שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
1062איזה אזור אתה שם באנג'לס סיטי ,איפה יש אזורי תפיסה טובים והאופן
Rachel Starr probably the best fuck
1063ברחוב פילד אווניו
שחר סגל 2013-01-17 21:20:47
בכל מקום, בעיקר בוולקין סטריט
האופן? זה כמו שהיה בפאטיה לפני 12-15 שנה, הם מתחילות איתך:)
הלילה הייתי בבר ויש הסכמה מהמאמא סאן באופן רשמי שהבנות ימצצו לי על הספה בתמורה ל500 פזו, הפכתי תמקום לבר מציצות:)
אחכ הגיעו שתי בנות לאורגיה אצלי בדירה עלה לי 30 דולר לשניהם ,לשני גמירות כולל מציצות חשופות , תכף מעלה תמונות
המצב הוא שלא נשאר לי זרע , וב3 בבוקר היחצנית שאני יוצא איתה צריכה לבוא לישון אצלי, ואין מצב שאני גומר עוד פעם חח לגבי היחצנית, לדעתי היא הכי יפה מבין כולם, אני מאוהב בה, אומנם אני לא משלם לה כסף ,אבל אנחנו יוצאים כל יום לקניון, רואים סרטים, אוכלים הרבה, מבלים הרבה, אני מת לקחת אותה איתי לתאילנד, אני קונה לה דברים באהבה והלב נשבר רק מהמחשבה שאני צריך לחזור לתאילנד:( אם הגעתי למצב שאני לא רוצה לחזור לתאילנד, זה רק מראה כמה מדהים פה,אנשים מאוד נחמדים והשירות פה מעל הכל , עם חיוך תמיד ויחס אדיב, יש מסעדה סינית בסוף רחוב הוולקין סטריט מצד שמאל ממליץ בחום.
דרך אגב יש מלא קוראנים שגילו תמקום ומדי יום אני רואה לפחות קבוצה של ישראלים
יאלה מעלה תמונות
1064שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
1066אני לא רוצה להפסיק את החגיגה, אבל מי שרוצה קצת פרטים על אנג'לס בפיליפינים יוכל לקרוא בדיווח שלי כאן:
http://sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=22413&KW=%E0%F0%E2%27%27%EC%F1&PID=148761#148761
אני בטוח ששחר נהנה באנג'לס, אבל זה ממש לא מתאים לכל אחד ולדעתי ומנסיוני האישי החוויה שם הרבה פחות נעימה מבתאילנד.
UMA 2013-01-18 00:16:57
אני בטוח ששחר נהנה באנג'לס, אבל זה ממש לא מתאים לכל אחד ולדעתי ומנסיוני האישי החוויה שם הרבה פחות נעימה מבתאילנד.
גם מבחינת הבחורות (כפי שאני מפרט בדיווח בלינק) וגם מבחינת זה שמדובר בחור ואין שם ש-ו-ם ד-ב-ר לעשות, האוכל שם די מגעיל, המלונות יקרים וברמה נמוכה, אין חוף, אין שם שום תיירות חוץ מתיירות מין וזה מקום מסוכן יותר מתאילנד (ניסיונות עוקץ שם יכולים לסבך אתכם כמו שאף פעם לא חלמתם).
חוץ מזה, אני לא מטיל ספק בדיווחים של שחר, אבל מי שלא יוצא לו להיות באורגיה עם שלוש בחורות שהוא פגש במקרה בפטאיה, או להפוך מקום לבר מציצות, שלא יצפה שזה יקרה לו פתאום באנג'לס.
1067אני בסביבות פסח יהיה בתאילנד ,יקח טיסה גם לפיליפינים לאנג'לס,חייב לנסות,חוץ מזה יהיה גם טיול אבל רוב הרצון זה טיול רווקים ןלתפוס אורגיות טובות,אאני יהיה גם בפאטיה ...
