כ פתייה, פוקט וקוסמוי 10-2012, נו שוב באיחור... - סקס אדיר

פתייה, פוקט וקוסמוי 10-2012, נו שוב באיחור...

1
האמת לא הכי אהבתי, פחות בחורות ונדרש יותר מאמץ, הרוב מבוסס על כל מני GOGO-ים.
התאחסנתי בסוויטה במלון פטונג פרל ביץ, עלות 1200THB ללילה דרך AGODA, במלון רצו קרוב לכפול !!!
החדר נחמד מאוד ויש ז'קוזי במרפסת, אותי זה כבר קנה.

ושמרנו את הטוב ביותר לסוף וכאן ארחיב:

הגעה לפתיה מבנקוק, לדעתי הכי טוב בטרנזית, כמו המוניות בארץ שיש 10 מקומות ועולה 250-300THB אבל יש להיזהר הכי מאוחר יוצאים עד 12:00 ויש לקנות ולהזמין מיום לפני !!!, אני שהתעקשתי להגיע ב 16:00 מכרו לי ב 250THB, ואז בא טרנזיט שלקח אותי ועוד אנשים ובמקום להגיע לפתייה לקחו אותנו לתחנה המרכזית, קנו לנו כרטיס שעולה 120THB ואמרו לנו לנסוע באוטובוס והכי גרוע שזה היה שישי, בקיצור לקח מעל 6 שעות להגיע אז להיזהר !!!
והכי מעצבן, התילנדים שלוקחים אותך לא מבינים אנגלית, ניסיתי להתמרד ולבקש החזר והחזרה למלון, מה שכן דבר טוב אחד יצא מכל זה, פתאום פנה אלי מישהו באנגלית והתחלנו לדבר, הבחור אמריקאי ועובד בתאילנד בבנגקוק בתור מורה לאנגלית, חי שם כבר כמה שנים וכל איזה חודשיים הוא קופץ לפתייה לאיזה יומיים, אמרתי לעצמי א וסוף סוף נקבל חוות דעת מבפנים ושאלתי אותו לאיזה מקומות הוא הולך וכמה משלם וכו.
בגדול להפתעתי הוא הולך סתם לכל מני מועדונים ידועים רגילים, מה שכן הוא אומר שלסקס הוא משלם בין להזמין את הבחורה לכמה משקאות לבין 500THB יש לו גם בונוס כי הוא דובר את השפה והוא גם נראה טוב אז הבנות אוהבות אותו.

כשכבר הגעתי הייתי גמור אז שכרתי סתם חדר רק כדי ללכת לישון וסתם הלך לי יום.
למחרת אספתי את הדברים והלכתי למלון האהוב עלי, לכל מי שלא מכיר ובמיוחד למי שיש כסף ממליץ בחום על KTK מקום מדהים, יש להם בריכה באחד ממפלסי המלון ויש מפל של אבן שנשפך ממנו מיים לבריכה, כמו כן מכשירי כושר, כורסאות משז' חינם !! (הבנות שלקחתי מתו עליהם :)) ואפילו מיני גולף, יש להפ גם שטל שעובד 24/7 שלוקח אותך לביג B או לסקנד רוד וגם אוסף אותך בחזרה משם שאתה חוזר, ממש נחמד למי שלא שוכר קטנוע...
בעיקרון הבנתי שיש להם חדרים מ 1000THB אבל צריך להזמין מראש באינטרנט באתר שלהם!, אז החלטתי להתפנק וגם פה לקחתי סוויטה, חברים זה 50 מטר של חדר !!! שכולל מקלחון 2 מ"ר ואפילו אמבטיה ענקית, אבל הקרם היה המיטה, בגודל קינג סייז שהאמת יותר נוחה אפילו מהמיטה שלי בבית של עמינח שעלתה 12K, ישנתי כמו תינוק, זה שכבר ישנתי :D
כמו כן למי שלא בא יותר מדי להשקיע יש מקום נחמד שנקרא 18COINS לייד סוי LK METRO נקי ומסודר ודרך ה AGODA המחיר לחדר הוא 400THB למי שלוקח ל 4 ימים, ממש בדיחה וחדרים נחמדים, בדקתי את החדרים, לא לקחתי שם כי באתי להתפנק ואין על KTK בזה.
יש גם את LEK HOTEL במחיר 850THB, גם מקום נחמד שיושב בסקנד רוד פינת סוי 12 או 13 שיש בו גם בריכה למי שאוהב.
עוד יתרון ל KTK הוא שכשיוצאים ממנו לסקנד רוד הוא מול סוי 6, היה ממש מצחיק לעבור משם כל פעם שנסעתי לווקינג סטריט ואפילו דגמתי שם קצת, היתרון הגדול שם שיש מקום אחד, אני כבר לא זוכר את השם שלו, אבל הבחורות שם מוכנות לאנאלי, פשוט שאלתי מקום מקום את הבחורות או את המאמא סאן, ובכללי היה לי קשה מאוד למצוא בחורה לאנאלי בפתייה חוץ משם, מה גם שלאנלי היא מבקשת 900 בסך הכל במקום 700 + 300 לחדר, 25 שקל לתוספת לאנלי, זה מציאה :).

