כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 127 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1262
שחר,
עלתה סוגיה בשרשור של שרון.
בנוגע למציצה "תאילנדית", כבעל התואר "דוקטור לתאילנד" , אשמח אם תוכל לשפוך אור על מקור השם.
האם נתקלת פעם בתאילנדית שרגע לפני שהיא מוצצת לך אמרה לך "חכה שניה, אני תאילנדית, אני רק אשתה כוס מים חמים לפני כן" ?

1263
קיבלתי מאות מציצות מתאילנדיות ואף אחת מהם לא שמה מים חמים לפני כן, היחידה שעשתה את זה, זה דווקא הייתה רוסיה בארץ:-) גם לא ראיתי מושג כזה במסאזים בתאילנד.
אתמול בבוקר אחרי שהיא הלכה, אחות של בעלת הדירה חזרה מהעבודה, אמרתי לה שיש לי בעיית דליפה בבית חחח
ואיך שהיא נכנסה, אצבעות נשלחו למשולש, והיא נאנחה זה נגמר בדוגי,אחכ הלכתי לישון כמו תינוק עייף אך מרוצה

1264
[QUOTE=שחר סגל]קיבלתי מאות מציצות מתאילנדיות ואף אחת מהם לא שמה מים חמים לפני כן, היחידה שעשתה את זה, זה דווקא הייתה רוסיה בארץ:-) גם לא ראיתי מושג כזה במסאזים בתאילנד.
אתמול בבוקר אחרי שהיא הלכה, אחות של בעלת הדירה חזרה מהעבודה, אמרתי לה שיש לי בעיית דליפה בבית חחח
ואיך שהיא נכנסה, אצבעות נשלחו למשולש, והיא נאנחה זה נגמר בדוגי,אחכ הלכתי לישון כמו תינוק עייף אך מרוצה

[/QUOTE]

יוצא לך להשאיר לבחורות כסף? או שהן עושות את זה בשביל ההנאה איתך נטו?
זה נשמע כאילו אתה חי בתוך סרט פורנו שלא נגמר

kosher meal2013-04-28 14:42:26

1265
החיים שלי זה סרט פורנו אחד גדול:-)
להגיד לך שהן שוכבות איתי מלחתחילה בשביל ההנאה? ממש לא,יכול להיות שנהנות אבל זו ממש לא הסיבה שמלחתחילה הן מגיעות איתי למיטה, יש להן אינטרס כמו לכולנו,אני לא חושב שהן סובלות, למרות שהן טוענות שהוא גדול חח אבל הוא גדול רק באופן יחסי לפיליפינים:-)
חלקן נהנות חלקן משחקות תמשחק אבל למי איכפת:-)
יש לי מלא סטוצים, ודברים הזוהים, כמו סקס ברכבת, בקניון, במדרגות ,בבריכה,בהתחלה חלק מחברי הפורום לא קיבלו את זה והיו בטוחים שאני ממציא:-) בכלל עד לא מזמן היו בטוחים שאני בכלל מדווח מישראל חח עד שפתרתי תכאב ראש, ואני מצרף את הטבלט לכל בחורה :-)
לעניין המחיר?
לדוגמא הבחורה מהתמונה מאתמול,היא זונה,למרות שאמרה שהיא טלפנית אבל ברור לי שהיא זונה ואני משחק תמשחק שלה,לשאלה שלך אם השארתי? כן נתתי לה 150 פזוס שזה 15 שח, שמה מה שהיא הייתה מרוויחה אם הייתה עובדת 5 שעות בכל עבודה בפיליפינים.
דוגמא שניה, אחות של בעלת הדירה מאתמול בלילה, נטו משיכה, ללא תשלום כמובן.
צריך להתאים את עצמך לכל מקום שאתה נמצא בו,בתאילנד בבנין שגרתי בו זיינתי לפחות ארבע בנות,ורק לאחת מהן שילמתי.
לעומת זאת לפחות שלוש בנות שהתאהבו בי ויצאתי איתם תקופה ארוכה ,מעולם לא שילמתי עליהם, בכל פעם שרציתי להזמין אותם הן סירבו והתעקשו לשלם, התרבות בתאילנד היא שהבחורה מחזרת אחרי הגבר, והיא משלמת עליו על הכל! בדיוק הפוך מהארץ, יש כאלה בפורום שיחלקו עלי , אבל ראיתי את זה בעני וגם חוייתי את זה,לא מדבר בהכרח על זונות מפאטיה,אלה בחורה שאתה תכיר בקניון או בסופר המקומי.
לגבי הסרט פורנו,אני בוחר לחיות כך וטוב לי, יש חסרונות, לא מעט, הרבה כאבי ראש, סכנות,משטרות,כספים שגנבו לי,לא הכל מושלם,אני אוהב תריגוש ותסכנה, אבל זה ממש לא מומלץ,זה יכול להיות סקס ברכבת מלאוס לבנגקוק, ופתאום שוטר דופק על הדלת, וזאת בחורה שאני ממש לא מכיר ,הכרנו 10 דק לפני בקרון,והוא מבקש תז שלה, והיא למזלי בת 20, במידה ולא הייתי אוכל אןתהבגדול.
או הבחורה באפריקה שמצצה לי תוך כדי נסיעה ואז התקשרה למשטרה כדי לסחוט אותי על אונס,כשהיא זאת שהתחננה אלי שאני יקח אותה טרמפ בתמורה למציצה,ואז אתה מוצא את עצמך בורח ממנה, ומהמשטרה בדרום אפריקה לפנות בוקר:-)
או שוטרים מושחטים בתאילנד בסוי קאובוי שמחפשים אותך על אופנוע, כל זה בגלל שיצאת משם עם זונה והם תיאמו איתה,כאילו סירסרתי אותה לזנות:-) ואז אני במבצע קומנדו חח רץ מתחבא ועולה על מונית, אז לא הכל וורוד בעולם הסקס,יש סכנה, יש לא מעט אנשים שינסו להפיל, אבל יש הרבה יתרונות ואני משתדל לדווח עליהם כל פעם מחדש:-)

1268

,האקסית בבית,תמונה יפה, היא באה הולכת מתי שבא לה:-)
תמונה זנותית קצת חח איך שהיא יושבת על הספה עם הרגליים פתוחות:-)
שני מספרים אחד בלילה אחד בבוקר, אין לי מושג החרמנות חזרה:-)
צעיר לנצח, תודה:-)
שחר סגל2013-04-29 10:44:46

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”