כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 144 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1431
קישקשתא, יש לך 6000 הודעות של זיוני מוח ועם משהוא פה מזיין את המוח אז התואר צריך להיות מוענק לך , אתה עובר בין הפוסט של שרון לבין הפוסט של שחר, וקודח לכולם כמה הם לא אמינים או כמה השירות שלהם גרוע, עם זה בפוסט של שרון שאתה מעלה תמונות של רובוטים וכל מיני כאלה ומנסה לדפוק לכולם את ההנאה כמו ילד בכיתה ב, מה עוד שאין בהודעות שלך שום טיפה של אמת (גם כי ביקרתי אצל שרון ומאוד נהניתי ואמרתי לעצמי כמה אתה מבלבל במוח),וגם כאן בפוסט של שחר שגם אחרי כל התמונות, חותמות בדרכון יש לך בעיה להאמין.
בקיצור אתה אדם משועמם שרוב היום גולש באינטרנט מחפש תמונות של רובוטים או כל מיני תמונות שהיו מביישות אפילו ילד בגיל 8.
במקום לצאת גבר ואדם בוגר ולהגיד שמעו חברים טעיתי כל מה שהערכתי שגוי יצאת ילדה קטנה והוצאת הודעה שאתה עדין לא מאמין ובהודעה הזו הראתה כמה אתה תינוק. אבל כנראה שזה סוג האדם שאתה מחפש איך להרוס לאחרים את ההנאה, אם בהנאה של שחר בכתיבה ובשיתוף ואם בקריאה של חברי הפורום.

לגבי kuuaj מקווה שתעמוד כמו גבר בהבטחות שלך.

1432
ליצן - בעיות בהבנת הנקרא?

איפה ראית שאני מסכים עם kuuaj לגבי זה ששחר לא נמצא במקומות שהוא טוען שהוא נמצא בהם?

לגבי הנקודות שלגביהן אני מסכים עם kuuaj צינתי ואי היותו של שחר במקומות בו הוא טוען שהוא נמצא, לא היתה אחת מהן.

[QUOTE=קישקשתא] איך שאני רואה את הדברים:

1. שחר כן היה בכל המקומות בעולם שספר לנו שהיה בהם.
2. התמונות אותנטיות (חלקן צולמו ללא ידיעת הבחורה וזה לא תקין).
(ומן הסתם רב אלה שכן הסכימו, לא היו מודעות לכך שהתמונות יועלו לאינטרנט).
3. הרבה ממה ששחר מספר הוא אמת לאמיתה.
4. לשחר יש נטיה להגזים/לסלף ולהמציא.
5. התקרית עם הבחורה במטוס בדרך לארץ אינה תקינה ושחר ראוי לכל גינוי בעקבותיה.
6. שחר רואה במין הנשי כחפץ לכל דבר.
7. שחר נרקסיסט.
8. מי שמאמין לשחר ללא סייג ומפרגן לו אינו רעה חולה וזאת זכותו המלאה
(אין חוק נגד נאיביות).
9. שרה נתניהו לעומת זאת - היא כן רעה חולה! Dead
[/QUOTE]
וכמה ליצן אתה יכול להיות? 'אין בהודעות שלי טיפת אמת, כי אתה כן נהנית אצל שרון'?

ההודעות שלי לגבי שרון הן האמת שלי לגבי שרון ואיך הרגשתי אצלה.

אז זה שאתה כן נהנית אצלה, הופך אותי לשקרן? (לא רק ליצן, גם חוצפן ואוויל).

הביקורת שלי היא לא על משתמשים שהיו אצל שרון ונהנו (אף פעם לא הכחשתי שיש כאלה ואף אמינים)

אלא על לבלריה/יחצניה שמדווחים עליה כל שבוע ומנסים לציר אותה כנימפומנית שלא יודעת שובע (כאן ההטעיה).

שם לב להבדל בין הפנטזיות שלהם לדיווח שלך? או שאתה יותר מדי ליצן בשביל להבין את ההבדל?

