הבא שלי הוא ללא ספק בוקרשט ויכניס גם את בודפשט על הדרך.

אם יהיה איתי רוסי אז אני הולך שוב לראות את הכוסיות בקייב ומקווה שהפעם יילך יותר טוב

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”