כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 94 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

932
LONG TIME לא שווה בכלל,תמיד יהי סיכוי גבוה לגנבה...
הרי לא תשאר ער כל הלילה ותשגיח על הבחורה כמו לתצפת מעמדה בצבא.
"רוב הדברים החשובים בעולם הושגו על-ידי אנשים שהמשיכו לנסות היכן שנראה היה שאין כל תקווה"

933
[QUOTE=מאמן ריקודים]LONG TIME לא שווה בכלל,תמיד יהי סיכוי גבוה לגנבה...
הרי לא תשאר ער כל הלילה ותשגיח על הבחורה כמו לתצפת מעמדה בצבא.

[/QUOTE]

ועל סמך מה אתה כותב את זה?

אני מעריך שהיו לי 50 'לונג טיים' בתאילנד, לתקופות של בין לילה אחד לשלושה שבועות רצופים.

ומעולם לא נגנב ממני כלום, לפחות לא משהו שהרגשתי בחסרונו. מעולם!!!

אם מישהי גנבה ממני ואני לא יודע, אז זה היה משהו שולי. בכל מקרה את הדברים החשובים אני נועל בכספת של החדר, אבל אני משאיר בחוץ את המצלמה, לפ טופ וארנק עם מעט מזומן.

ובאופן כללי לגבי לונג טיים - סקס עם בחורה שאתה כבר 'מכיר' זה לא אותו דבר כמו עם אחת שהרגע ראית פעם ראשונה ולא תראה יותר אח"כ.

שלא לדבר על לבלות איתה שבוע שלם, שניכם הרבה יותר פתוחים אחד לשני, הסקס שונה, זו חוויה אחרת מ'זיין וסע'. להשפריץ נטו זה לא הכל בסקס. את זה אני יכול לעשות לבד. כשאתה עם מישהי לונג טיים, המושג GFE מקבל משמעות.

היו לי גם מקרים שישנתי עם בחורות בלי לזיין אותן בכלל, (לא הייתי חרמן. זה יכול לקרות בתאילנד) ועדיין נהניתי.
גם כשביליתי שבועות שלמים עם אותה אחת, היו ימים שלא זיינתי. סקס זה לא הכל.

thailand 20102012-09-19 00:24:33
thailand 2010

934
Thailand 2010 צפה בגלילה למטה
נכון שזה לא כמו בישראל זיון עם איזו זקנה מגעילה זיין וסע. אבל עדיין מומלץ להיזהר מגנבות. שמעתי מחברים שהיו שם מקרים לא נעימים. אני הייתי בפאטאיה רק יומיים עם חבר שהייה גר שם אז לא היו לי הפתעות. אבל כפי שצינתה עם נועלים הכל בכספת ואין הרבה מזומנים אז לא צריכה להיות בעיה מומלץ לבחור מלון שדורש ID CARD מהבחורה ככה סיכוי לנפילה 90% פחות
ועכשיו לשעלה: רוסיות בפאטאיה זה אחד לאחד כמו תאילנדיות אבשר לאסוף בסיום העבודה או שלא? אבשר לנהל מסר מתן על מחיר? או שזה עולם אחר לגמרי?

935
עולם אחר לגמרי
כמעט כל הרוסיות שכוסיות שתראה בוולקין סטריט הן עובדות ,תוכל למצוא אותם בשני מועדוני חשפנות במרכז שמיועדים רק לזונות רוסיות, מחירים שם כ230 באט כניסה ולזיון מעל 2000 במקרה הטוב, מסע ומתן חחח לא הצלחתי איתם, אבל אם אתה חפץ להכיר יש שם מסעדה פאב של רוסים תיירים, ניתן להכיר בכיף, או מה שאני עשיתי נסעתי למלון של רוסים בגמטיין ביץ , ופשוט הכרתי שם.
הייתה לי שם רוסיה שהכרתי במועדון, נראה לי שהייתה זונה הצלחתי לשכב איתה רק לאחר שבוע של חיזורים,ההרגשה הייתה מוזרה פיתאום לחדור לכוס רחב לעומת הפוט הצר של התאילנדיות.
ואם אתה בבנקוק יש מלון שמארח עם זונות רוסיות ב2000 באט לשעה נמצא בסוקומוויץ סוי 18 אם אני זוכר נכון.והיו שם רוסיות שוות.