לא יודע מה איתכם אני אוהב את היופי האסיאתי,חוץ מזה לא צריך להזכיר עד כמה הן צרות

Rachel Starr probably the best fuck
1068היי roy
אני נהנה מכל דקה פה, הבנות זורמות בכיף, יש קניון מדליק עם imax לידי, מסעדה סינית טובה וזולה, החדר עולה לי 900 פזוס ללילה והשירות מעולה, והבנות כוסיותתתתת בטירוף, וגם כשאני כותב לך יש לי אחת ערוממה בחדר שישנה(היחצנית שלי) שאני מטורף עליה, בשבילי לקום ב13:00 לשכב עם היחצנית,ללכת לקניון, לשתות קפה , לאכול או סרט בכיף לחזור בערב, ללכת לחדר כושר המקומי, אחכ לאכול במסעדה הסינית , משם לקפות לספרמט בר לקבל שם מציצה, להביא לחדר בחורות לאורגיה בשעה 00:00 בערך ובשעה 3:00 לחכות ליחצנית שלי:))))) זה מה שאני עושה פה כל יום, ואני מוכן לחיות ככה כל החיים, אני קורא לזה גן עדןןןןןןןןןןןןןן
1069יש משהו אחד שאני לא מבין.
שאני בהתחלה הייתי בפטאיה נכנסתי לגוגו תשלום למאמאסאן 600 באט, בחורה עולה 3 אלף באט לפחות.
אבל הקטע הוא שהן לא נראות טוב בכלל, ולא רק, אתה יכול למצוא בקות בחורות מבר או מהרחוב הרבה יותר כוסיות.
אז מה הקטע, אני כל פעם יוצא ולא מבין למה אני יוצא כ"כ פראייר, פעם אחת הייתי שיכור ולא שמתי לב שהבאתי ליידי בוי, שהתנהגה בצורה מגעילה (העפתי אותה במכות מהחדר)
אבל פעם אחת הכרתי בחורה בבר, אמנם בת 32 אבל ממש חמודה,קומפקטית, יחס מעולה, נחמדה,רציתי לזיין אותה חזק אבל היא הייתה כל כך חלשה וכנועה של היה לי הלב (ואם יש לך לב טוב אתה נדפק, אם אתה מניאק אתה זוכה)
בכל מקרה לקחתי אותה ב-600 באט לשעתיים.
כל כך הרבה פעמיים עקצו אותי, פעם איזה נהג תוקוק לקח אותי למועדון בבנגקוק,
מאין מועדן עם מלא ספות, ושורה של כוסיות יושבות לך ממול ואתה רק צריך לבחור.
קיצר בחרתי בפצצת מין יפהפה בת 23 עם גשר על השיניים, וכשבחרתי אותה היא התנפלה עליי בשמחה כאילו היא זכתה בלוטו.
לקחו לי 4500 באט (חשבתי עם הזין) והנהג טוקוק זיין אותי לקח עמלה וברח(הבטיח שיחכה לקחת אותי לקאוסאן)
קצר עשתה לי בודי מטורף עם סבון וכל הזמן התחננה אליי שאני אקח אותה למלון שלי, ושהיא רוצה לבוא לישראל.
עכשו תחשבו שאתה מביא אחת כזאת לישראל שם אותה בבית שלך, אוכל עניינים, ויש לך כל הזמן סקס.
השאלה אם היא מגיעה לארץ היא מתחילה להתקלקל, ולעשות מה שבא לה
אהבת נשים זאת חיי
1070לדעתי ולדעת די הרבה, הפיליפיניות אמנם נחמדות ויחסית קלות להשגה אך התאילנדיות הרבה יותר כוסיות ויש בינהן יותר יפות, היתי באנג'לס לפני חודשיים, יש יותר מדי עגלות ושמנות (מבנה גוף עם אגן רחב),הגוגואים עלובים , מה גם שהעיר די מיושנת ואין בה חיי לילה כמו בפאטיה ובבנגקוק.