כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 145 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1443
שלום,
אני לא מבין מה רוצים משחר סגל.
אני מתייחס אליו כאל סופר שמעלה זכרונות, אירועים, הרפתקאות אל הכתב ומשתף אותנו.
אני לא בא מעמדה שיפוטית, לא מעניין אותי אם עשה זאת או לא עשה זאת, מעניין אותי אז אני קורא, לא מעניין עובר הלאה.
דבר אחד אני כן מקווה ועל פי דבריו הוא מקפיד - לא להיות עם קטינות שזו נקודה חשובה ביותר.
בנוסף, אני בשוק מזה שהוא משתמש ללא קונדום במקום עם הכי הרבה HIV ברחבי העולם כולל המקום שהיה בפיליפינים. אני מקווה שישנה את דרכיו גם עבור הבנות ששוכבות איתו וגם עבורו.
בתכלס הסיפורים שלו זה סוג של פנטזיה לרוב הגברים.

השמן - אוהב מסאג'ים, מכיר את הפורום מתקופת YAHOO ויוניקורן האגדי.

1444
אגב, סתם כך מתוך שעמום, נכנסתי לפוסט של שחר על מניות, שזה אכן מוזר שהפוסט נכתב בפורום סקס, ונתקלתי בפוסט הבא שלו:
"אכן אני אפתח חשבון :)
אתה זוכר שדיברנו על הזדמנויות , מניות שנופלות:)
אוקיי שים לב למה שקורה בסקטור הגז
זוכר שדיברתי על השקעה בטוחה לטווח הרחוק, אז בוא נשב ונחכה על הגדר :)

די מעניין, מה שקורהה לגז היום :)
השמן - אוהב מסאג'ים, מכיר את הפורום מתקופת YAHOO ויוניקורן האגדי.

1445
חברים, קודם כל תודה תודה ושוב תודה, תמיד כיף לקרוא תתגובות שלכם, עברנו יחד דרך ארוכה, בתקווה שזה לא יגמר לעולם:) ושלא תבינו לא נכון כמו שאני מדווח ככה אני מקבל בחזרה הרבה טיפים ועזרה מחברים בפורום, לדוגמא הטיול בחרסון אוקראינה שרק בזכות העזרה של שני חברים בפורום היה כזה מוצלח וזה רק דוגמא אחת:)

החלום נגמר, אני כרגע יושב בגליי ביי סוג של מקדונלדס פה, עם התיקים, כל הכוסיות פה בטוחות שרק הגעתי לפיליפינים, אז אני רק מחליף פייסבוקים ובוכה מבפנים, אתם לא מבינים איזה כוסיות יש פהההההה פשוט למות, בטיול הבא אני קודם מגיע לפה עם התיקים ומחכה פה:)
אני מעלה תמונות מהאורגיה כי יש לי שם 107 תמונות אבל אני אעלה חלק, בגדול מספר ראשון כשאני בדוגי והבחורה השניה עומדת מעליה ואני שולק לה תפיטמה וואווו איזה גמירה, והשלישית על תקן הצלמת.... גמירה שניה, מספר מיסיונרי, מציצה עם השלישית ועבודה ידנית לחזה המושלם, לאחר מכן פשוט נגמרתיייייי ויום אחרי זה פשוט לא תפקדתי, טוב אני מאחל לעצמי צרות כאלה כל החיים, לגבי מחיר הכל עלה 1500 פזוס שזה 150 שח לשלושת הבנות לשלוש שעות כולל שתי גמירות, למעוניינים בטלפון, צרו קשר בפרטי:)
תמונות

