כ מחפש שותף לטיול זיונים באוקראינה - סקס אדיר

מחפש שותף לטיול זיונים באוקראינה

1
מחפש שותף לטיול זיונים עם הכוסיות האוקראיניות, התכנון לטוס במאי יוני. חייב להיות מישהו צעיר שמבין עניין, אני בן 29 , בחור נאה ומחפש מישהו באותו סגנון! אין בעיה של כסף אז אני לא מחפש קמצן, מישהו שיודע להנות, בגדול כבר הכל מוכן, ומאורגן לאיזה ערים וכפרים ללכת, רק מחפש את הבן בראש המתאים,
אההה וחייב לאהוב את הכוס הרוסי שמה, ולדעת לזיין בלי סוף!

מי שמעוניין להשאיר הודעה , ונצור קשר!

UMA2013-01-31 11:38:03

6
sexlover - כן אני מכיר בבעיה של הרוסית, זאת הבעיה המרכזית שלי , בגלל זה אני לא מתלהב לטוס לבד כל כך , עם עוד אחד תמיד יותר קל.

ולמה צריך שותף ? מה זה קשור שאין בעיית תקציב?! לא בא לי לטוס לבד, חברים שלי פה לא בעניין ( שאלתי רק 2 , צריך מישהו חולה רוסיותאוקראיניות כמוני שכל המטרה זה רק זיונים). חשובבבבבבבבבבבבב מאוד אני לא טס לזיין נערות ליווי שם ולא לסקס בתשלם, את זה יש גם בארץ. טס להעמיס במועדונים , ברחוב , בבית קפה, בשדה תעופה, במלון, במונית, באוטובוס איפה שיש כוס בלונדיני לא משנה איזה עיר ולמה .

שיעורי בית כבר עשיתי , הבעיה המרכזית זה הרוסית, שאני חושב להתחיל לעבוד על רוסית בסיסית בשבועות הבאים בשביל שלפחות את המשפט פתיחה יהיה, כל השאר ערבוב של אנגלית , עברית, ידיים, יש שפה אחת אבל שכולם מבינות שמה....

8
אני לא חושב שהבנת אותי נכון ידידי, לא אמרתי שאני מיליונר, אמרתי שאין בעיה של כסף יש הבדל. יש לי תקציב של משהו כמו 4000$, זה לא מיליונר אבל זה די ויותר באוקראינה, לזה התכוונתי שאין בעיה של כסף. תאמין לי שאני לא נוחי דנקנר חחחח

מה זאת אומרת חתן ? הם רוצות להתחתן עם זרים ? כאילו לצאת משם ? איך הגעת לזה יצאת עם בחורה היא הציעה לך להתחתן ? לאיזה מועדונים אתה ממליץ ללכת בחרסון ?

9
שועל לכמה זמן אתה נוסע שנתיים? כל כך הרבה כסף אתה לוקח בשביל מה? פעם אחרונה הייתי בחרסון לפני שנה וחצי והמחירים היו שליש מהארץ במסעדות טובות אולי פחות אפילו. הייתי רק לילה אחד ולא הייתי במועדונים לפני שנה וחצי כך שלא יכול לעזור לך במועדונים. אל תסע לבד אם אתה לא דובר רוסית

10
כל מה שאדון שחר סגל רשם והחוויות שלו אני לוקח בערבון נורא נורא מוגבל. קראתי כמה פוסטים שלו והבחור נשמע כאילו הוא אוכל הזיות רוב הזמן אז לא ניראה לי משהו להסתמך עליו, ניסתי גם לדבר איתו, שהגענו לדברים קונקרטיים הוא התעלם ולא החזיר תשובה..... לא ידע להגיד כלום . אני גם יכול לצלם תמונות או להוריד תמונות של רוסיות ולהגיד אותם זיינתי , בשרותים במועדון, בטיסה, היו עוד כל מיני מקומות אקזוטיים.

חוץ מיזה קראתי את השרשורים האחרים, נורא עוזרים, יאללה מחכה לקיץ כבר ! עכשיו אי אפשר לטוס אם תנסה לזיין יקפא הזין שמה מהקור!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”