כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 117 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1162

[QUOTE=THAI]למה אני לא רואה תתמונה בדף , רואה אותה רק כשלוחצים על הלימנק?
[/QUOTE]
שהגודל יהיה על 15 אינץ

נראה לי שחודש אחד בפיליפינים זה מספיק בהחלט, לא נשאר זרע במאגרים,
הכל הפך להיות שיגרתי ומשעמם אפילו החרמנות מתחילה להעלם
בגדול אני מאחל לעצמי שאלה יהיו צרותי כל חיי

שחר סגל2013-03-19 09:20:08

1163
גן עדןןןןהחברה עזבה אותי
בדרך כשאני עם הבגדים להחזיר לה, אני פוגש תחברה שלה, והנה החברה שלה עברה לגור איתייייייי
איזה שינוייייחמקססת ל י תציפורניים, דואגת לי להכלמנקה תבית, מבשלת, אפילו תמקרר מנקה, וואו ההיא היתה בת 18 עצלנית, זאת בת 22 מפנקת gf אמיתי, והיא קומפקטית כמו שאני אוהב

1166
אתה לא מבין, כמה קטנה היא ככה יותר הפתעות, היא אוהבת למצוץ ושגומרים לה בפה וזה הפוך מהקודמת, יש לה פוט צר מאוד והיא הכי אוהבת דוגי ככה שזה גם הפוך מהקודמת, אמרתי לה שאני הכי אוהב להתעורר בבוקר עם מציצה בהפתעה, אז הבוקר היא קמה ותוך כדי שינה היא מצצה לי פששש תאמינו לי איזה כיף בפיליפינים

1168
חח תבוא אתה מוזמן, אתה לא מבין איזה יחס מקבלים פה, האנשים מאוד נחמדים, הבחורה שכרגע אני נמצא איתה עושה פשוט הכל, בקיצור גן עדן, יש בת 18 שרודפת אחרי עם מליון סמסים רק להפגש, ואני כרגע ללא זרע חח מצב מצחיק, הכרתי היום במקדונלד שלוש כוסיות בנות 18 הקטע המצחיק שהשלום שלהם זה ישר לשלוח יד לזין שלך ליד כולם חחח קבעתי איתם למחר אני אחפש זמן כשזאת שגרה איתי תהיה מחוץ לבית
סמסים יש חבילות של סמסים 12 פזוס זה 75 הודעות סמסים בגלל זה זה הדרך ששם כולם מדברים:-)
אין מילים

1170
כן באחת התמונות טעיתי:( לא ממליץ, לפעמים זה ספונטני והבחורה מראה לך שהיא נבדקה לפני כן בבר,אז אתה משכנע את עצמך , בכל אופן לא שווה תסיכון.
בכל אופן היא אפילו מקלחת אותי,פדיקור מניקור הכל, והאמת שמרוב שטוב זה כבר מתחיל להמאס:-) שאלה יהיו הצרות שלי כל החיים חח

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”