ונעבור לעינינים:
אישית אני הכי אוהב לקחת בחורות מהאינסמניה או מה IBAR ולא רק זה אניחו לה על המוזיקה באינסמניה ובכלל לרקוד, אז זה היה מקום הבילוי היחידי שלי כמעט בתור מועדון ולקחת בחורות בלילה.
לגבי בחורות אני אוהב רזות וקטנות במימדים וכמובן בגיל לרוב אני לוקח בין 18-22 גג 24 וכל הדיווחים שלי התיחסו לבנות אלא.
הכי מצחיק היה שפגשתי כמה בחורות שהיתי איתן שנה שעברה, את רובן זיהיתי וחלק זיהו אותי ואפילו את חלקן לקחתי שוב :D
לגבי תשלום, בכללי אני מציע 1100THB למה, 1000 לבחורה ו 100 למונית שלוקחת מהמלון שלי בערך..., אה וגם בגלל העובדה שאני נראה טוב וצעיר יחסית.
היו לי גם 2 ששילמתי להן 1500 ואפילו אחת של 2000, הבחורה היתה חדשה שם והכי מצחיק אני קולט אותה באינסמניה מסתובבת כמו זרה ולא שיכת למקום, ישר לקחתי אותה למלון, היא הגיע לפתייה לפני 3 ימים ועדיין לא מכירה אף אחד או חברות.
בכללי ממליץ לשלם באזור 1500, הייתי גם עם אחת שהיא שילוב, אמא תאי ואבא מקוויט, הכי מצחיק היא שמה שריף וכל מני בפלא שלה והעיקר, הגוף פצצה וחזה מתוח, כשלקחתי אותה היא רצתה 1500 ואני אמרתי לה שאני יתן לה 1100, למחרת שנתתי לה 1100 היא קצת התבאסה ובערב שראיתי אותה באינסמניה קיבלתי קמת פרצופים :D במשך יומים, ביום השלישי הגיע כבר השעה 5 וראיתי שאני לא מוצא מישהי שווה וראיתי שהיא עדיין שם אז הלכתי לדבר איתה ושאלתי למה היא עושה לי פרצופים, הבנתי שזה בגלל המחיר, ה=צעתי לה 1500
וחבל לכם על הזמן, ישר נדבקה אלי עם התחת הקטן שלה והתחילה למזמז.
בכללי לגבי האינסמניה מומלץ לעשות כרטיס חבר, זה מקנה הנחה משמעותית...