ואז אתמול בעודי מרוקן ותשוש אני פוגש מחוץ לסבן אילבן אמא ובת בת 18 שמטעינות תטלפון, אני מדבר עם האמא והבת ואומר לאמא שהתאהבתי בבת, היא מזמינה אותי אליהם הבייתה, אני אומר בכיף אני הולך להכיר תאבא, אני לוקח אופנוע והן גרות בצריף פתוח עם תרנגולת חתול וכלב, מצרף תמונות, איזה השתאות הייתה כשהוצאתי את הטאבלט, פעם ראשונה בחיים שהם נגעו בטאבלט, לאחר מכן לקחתי תבת שלה אלי הבייתה, ווואו איזה מספרררררררררראיזה כוס מדהים איזה חזה, לאחר מכן הלכנו למכולת וקניתי לאמא מצרכים קילו סוכר, קפה, והבת חזרה הבייתה מזה מאושרת, פשששש בקיצור אני כותב ויש לי דמעות בעיניים רק מהמחשבה שאני עוד כמה שעות על מטוס לתאילנד....

תמונה עם האבא

הצריף

הבת
היא אמרה לי שהיא בתולה, ובקשה שנשכב בלי קונדום.. איזה בתולה איזה נעליים, מקצוענית בת 18:)

ובבית שלי שכבר לא שלי:)

טוב בדרך לתאילנד מי האמין שיגיע הרגע שאני אטוס לתאילנד ואני ארגיש עצובבכי

1448
שחר,

איך קבעת עם בחורה מאחד הבארים ? זה מעניין, אני יודע שיש להן רק יום אחד חופש בשבוע (כל אחת ביום אחר) וביום הזה אם יודעים שהיא עם מישהו, מעיפים אותה מהמועדון, לפעמים חלקן עושות מהצד ביום הזה, אבל רובן נאמנות למועדון ואם אתה לוקח מישהי אתה חייב לשלם בר פיין שזה 2000 פסו ...אין הנחות, בנוסף אין בפיליפינים שורט טיים, אתה משלם לכל הלילה ....

[Quote=שחר סגל]
יפה גי ספוט קלעת בול:)
טוב קבעתי עם בחורה מאחד הבארים, שאלה אם אני רוצה short timeאמרתי בכיף, הגענו הבייתה, הייתה בשוק מהבית, וחפרה לי בדיבורים במשך חצי שעה, הגענו למיטה מצצה לי, ואחר כך אמרה שהיא רוצה אותי לקשר רציני חח ושהיא לא רוצה לשכב ולא רוצה כסף, האמת דחפתי אצבעות והכל היה יבש שם, בקיצור נשארתי עם כדור בקנה וכאב ביצים נוראי, לא יודע איך אני יצליח להרדם

מעלה תמונה שלה

לא יאומן כל היום אני מחליף טלפונים בוחר תאחת מגיע איתה למיטה ובסוף מקבל כאב ביציםבכי[/QUOTE]
LifeStyle2013-06-14 18:01:25
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

1450
לייף סטייל ,אני מאמין שהוא כן יכול לקבוע איתם כי הוא כן נמצא שם די קבוע וכן בדירה שאף אחד לא יכול באמת לגלות מה הולך עם הבחורה ביום החופשי שלה.. מה גם שהכסף של הבר פיין מתחלק בין הבחורה לבר -ז"א על החלק שלה היא יכולה לוותר או לפחות על רובו במקרה שזה ביום התעסוקתי שלה ...
יש פשוט בארים שאתה משלם לבר ורק אח"כ הבחורה מקבלת את התשלום על כך ויש בארים שאומרים מראש בהתחלה אתה נותן באר פיין לבחורה ויום למחרת אתה נותן לבחורה את שאר הסכום...
היו גם בארים שאתה משכיר ב 2000 וגם ב 3000 פסוז.. הקטע זה לתפוס ברחוב,אבל מאוד טריקי ויכול להיות מסוכן(קטינות,ליידיבוייז שכמעט ואי אפשר לזהות-מומלץ לבדוק תעודות)

איפה הכוס הצר של הפיליפינים...
חיוך גדול
שחר תהנה בפאטיה תביא לה על הטוסיק עם הקדשה
חיוך גדול

Gspot2013-06-09 08:21:13
Rachel Starr probably the best fuck

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”