החיים שלי זה סרט פורנו אחד גדול:-)
להגיד לך שהן שוכבות איתי מלחתחילה בשביל ההנאה? ממש לא,יכול להיות שנהנות אבל זו ממש לא הסיבה שמלחתחילה הן מגיעות איתי למיטה, יש להן אינטרס כמו לכולנו,אני לא חושב שהן סובלות, למרות שהן טוענות שהוא גדול חח אבל הוא גדול רק באופן יחסי לפיליפינים:-)
חלקן נהנות חלקן משחקות תמשחק אבל למי איכפת:-)
יש לי מלא סטוצים, ודברים הזוהים, כמו סקס ברכבת, בקניון, במדרגות ,בבריכה,בהתחלה חלק מחברי הפורום לא קיבלו את זה והיו בטוחים שאני ממציא:-) בכלל עד לא מזמן היו בטוחים שאני בכלל מדווח מישראל חח עד שפתרתי תכאב ראש, ואני מצרף את הטבלט לכל בחורה :-)
לעניין המחיר?
לדוגמא הבחורה מהתמונה מאתמול,היא זונה,למרות שאמרה שהיא טלפנית אבל ברור לי שהיא זונה ואני משחק תמשחק שלה,לשאלה שלך אם השארתי? כן נתתי לה 150 פזוס שזה 15 שח, שמה מה שהיא הייתה מרוויחה אם הייתה עובדת 5 שעות בכל עבודה בפיליפינים.
דוגמא שניה, אחות של בעלת הדירה מאתמול בלילה, נטו משיכה, ללא תשלום כמובן.
צריך להתאים את עצמך לכל מקום שאתה נמצא בו,בתאילנד בבנין שגרתי בו זיינתי לפחות ארבע בנות,ורק לאחת מהן שילמתי.
לעומת זאת לפחות שלוש בנות שהתאהבו בי ויצאתי איתם תקופה ארוכה ,מעולם לא שילמתי עליהם, בכל פעם שרציתי להזמין אותם הן סירבו והתעקשו לשלם, התרבות בתאילנד היא שהבחורה מחזרת אחרי הגבר, והיא משלמת עליו על הכל! בדיוק הפוך מהארץ, יש כאלה בפורום שיחלקו עלי , אבל ראיתי את זה בעני וגם חוייתי את זה,לא מדבר בהכרח על זונות מפאטיה,אלה בחורה שאתה תכיר בקניון או בסופר המקומי.
לגבי הסרט פורנו,אני בוחר לחיות כך וטוב לי, יש חסרונות, לא מעט, הרבה כאבי ראש, סכנות,משטרות,כספים שגנבו לי,לא הכל מושלם,אני אוהב תריגוש ותסכנה, אבל זה ממש לא מומלץ,זה יכול להיות סקס ברכבת מלאוס לבנגקוק, ופתאום שוטר דופק על הדלת, וזאת בחורה שאני ממש לא מכיר ,הכרנו 10 דק לפני בקרון,והוא מבקש תז שלה, והיא למזלי בת 20, במידה ולא הייתי אוכל אןתהבגדול.
או הבחורה באפריקה שמצצה לי תוך כדי נסיעה ואז התקשרה למשטרה כדי לסחוט אותי על אונס,כשהיא זאת שהתחננה אלי שאני יקח אותה טרמפ בתמורה למציצה,ואז אתה מוצא את עצמך בורח ממנה, ומהמשטרה בדרום אפריקה לפנות בוקר:-)
או שוטרים מושחטים בתאילנד בסוי קאובוי שמחפשים אותך על אופנוע, כל זה בגלל שיצאת משם עם זונה והם תיאמו איתה,כאילו סירסרתי אותה לזנות:-) ואז אני במבצע קומנדו חח רץ מתחבא ועולה על מונית, אז לא הכל וורוד בעולם הסקס,יש סכנה, יש לא מעט אנשים שינסו להפיל, אבל יש הרבה יתרונות ואני משתדל לדווח עליהם כל פעם מחדש:-)