לגבי סקס חינם, האמת שלא האמנתי לזה, במיוחד שהאמריקאי סיפר לי על זה אבל הופתעתי, התחלתי עם מישהי באינסמניה והצעתי לה לבוא לחדר שלי, היא מבנגקוק לתענתה ובאה לבקר חברה שלה שעובדת בפתייה לא היה לה תעודה והיא לא יכלה לבוא אבל בכל זאת המשכתי לרקוד איתה, להתמזמז ולהתנשק, כשהיא התקפלה לקחתי ממנה טלפון והמשכתי הלאה ולקחתי ללילה מישהי ללילה.
למחרת דיברנו בטלפון וקישקשנו, בלילה ראיתי אותה שוב, היא אמרה לי שעוד חברה שלה באה מבנקוק מחר וגם תביא לה את התעודה, האמת כל סיפור התעודה נראה לי מצוץ מהאצבע אבל המשכתי לחזר אחריה קצת ובסוף עברתי לבחורה אחרת.
למחרת שוב קישקשנו בטלפון..., בלילה היה קטע לא נעים, היא ראתה אותי באינסמניה עם מישהי אחרת, איזה 10 דקות הייתי צריך להסביר לה, שסתם רקדתי איתה ואין לי חברה :D, פיי כמה שהיא קנאה, לאחר ההסברים, שאלתי לגבי התעודה והיא אמרה שעדיין החברה לא הגיע, אז בכלל היה נראנה לי שהיא מורחת אותי, אמרתי לה שנתראה יותר מאוחר שאני הולך לעשות סיבוב, וחזרתי לבחורה שהייתי איתה מכודם ונחדשו מה, גם היא עשתה לי פרצופים :D, אמרתי לה שההיא היא סתם מישהי שאני מכיר מבנגקוק וישר הצעתי לה לבוא לחדר שלי
היא היתה באמת שווה והיה לי חבל להפסיד אותה או שהיא תראה אותנו שוב, ליתר ביטחון יצאנו החוצה דרך ה IBAR חחח.
למרבה הפתעתי למחרת, הבחורה התקשרה !!! ושאלה אם אני רוצה שהיא תבוא אלי למלון, אמרתי בטח והיא באה, התחלנו לקשקש והיא סיפרה לי שהיא היתה מסוקרנת ומאוד החמיא לה שחיזרתי אחריה, מכאן כבר התחילו מזמוזים ונישוקים ובסוף כמובן סקס מעולה והעיקר, הילדה בת 19 ופצצה, אחרי כמה שעות היא אמרה שהיא צריכה לחזור לחברה שלה, באתי לתת לה כסף ושאלתי אותה כמה לתת (האמת היתי נותן לה גם 1000+ בכיף) והיא השיבה שרק אני ישלם על המוטו טקסי שהיא לקחה אלי וממני, הבאתי לה 200THB ונפרדנו בנשיקה.
אז כן, קורה גם שיש סקס חינם, הכל תלוי בכמה לבחורה בא עליך או כמה משכת אותה :)

לגבי בר מוצצות, יש אחד בסוי LK METRO, האמת, לא התלהבתי א' אין שם שוות ובקושי מצאתי מישהי שבכלל רציתי שתמצוץ לי. ב' עולה 700THB במחיר כזה אני מזיין לקצר פצצה בטפ ראסית 8 למשך שעה. ג' אני לוקח את הזמן ואחרי 20 דקות היא כבר ביקשה שאגמור ואפילו נסתה לעשות לי בייד במקום לשאוב...

אני יתן פה טיפ קטן שבטח הרוב לא מקירים, בטפ ראסית 8 לקראת סוף הרחוב 100 מטר לפני ה 7 אילבן (לכיוון שהפוך לאזור שבו הווקינג סטריט) יש מקומות שאליו הולכים המקומיים לבחורות, הבחורות צעירות (18-20 ברובן) ופצצות, אפילו ראיתי שם כאלו שנראו לי בגיל 15, הן לרוב מתקפלות באזור 22-23, למחרת בית ספר, שנה שעברה המחיר היה 700THB לשעה כולל חדר נחמד והשנה עלה המחיר ל 800THB, עדיין זול מאוד לפצצה בת 18, מה שכן, עקב שהמקום מקומי יש קצת הרגשת תקתוקיה אבל שווה כל שקל, או בהט :D.

עוד אני יציין לטובה מאוד את שמעון, כן כן שמעון מפתייה לכל מי שמכיר, אלכתי אליו למסעדה לנשנש משהו, כודם כל האוכל מעולה, דבר שני ממש התחברנו, יצאנו גם ביחד לאינסמניה ואפיל ושיקחנו סנוקר במגה ברייק, הבחור ממש מקצוען בזה ובכלל היה לי ממש כיף, כמו הוא משכיר קטנועים ב 150THB ליום ומי שרוצה לחודש זה איזה 2000THB, כן בהנחה יפה...

כשיהיה לי קצת זמן אני יעלה קצת תמונות :)
מוי כיף :)

2
אחלה דיווח!

גם אני היתי שם בסביבות התקופה הזאת..

לדעתי חבל להסתבך עם כל מיני קומבינות של נסיעות,פשוט לקחת מונית ולשלם עוד כ 70 שקל,חבל על כל שעה שמבזבזים.

