כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 122 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1211
טיפ
לא להשכיר מקוריאנים!!!!
אני מסיים מחר תשכירות והבעל הביית לא מוכן להחזיר לי תדיפוזיט 13000 פזוס רק בעוד חודש אם בכלל:-)
אחרי שאיימתי במשטרה החזיר לי תכסף המנוול:-)
טוב מחר אני בolongapo:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
זה גם מקום עם מלא ברים וים חח התגעגעתי לחוף ים, אני אהיה שם כמה שבועות ואז להונג קונג לסיניותתתת:-) :-)
לצערי הלילה התעסקתי ברק להחזיר לעצמיי תכסף ככה שאין זיון לדווח עליו:( קבלו התנצלותי

1216
טוב הספיק לי שם לילה אחד, יש כאלה יתחברו, אני פחות
הסתובבתי אתמול בלילה איזה שעתיים, כל הבנות עובדות שם או במלון אובמסעדות או בבארים, מה שאומר שכל מי שדיברתי איתה ניסת להביא אותי למסעדה שלה או לבר שלה, כבר חזרה בדרך למלון הכרתי מישהי על הדרך שהייתה עם החברה שלה, תוך דיבור איזה אנגלי מצטרף לשיחה ומתחיל עם החברה שלה ,בסופו של דבר אני איתה בחדר הוא עם החברה שלה בת ה19, בקיצור הוא לקח אותה לחדר זיין אותה הבטיח לה 1500 פזוס ואחרי זה האשים אותה שגנבה לו כסף וזרק אותה מהחדר, מסכנה הבחורה הייתה בוכה ושבורה כשחזרנו לאסוף אותה, כהראה הוא סתם עקץ אותה.
אחכ חזרנו לחדר ו היא באה איתנו, והמצב רוח חזר אני מוצא את עצמימעם שניים בחדר, כשאחת מנסה לאנוס אותימוהבת 19 עושה לי ביד ואני משחק אותה לא מעוניין כאילו חחח וואו חוויה
מעלה תמונות מהנייד
היום ברחתי משם חזרה לאנגלס סיטי, ויש לי חברה הקומפקטית בתמה 23 מהתמונות שנראת ילדה:-)
שכרנו דירת קרקע ב 11000 פזוס
אני השבוע הולך לפורטו גלרו אני אדווח משם
האמת אני עייף אחרי החודש הזה וסתם בא לי להתפנק בבית עם אותה אחת, נשמור כוחות להונג קונג ולתאילנד אחכ, םמרות שלא נראה לי שאני אשאר בתאילנד הרבה זמן אולי שלושה לילות לקניות וזהו

1218
אני כרגע בדירה החדשה הגעתי לפב עם הקומפטית היא רוצה 2000 פזוס לתמיכה בילד שלה בשבוע.
בכל אופן אתמול הלכה לעבוד ולהזדיין אחרי שניקתה את כל הבית היום בסופו של יום היא לא חזרה:-)
אתמול בלילה אחותה הקטנה של בעלת הדירה באה לבקר אותי והציע לשטוף לי תכלים, אוקיי אם היא באה לשטוף לי תכלים אזה למה לא לת לה באמת לשטוף תכלים:-) זה נגמר במיטה, כרגע אני בונה על הבת הכוסית של בעלת הדירה, הבעיה היא שאני משחק באש, גם אחותה וגם הבת של? בקיצור אלה הם חיי חיי בקצה ולוקח סיכונים כי חיים פעם אחת ,מקווה שייסתיים טוב, תאחלו לי בהצלחה:-)

1220
טוב הקומפקטית חזרה לדירה אתמול שכבנו כמו מטורפים, לפני כן יצרתי קשר טוב עם הבת של בעלת הדירה נגמר בחיבוקים ונגיעות קטנות,ואחות בעלת הדירה איך שהיא רואה אותי אני ישר שולח לה יד למטה בלי שאף אחד רואה:-)
סוג של משולש אהבים בלי שאף אחת לא יודעת על השניה ,אני מרגיש כמו בסרט מגמה מצוייר יפני:-) :-) :-)
אני אצלם את כולם כדי להמחיש את החווייה בשבילכם.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”