כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 102 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1013

לכל הנוסעים לתאילנד נראה שאפילו התאילנדים השקטים ומנומסים האדיבים אלה שלא מפסיקים לחייך,אפילו הם כבר לא סובלים ישראלים מעניין למה! (לצערנו חלק מאיתנו מתנהגים כמו ברברים והורסים לכולנו את השם)

דוגמא: תלויי על אחד הדוכנים בדקה 14:47 שלט שרשום בו שישראלים לא רצויים פה.
ועוד שלט שתלויי על אחד מהמלונות בפי פי תאילנד: בעלי אזרחות ישראלים לא רצויים בגלל שהם עושי בעיות, ותמיד עושים לנו זמנים קשים וכו....
ואם נסעתם אז לפחות תכבדו את המקומיים ולא תהרסו ותצעקו ותזלזלו בכל מה שזז
חבל שזה המצב שהגענו, ( כמובן לא מדובר על כל הישראלים )

1014
מסכים איתך...

פעם הייתי בטיול מאורגן של חבר'ה ישראלים באחד האתרים התיירותיים בתאילנד, קיצר עושים הפסקה לקנות שתייה

ופתאום אני קולט איזה עלם חמודות צבר מלח הארץ מתווכח עם המוכרת התאילנדית על 5bht!!!

פחית קולה מסכנה והוא מתווכח על סכום שווה ערך לחצי שקל...

איך אפשר לצפות שיאהבו אותנו אח"כ?

לאחרונה בדקתי מחיר של מלון בפטאיה ובאתר היה כתוב שמחירי המבצע לא תקפים לישראלים.

נכון שהיו שם עוד כמה לאומים אבל עדיין, זה לא נעים.

1015
[QUOTE=שחר סגל]

תנסו לקלוט תשפיך על השפתיים
[/QUOTE]
[QUOTE=שחר סגל]
קצת יותר מקרוב, אני מעלה תתמונות מהסלולארי שלי ככה שזה פותח לי כמה הודעות
תסימו לב לשפיך מתחת לשפה
[/QUOTE]
[QUOTE=שחר סגל]השאלה עם כל הכיף שבדבר, היא האם נכון או מוסרי לפרסם באתר תמונות פנים ללא טישטוש של ישראליות/ישראלים או כל אדם אחר, ללא אישורם ??

[/QUOTE]

קישקשתא2012-12-09 01:17:59
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

1016
אני חדש פה בפורום ונהנה לשמוע את הדיווחים פה אבל בתור אחד שכבר 15 שנה נוסע לתאילנד 3 פעמים בשנה אני תוהה על אמיתותם.99% מהבנות בפאטייה זה רק בכסף ! אין דבר כזה ילדה טובה או שהתאהבה בך או שאתה אביר על סוס לבן.התאילנדיות אלופות במשחקים וסיפורים ולהוציא מפלנגים כסף.פלנג=זר .כולם שם באות מהכפרים מהצפון להתפרנס וגם מי שעובדת במסאג או במספרה תצפה לכסף.רוב הרוסיות שעובדות בפאטייה באות מהגבול במונגוליה ולא שוות גרוש זיון מגעיל בים כסף אלה שעובדות בןןלקינג סטריט בגו גו לא ילכו איתך בפחות מ 5000+באט.התיירות במיקס לא יודעות אנגלית קרות כמו קרח ואתה צריך הרבה זמן וכסף לשתיה לחממם אותם..20% מתאילנדיות יפות השאר פשוט קופות. שורט טיים=1000 באט ואים היא פצצה אז 1500 לונג טיים 1500-2000 .ממועדון גוגו 600 באט למועדון 2000-3000 לבחורה ללילה.אל תתקרבו לרוסיות בבנגקוק כמו במיקס או נובוטל 4000+ללילה הפצצות דורשות עד 7000 .זונה רוסיה בחינם ? רק באגדות או רק אצל ישראלים..תאילנדיות בבנגקוק 1500-2000 קצר 3000-4000 ארוך.סעו לגרמניה ל FKK יותר זול ..

1017
ארוחה 25 באט ??אתה רציני ?עלות שהיה בתאילד היא 100$ ליום בשקט ושלא יספרו לך אחרת.דוגמא- מלון 800 באט זיונים 2000 באט אוכל 300 באט שתיה בירות 300 באט להוציא על הבחורה עוד 200-300 באט.בבנגקוק תוסיף עוד 1000 באט בשקט כמובן שאתה יכול לחיות מ 1000 באט ליום בלי בירות רק אוכל תאילנדי ובלי זיונים!!!

1018
מרחיב ישבנים - אני נוטה להסכים איתך
אם כי ב-100 דולר ליום אתה חי כמו מלך

לגבי הזיונים - אז תראו, אפשר למצוא בחינם רק צריך לדעת את השפה המקומית
במקרה היה איתי ועם חבר עוד בחור תאילנדי שהתלווה אלינו - אחד שמרוויח טוב, אוהב לעשן ולשתות ולעשות חיים ( מהנדס תכנה)
הוא מרוויח יפה מאוד אפילו אם תתרגמו את זה לשקלים.
בוא נגיד שהיינו ביומיים הראשונים בלעדיו - וכולם רצו כסף והרבה
מהרגע שהוא דיבר - לא היתה אפילו פעם אחת ששילמנו לבחורות....
התאילנדים לא משלמים על זיון. נקודה.

שחר סגל הוא שועל - והוא בטח מכיר את התרבות, ויודע לחבר מילה או שתיים ולפתח שיחה, לכן זה יותר זורם לו
לגבי אוכל - אני מתאר לעצמי שאם הייתי נשאר שם חודש אז לא כל יום הייתי אוכל סטייק ב-1000 באהט אלא דברים קצת יותר פשוטים.

בכל אופן - 100$ ליום זה מספיק כדי לעשות חיים.

מרקו

1019
כרגע אני עם.3 זונות.מקמבודיה, נראה לי שהן זונות ,הכרתימאחת מהן שכבתי איתה.אתמול בלילה ואז.הצעתי לה לישון אצלי והיא הציעה לי שהחברות.שלה ישנו אצלימגם, אז.אני בדירת.חדר מיטה זוגית.אחת ושלוש קמבודיות , ואין לי מושג לאן זה ינשוב, יש תמונות מפרסם בהמשך

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”