כ LifeStyle בתאילנד, סינגפור, הונג קונג ופיליפינים - סקס אדיר

LifeStyle בתאילנד, סינגפור, הונג קונג ופיליפינים

1

שלום,

חזרתי לא מזמן מביקור בתאילנד , אני יודע שהדיווח שלי יהיה קטן לגבי שחר סגל, אבל לא פחות מועיל, אדבר עם מקומות בגדול שכדאי לבקר בהם, בתאילנד בפאטייה ובעיקר כדי שתכירו את המקום ולשפוך אור על המקום ...בהמשך אכתוב קצת על סינגפור והונג קונג שגם שם ביקרתי.

פאטייה מחולקת ל 3 שבילים ראשיים, ה BEACH ROAD הדרך שקרובה לים ומובילה היישר ל WALKING STREET, הרחוב האמצעי והמרכזי נקרא ה SECOND ROAD היכן שהכביש הראשי, גם משם אפשר להגיע ל WALKING קצת אחרי הסימטה של SOI 13/2 ממשיכים עוד קצת ישר, ברמזורים פונים ימינה רואים את המסך הגדול של SAMSUNG ונכנסים שמאלה ל WALKING ...

וה 3RD ROAD שזה השביל שבצד השני של האיזור שבו לא הספקתי לבקר.

מוניות - לא מקיימים משא ומתן עם הנהג אחרת זה נחשב ספיישל ואז תשלמו 100 או 150 באט, פשוט תעלו על המונית הוא עושה סיבוב ולוקח לכל היעדים, אתם יורדים נותנים לו 10 באט בלבד והולכים לדרככם ...בעיקר טנדרים אפורים של טויוטה, אתם יושבים מאחורה עד כמה שזכור לי מקום ל 6 או 8 אנשים (חצי בכל צד)...

כסף - לפרוט כל פעם 100 דולר ולא יותר !!!!!, 100 דולר שווה ערך ל 3060 באט +- לא חסר חנויות ל EXCHANGE !!!

המקום הכי בטוח לשמור את כל הדולרים + דרכון בכספת במלון, אם אין כספת בחדר אז בלובי, הוא מאוד מאובטח וכשאתה רוצה לפתוח את הכספת, גם המלונאי חותם וגם אתה , ובד"כ יש להם 2 מפתחות לכספת, מאוד מאוד מאובטח ..

בחורות נמצאות בכל שביל ומקום בפאטייה ואפשר למצוא אותן ללא כל בעיה, רובן נמצאות בחוף הים חבר'ה יש הרבה רוסיות ... (גם תיירות שמחפשות) ב WALKING STREET ובמועדוני גוגו, ב WALKING יש את הבחורות שעומדות בצד, מחכות שמישהו יקרוץ להן ויקח אותן....בעיקר בפאבים שם אפשר לנהל משא ומתן עם המאמא סאן לגבי הבחורה שאתה רוצה והיא מתאמת לך ולה אתה גם משלם בין היתר ....שימו לב שאם הבחורה לא כ"כ רוצה היא ממציאה תירוץ שיש לה מחזור ...תרגיל עתיק ...אבל למאמא סאן היא לא תעשה בעיות ...כי אז תחטוף צעקות חיוך

SOI - סימטאות, רחובות, מ SOI ל SOI יכול לקחת כ 3 -5 דקות הליכה, SOI 15 = WALKING STREET
למשל מ SOI2 ל SOI 15 יכול לקחת ברגל בערך כ 30 - 40 דקות, צריך לקחת מונית.
ה SOI-ים הנמוכים די רחוקים מה WALKING STREET אבל במונית זה כמה דקות בודדות ולכן לא צריך להתרגש אם לוקחים מלון באיזור הזה...

SOI 11 על ה SECOND ROAD ליד ה EXCHANG הכתום, ליד מלון BAY BREEZE ניתן ללכת בשביל משהו כמו דקה ומצד שמאל הופ BODY MASSAGE מפנק , ימינה ועוד פעם ימינה בסימטה מגיעים ל LK METRO הולכים כחצי דקה ומצד ימין מגיעים ל ZION HOUSE שם יש מסעדה ישאלית שהבעלים שלה (שמעון) מאוד ידידותי ויכול לעזור בדברים, ניתן לפגוש אותו אך ורק בערבים ..כי בבקרים הבחור ישן אחרי שעובד בלילה חיוך ...הולכים עוד קצת ישר ושמאלה ורואים פאבים למיניהם כולל ה LOLITA'S פאב מציצות ..אתה מגיע ועולה למעלה ומקבל מציצה טובה ככה על הבוקר ...

SOI 6 - רחוב עם 70% ליידי בויס מי שבעניין של גברים יכול לעבור ברחוב ויקבל נגיעות בביצים ..ומשיכה לפאב, איזור שוקק חיים בעיקר למי שאוהב ליידי בויס, שלא תטעו יש גם בחורות שם אבל אפשרי לטעות בקלות ...בהחלט נחשב למרכז העניינים ...

SOI 13/2 לא הרחק מה WALKING ושם אפשר לראות את ה PUMP STATION - פאב מציצות שבו הבחורות מוצצות לך כשאתה על הבאר, ישנן חורים בשולחנות Tongue...אתה מקבל מציצ טובה לפני ההתפרקות ב WALKING ...

בכל איזור ה SECOND ROAD יש מכוני מסאג'ים, מצד שמאל וימין, לא צריך לחפש הרבה .. אני לא יודע מה יש יותר מכוני מסאג'ים או חנויות של EXCHANGE (להמרות דולרים) ו ATM-ים למשיכת כסף, הבחורות שם צועקות לך WANT A MASSAGE????
ה ...FOOT MASSAGE עולה 200 באט בלבד, יש גם OIL MASSAGE שעולה 300 או 500 באט אני כבר לא זוכר סלחו לי בכי, רובן מציעות הרפיה ידנית בעד 1000 באט אבל לא לשלם 1000 באט !!! תמיד לנסות להוריד ל 250 או 300 באט !! מקסימום 500 באט ..לא יותר !!!!