קישקשתא2013-06-07 16:21:38
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

1433
[QUOTE=קישקשתא]

אני כן חושב כמו kuuaj שאתה שקרן/פנטזיונר/גוזמן.

[/QUOTE]

לעומת:

[QUOTE=קישקשתא] איך שאני רואה את הדברים:

3. הרבה ממה ששחר מספר הוא אמת לאמיתה.

[/QUOTE]

גם בך, סברס מתוסכל, אפשר לעשות 'מעשה קישקשתא'.....

המגביה עוף - ירחיק ראות

1434
כרגיל מעוות ומשמיט דברים כדי שיתאימו לטיעוניו (תוציא כבר את המטאטא מהתחת):

[QUOTE=קישקשתא]
4. לשחר יש נטיה להגזים/לסלף ולהמציא.

[/QUOTE]

קישקשתא2013-06-07 17:26:19
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

1435
קישקשתא, אנא ממך אל תשחק אותה יפה נפש!
הרי מה שרשמת בסעיפים 1-9 גם אתה עושה! ואני אתן לך דוגמאות:
4. לשחר יש נטיה להגזים/לסלף ולהמציא - קישקשתא גם אתה מגזים, אמרת שלא נהנתה אצל שרון ואין בעיה, דיווחת והכל בסדר בין זה לבין לרשום לה כל משפט תגובה נגדית ובמגמתיות זה גם הגזמה, פרסומים של רובוטים ובובות בניסיון להכשיל את עבודתה גם זו הגזמה וסילוף המציאות.(עד כדי כך סבלת? ועכשיו אתה נוקם?)
5. התקרית עם הבחורה במטוס בדרך לארץ אינה תקינה ושחר ראוי לכל גינוי בעקבותיה- אני אומנם לא מכיר אותך אבל קשה לי להאמין שאדם שרוב היום גולש באתר סקס, יסרב לשכב עם אישה נשואה 90 אחוז מהגברים היו שוכבים עם אישה נשואה ולדעתי ותסלח לי אם אני טועה, גם אתה הייתה מזיין אישה נשואה!
6. שחר רואה במין הנשי כחפץ לכל דבר- קישקשתא מה אתה רואה בבחורה "עובדת" כאשר אתה משלם לה כסף על מנת לקנות את גופה לצרכים שלך?? להזכירך היא מהמין הנשי ואתה משלם כסף כדי לקנות סקס שבאמצעות מכירת גופה היא מספקת לך!
7. שחר נרקסיסט- אז מה?? מה רע בזה? רוב המנהלים ואנשי צבא בדרגות בכירות הם נרקיסיסטים, וחוץ מזה הרי גם אתה מטייל במכוני הליווי כדי להבחין במראות העוטפות אותך מכול כיוון, רק כדי שתסתכל על עצמך מזיין! ואל תגיד לי שלא הסתכלת כי אני שוב יגיד שאתה מזיין במוח!

"אני כן חושב כמו kuuaj שאתה שקרן/פנטזיונר/גוזמן" "אני די חושב שאתה טיפוס שלילי ולא אמין בגרוש"- משפטים שלך קישקשתא...

דבר אחד אני כן מסכים אתך וזה סעיף 9 .
שיהיה לך יום טוב אדון קישקשתא !

1436
אז שיהיה לך ברור דבר אחד:

לעולם, תחת שום נסיבות - גם אם הבחורה תהיה הכי לטעמי בעולם

וגם אם אפיק מהמעשה תועלת (מעבר לסקס עצמו).

לעולם (אבל לעולם) לא אשכב עם אשה נשואה!

1440
ווואווו איזה ויכוח מתסכל...
מצד אחד קישקשתא המשתמש שאני הכי מחובר אליו ומצד שני שחר סגל שכותב ומצלם פיליפיניות עד שנוזל לי ריר מהפה.
מה הסיכוי שנעשה סולחה?
ןמזל טוב לקשקשתא על 6000 הודעות... קולולולולו תנו לו בכפיים.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”