האיי בר והאינסומניה גם לדעתי הכי טובים, אני חושב שלהתחיל רומנים עם טלפונים וחיזורים במטרה לקבל איזה "חינם" זה גם סוג של בזבוז זמן כשנוסעים לזמן קצוב,בכלל מומלץ לא לחפש את החינמים כי אפשר להסתבך עם זה

הבר מוצצות כבר נסגר Shocked

3
לא הבנת נכון, לא חיפשתי בכלל חינם, חיזרתי אחריה בגלל שנדלקתי עליה ובגלל שהיא היתה פצצת על.
גם ציינתי שכשהיא הלכה, רציתי לשלם לה, היא זו שלא רצתה ורצתה רק כסף למוניות.
בגדול זו עדיין תעלומה בעיני, היא סיפרה לי שיש לה מכבסה בבנגקוק והיא רק באה לבקר חברה ופשוט החמיא לה ועיניין אותה העובדה שחיזרתי אחריה, אני לא יודע אם זה נכון או שהיא סתם זונה של פתייה...

אגב, עוד סיפור ששכחתי וזה ממש קורע, התחלתי אם מישהי ברחוב, אחת גם שווה בלשון המעטה למרות שהיא בת 26, הכי הדליק אותי שהיא חבשה מעין קובע קשמיר ממש יפה, למחרת היא באה אלי למלון קישקשנו, היא סיפרה שלרוב היא לא יוצאת עם תיירים והיא נפרדה לא מזמן מחבר שלה שהוא אחד מהבעלים של האינסמניה, כמו כן היא עובדת במקום של ריקודים למעמד הגבוהה, אני ממש לא זוכר את השם של המקום ושם היא עובדת מתי שבא לה איזה 10 ימים בסך הכל בחודש ומרוויחה שם 18000THB לעבודה ואם מישהו רוצה אותה הבאר פיין שם 2000 בהט, ולה 4000 בהט, האמת לא היה לי כוח ללכת למקום לראות, גם מצאתי חן בעיניה והיא הייתה איתי כמה ימים, אני כהרגלי, מראש אמרתי לה שאני נותן לבחורה 1100 בהט ללילה וזה היה מקובל עליה, מה שכן חבל לכם על הזמן היא קצת שגעה אותי !!!
עשתה מה שבא לה, תפסה את המקום שלי במיטה :D (צד ימין), שמה בטלוויזיה מה שהיא רוצה , גררה אותי למקום בתחילת הווקינג עם הלבקה התאילנדית ובכלל, הרגשתי כמעט נשוי צחוק והכי גרוע, לא יכולנו ללכת לאינסמניה, פעם אחת הלכנו לאיבר לכמה דקות ואחרי סיבוב שלומים וקישקושים עם כולם והמנהלים גררתי אותה משם, נו אבל לפחות אחלה סקס...

לגבי המוצצות, אם אתה יוצא משמעון לכיוון הכניסה של LK METRO אז המקום מצד ימין 100 מטר משמעון והוא עובד ובועט, אבל שוב, נראה לי מיותר...

אם יש שאלות ובכלל לייעוץ, תרגישו חופשי לפנות...

4
מקרא חיוך
זו שבוורוד שגזרתי את עצמי מהתמונה ממש חמודה, שנה שעברה היה לי קטע גם שלקחתי אותה ואת דודה שלה נו וגם השנה קריצה
אגב, צולם במקום של שמעון...
השנייה שבוורוד זו הכוסית היחידה שקיבלה 2000 בהט שהיתה חדשה בפתיה, אך איזו פרח...
זו עם השחור סתם חביבה וחזה גדול ואמיתי, יחסית לזה שהיא די רזה ממש מציאה.
וזו בכחול מצד שמאל בערימת הבנות היא זו שהיתה חברה של אחד מבעלי האינסמניה, אם מישהו מכיר.

אה ועוד טיפ קטו, אפשר לקנות סים לטלפון ב 200 בהט שכולל 70MB גלישה לאינטרנט !!!

לא הצלחתי להעלות לאתר את התמונות, אז אני שם אותן בקישורים

6
לכל המעונינים, במקום בטאפ ראסיט...
זה מיקום מדוייק של המקום, אתה נכנס לטאפ ראסיט מספר 8 ואז תראה מקום עם 2-5 בנות מצד שמאל ואחרי 100 מטר מקום עם הרבה בנות, יש שם גם מקום חדש לא בדקתי אותו

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”