כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 119 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1181
טוב קצת עובדות ודברים שאני בדקתי
לפי הלונלי פלנט ל70% מהבנות בצאנג מאי יש HIV,וזאת מהסיבה ששם הן מאמינות שHIV מגיע רק מתיירים ולא מתאילנדים ככה שהזונות שם שוכבות עם תאילנדים לרוב ללא קונדום.
המצב בפאטיה טוב יותר מכיוון שיש להם שם מודעות אבל עדיין מסוכן!
משום מה כשעושים חיסונים בארץ מיידעים אותנו שבפאטיה כ 50% חולות HIV, אין לי מושג מאיפה יש להם תמיידע הזה?
לפי הלונלי פלנט בבדיקה שנערכה שם ל20% יש HIV.
בפיליפנים בפילדס אוו יש לי מספר מדוייק :-) :-) שימו לב יש קליניקה שעושה לכל הבנות בבארים אחת לחודש בדיקה, 107 בנות מתוך כל הבנות בבארים יש להם HIV זאת אומרת פחות מ5% ,עדיין מסוכן אבל בהשוואה לתאילנד הרבה יותר נקי פה.
בכל מצב לשים קונדום!!!

1187
יכול להיות שהכל נשמע וורוד לא בדיוק, האקסית נסתה היום ( לפני שעתיים)להתאבד במקלחת נסתה לחתוך לעצמה תוורידים,סגרה על עצמה תמקלחת שברה 'דאורדורנט שלי על הרצפה וחתכה, וכל זה בגלל שלא נתתי לה להכנס אלי הבייתה לפני כן. האמת אנחנו כבר לא ביחד כשבוע והיא זאת שנפרדה ממני,בקיצוראיזה סרט, הרגעתי אותה,קילחתי אותה, החתך לא עמוק, היא נרגעה וישנה.

1188
[QUOTE=שחר סגל]יכול להיות שהכל נשמע וורוד לא בדיוק, האקסית נסתה היום ( לפני שעתיים)להתאבד במקלחת נסתה לחתוך לעצמה תוורידים,סגרה על עצמה תמקלחת שברה 'דאורדורנט שלי על הרצפה וחתכה, וכל זה בגלל שלא נתתי לה להכנס אלי הבייתה לפני כן. האמת אנחנו כבר לא ביחד כשבוע והיא זאת שנפרדה ממני,בקיצוראיזה סרט, הרגעתי אותה,קילחתי אותה, החתך לא עמוק, היא נרגעה וישנה.[/QUOTE]

חתיכת סרט רע... כמו שאמרת היא לא התאהבה בך כי היא זאת שנפרדה. מעניין מה הוביל אותה למצב הזה. כנראה בעיות בבית.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”