937
[QUOTE=lexa_1]שחר תודה.
בנובמבר אני יהיה בתאילנד אז עם יש למישהו עוד מידע לגבי רוסיות זה יעזור לי הרבה
[/QUOTE]

אני גם יהיה בתאילנד בדצמבר ואני גם שואל את אותה השאלה

והעם התיירות שמה קלות להשגה
?
"רוב הדברים החשובים בעולם הושגו על-ידי אנשים שהמשיכו לנסות היכן שנראה היה שאין כל תקווה"

938
כשעולה בי הרצון לטוס לתאילנד או שאני שומע/קורא על אנשים שרוצים לטוס לשם בחודשי השיא (היי סיזן) נשאלת השאלה: האם לא חבל על הכסף...?
כידוע תאילנד מתייקרת... אם אני לא טועה היחס באט לשקל הוא (1:7.9), ומן הסתם כולם יודעים שכל התעריפים בתקופת ההיי סיזן הרבה יותר גבוהים !

אם טסים לכיוון הזה.. לא עדיף לבדוק את החלופה הפיליפינית?

(אלה שאלות שאני שואל את עצמי בדיוק כרגע- כי אצטרך לקבוע יעד טיסה החל מאמצע נובמבר לאיזה חודש-חודש וחצי: תאילנד (שוב)/פיליפינים/ או שבכלל קולומביה)...

Free your minD

940
טוב כמו שאתם מבינים אני בארץ כבר מספר שבועות, לקח לי שבוע: עד שהצלחתי להשכיב פה בחורה מרוקאית, עם הרבה שיחות טלפון יציאות לנמל ןשבוע של מזמוזים ומשחקים, כל השבוע היא רק קודחת לי שהיא לא בקטע של לשכב כל כך מהר, אבל להתנשק ליד כל העולם זה לא מפריע לה, פעם אחת היינו בנמל ביפו היא באה עם שמלה לאחר חצי שעה של חירמונים העברתי לה את היד על התחתון, והיד שלי הייתה רטובה, היא קלטה וחייכה נבוכה, אז מה המשחקים פה אם את יותר חרמנית ממני? בקיצור לא וויתרתי לה, ישר הלכנו להתנשק על הדשא שלחתי אצבעות והלא לא הפך לכן כן, שכבנו היא גונחנת וכל שניה עוצרת אותי, בקיצור גמרתי אבל ממש לא נהנתי, ומאז מדי יום אנחנו מוצאים איזה מקום ושוכבים, אני מנסה לקחת אותה לצימר, אבל זה לא מכובד מצידה כי זה אמר שאנחנו הולכים להזדיין שם, אבל לשכב בשדה, בחוף או באיזה חניה זה הרבה יותר מכובד לאשה הישראלית .
זה לגבי הארץ,דעתי מבחינת הגוף היא לא מתקרבת לסקסיות של הנשים התאילנדיות , זוהי דעתי בכל אופן.
אז עכשיו אני בהתבטות אם להשאר לעבוד בארץ או לטוס לתאילנד לשנה? הסתדרתי פה לגבי עבודה, אבל הלב רוצה לטוס לאוכל התאילנדי, לתרבות החייכנית,לנופים לאיים וכמובן לחברה התאילנדית .אני בהתלבטות קשה,לטוס לתאילנד לשנה שנתיים? ואז להתחיל בארץ מחדש, או להשאר בארץ לעשות כסף ולהתמקם עם רוסיה?

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”