איזור ה WALKING STREET - בכל מקום מועדונים ובחורות שרוקדות על המרפסות, בכניסה בצד, מועדון ה STAR A GO GO 3 , לא בדיוק יפניות כמו ששחר סגל ציין, אבל תאילנדיות איכותיות שנמצאות בז'קוזי / אמבטיה בצידו הימני לקראת הסוף...ומלא גברים חרמנים שיושבים ליד ....יוצאים מהמקום, יוצאים משם ויש את מועדון ה TIGER GO GO בצידו השמאלי, מועדון לא רע בכלל, שבו הבחורות רוקדות על השולחנות, התשלום לבחורה שם יכול לעלות כ 3000 באט ללילה ארוך ...

ישנו איזור בצידו הימני של WALKING של בחורות אירופיות (רוסיות בעיקר) EUROPEAN ONLY ושם לא תמצא בחורות תאילנדיות שעובדות, אלא בחורות אירופיות שרובן רוסיות, עולה קצת יקר...אבל מי שמחפש WELCOME....

ממשיכים עוד קצת ב WALKING ובצד ימין מגיעים ל FROG BAR , ניתן לחפש ב YOUTUBE ולראות כיצד המקום שם נראה, מדובר על בארים קטנים בצורה מלבנית לאורך כ 20 , 30 מטר ....ניתן לשבת על הבאר לדבר עם המאמא סאן איזו בחורה רוצים, או לקרוא לבחורה , לשחק אותה במשחק התאילנדי עם המספרים, להזמין משקה, להזמין גם אותה למשקה ולהציע לה לבוא איתך למלון ...

סינגפור:

מקום יפהפה שברובו מדברים אנגלית, חיי הלילה נמצאים במקום שנקרא ORCHARD TOWERS , שמפוצץ בבחורות ויאטנמיות ....

מדובר על 2 בניינים, בניין אחד עם 2 קומות שאין מה לעשות בו ובניין בן 4 קומות, פאבים ובחורות שמסתובבות ליד ובתוך הפאבים שמושכות אותך ורק מחכות להיות איתך, הבחורות מבקשות 200 דולר סינגפורי, אבל תמיד מורידים ל 150 דולר סינגפורי ואין בעיה ......מקום שכדאי להיות בו החל מ 23:00 בלילה, ויש שם בחורות יפות בטירוף !!!! סיניות, יפניות אפריקאיות, ויאנמיות, מלאוס, אינדונזיה, שגוררות אותך אליהן ונדבקות בך ....חבר'ה לא פחות מתאילנד !!!!! חבר'ה פה זה נחשב מרכז העניינים, שווה לבקר ולראות !!!

איזור ה GEYLAND - לא מומלץ להסתובב לבד, מדובר על בתי זונות מורשים לאורך האיזור כולו, אם מישהו רוצה יכול לומר לנהג מונית שהוא רוצה להגיע ל GEYLAND למכונים והם ישימו אתכם שם, בדיוק ממול מלון HOTEL 81.....יש איזור של ביתנים, אתה יכול להיכנס לראות ולבחור בבחורה, מדובר על תשלום של 150 דולר עם בחורה ...אני לא ממליץ כעיקרון על המקום ....

הונג קונג:

איזור ה Lan Kwai Fong איזור של פאסים ודיסקוטקים, בחורות סיניות שחלקן זורמות איתך, מומלץ להסתובב באיזור , לשתות קצת ולנסות להיצמד לבחורות שזורמות ....אני הייתי עם 2 שנדבקו בי שם Tongue, אין לי הרבה מה לספר על המקום כי הייתי שם רק יומיים Tongue

LifeStyle2013-03-09 14:09:42
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

7

שוגר, עם כל הכבוד להונג קונג שנהניתי שם, הייתי רק לילה אחד לצערי, בסינגפור ישנן כוסיות ברמות שאתה פשוט קוטף אותן באורצ'רד, אתן לך טיפים יפים לסינגפור ..קריצה, אתה יכול למצוא שם אפרקאיות, תאלנדיות (פחות), ויאטנמיות בעיקר, רוסיות ומכל הבא ליד !!!

התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

9
הלך רוח, לגבי המשטרה אתה צודק,אבל יש מקום שכולם מעלימים שם עין כולל המשטרה, עד כמה שאני יודע הסקס שם חוקי (שמעתי שמציצה לא חוקית אבל אני לא בטוח בזה)...בסינגפור הזנות חוקית, ב GEYLAND בתי הזונות שם זה עסק חוקי בהחלט שמופעלים ע"י סינים, לא ממליץ לך להיכנס איתם לוויכוח !!! בתי הזונות נמצאים מול מלון HOTEL 81, איזור ה ORCHARD TOWERS זה איזור שכל נהג מונית יגיד לך "אם אתה רוצה בחורות לך ל ORCHARD TOWERS" (איזור פעיל מאוד בשעות 23:00 ומעלה), יש שם הכל מהכל, בעיקר ויאטנמיות כוסיות על ששווה לקחת אחת מהן למלון ...כשאתה נכנס לבניין ה ORACHARD , תעלה במעליות הנעות יש לך בצד ימין דיסקוטק מפוצץ בבחורות עובדות !!! , קריצה, ריקוד ליד הבחורה שאתה רוצה והיא שלך .... LifeStyle2012-11-09 20:29:16
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”