כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 140 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1392
ילו, ברוררררררררררררררררר
אבל לא לשלושה חודשים מינמום שמונה חודשיים, ארבע חודשים עבודה לחסוך 20 אלף שח ושמונה חודשיים פיליפינים, זה התיכנון בכל אופן.
טוב אתם לא מביניםםםםםם איזה ערב
קבעתי עם השתי זונות לאורגיה מחיר 500פזוס לאחת, אנחנו מגיעים אליי לבית, אני עוצר תמונית תמיד 20 מטר מהבית, ואחת מהן רק מסמסת, ביקשתי תז, לא היה להם, ביקשתי שתסגור תטלפון, והיא לא הסכימה, משהו מסריח, אז אמרתי לה את לא מכבה תטלפון אני הולך וכך היה פשוט ברחתי משם.
ואז חזרתי הבייתה בחורה שמסמסת לי שבוע קבעתי איתה אצלי בבית, הייתי בטוח מישהיא אחרת, בסוף יצא בחורה שאני בכלל לא מכיר: ( אז אמרתי לה שהאקסית בבית ושאין מצב שהיא נכנסת, ואז הלכתי לבקגוש מוכרת מסופר שהכרתי אצלה בבית, ומה שעשיתי זה לשחק עם התינוקת שלה ואז הגיעה הדודה הכוסית שלה והסתבר לי שהיא לסבית: (((((
בקיצור הכל הלך הפוך, ואז שעה אחת עשרה בלילה מוכרת מסופר אחת מסמסת לי, ואני נפגש איתה, בקיצור אנחנו כבר אצלי וכבר אחרי מספר, איזה זיון:))) הכוס לא מגולח, יש שם ערבה, אז לא צילמתי:)
מסקנה, בפיליפינים הרבה יותר קל לזיין בחורה נורמטבית מאשר בחורה עובדת, זה גם יותר בטוח, נוח וכיף:)
אני מאושר, אבל בגלל שכל כך טוב לי ככה אני מרגיש תכאב חזרה לארץ.

1395
אני מקבל סמס על הבוקר שההיא מהג'ניס סופר מרקט, רוצה לקפוץ לראות איפה אני גר, אין לי מושג לה אבל קמתי חרמן בבוקר, והינה היא אצלי, מספר ענק, שתי קופאיות בפחות מ12 שעות:)))
הגעתי למסקנה או סוג של תובנה לגבי ההבדל בין הפיליפינים לתאילנד, בתאילנד הדת השולטת היא הבודה, זה עם שמעולם לא נכבש ובשל כך הדת הבודה מאוד חזקה שם, לתאילנדית בנקוקית לבנה שבאה ממשפחה טובה לצאת עם זר, אדם שהוא לא תאילנדי, זה עלבון.

לעומת זאת הפיליפינים מאמינים בנצרות, בשבילהם אמריקה זה גן עדן, בשביל פיליפינית מכל מעמד, לצאת עם זר אמריקאי זה כבוד, להביא הבייתה, להראות למשפחה, מכאן גם נובע היחס החם החיוך והשלום שאתם תקבלו ברחוב בכל מקום שתלכו:)
אין ספק גן עדן.
גי ספוט וסופרמן בקרוב אצלכם חתונה ותאומים:)
ספיידר, אני שונאאא לשטוף כלים חח

1397
מוחא כפייה

שחר -אל תחזורבכי

מניסיון....אם אתה חוזר ..אתה לא תתפקד למשך תקופה ארוכה...כל הזמן ירוצו לך סרטים בראש...

אכן נתפסת בסינדרום הפיליפיני...מניסיון.

זה לא עובר.ברגע שתחזור לארץ...כבר תתכנן את הנסיעה הבאה.

כל הדירות או הבחורות העובדות בארץ יראו לך בפרופורציות שונות....אבל אין מה להשוות בכלל.

אני מבין ,נגמר המימון.

זה בסדר תחזור,תעבוד,תשמור על קשר עם הבחורות, ואז תסע חזרה

ובסבב הבא נפגשים לקפה... קריצה

ביי ובהצלחה

שפירא

1398
ילו ממש לא:)
שפירא הלב בוכה רק מהמחשבה שאני חוזר, אתה לא מבין איזה יום היה לי, שעה 4 בצהריים, אני נוסע ל כפר שעתיים כדי לפגוש תמשפחה של הקופאית מאתמול בלילה כי הבטחתי לה, עכשיו שתבינו, היא נוסעת כל יום שעתיים הלוך שעתיים חזור, בשביל שכר של 21שח ליום עבודה, עשר שעות ביום. אתם קולטים 21 שח ליום. היינו בכפר יש להם סוג של חווה עם פרות, אז הם אוכלים בשר פרה כל היום, אנשים ממש נחמדים. נסעתי פעם אחת לשם וחזרתי והראש עדיין כאב ויש בחילה מהנסיעה, לא מבין איך היא עושה את כל יום. היא תחזור בבוקר אחרי העבודה. בינתיים ניסיתי להביא מתוקה קטנה מהפילדס הבעיה שהיא רוצה לבוא, אבל גם הברה המלאה שלה, והיא לא נותנת לה ללכת לבד: (
מעלה תמונה שלה

1399

אני צריך למכור תטאבלט הזה:) מופיע בכל התמונות lol
זאת מאתמול בלילה שהחברה שלה לא נתנה לה ללכת איתי:(
ובבוקר גניס סופר מקט, הקופאית קפצה שוב, הגעתי למסקנה שיותר קל לזיין בחורות שלא זונות מאשר בחורות עובדות:)

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”