חברים, קודם כל תודה תודה ושוב תודה, תמיד כיף לקרוא תתגובות שלכם, עברנו יחד דרך ארוכה, בתקווה שזה לא יגמר לעולם:) ושלא תבינו לא נכון כמו שאני מדווח ככה אני מקבל בחזרה הרבה טיפים ועזרה מחברים בפורום, לדוגמא הטיול בחרסון אוקראינה שרק בזכות העזרה של שני חברים בפורום היה כזה מוצלח וזה רק דוגמא אחת:)
החלום נגמר, אני כרגע יושב בגליי ביי סוג של מקדונלדס פה, עם התיקים, כל הכוסיות פה בטוחות שרק הגעתי לפיליפינים, אז אני רק מחליף פייסבוקים ובוכה מבפנים, אתם לא מבינים איזה כוסיות יש פהההההה פשוט למות, בטיול הבא אני קודם מגיע לפה עם התיקים ומחכה פה:)
אני מעלה תמונות מהאורגיה כי יש לי שם 107 תמונות אבל אני אעלה חלק, בגדול מספר ראשון כשאני בדוגי והבחורה השניה עומדת מעליה ואני שולק לה תפיטמה וואווו איזה גמירה, והשלישית על תקן הצלמת.... גמירה שניה, מספר מיסיונרי, מציצה עם השלישית ועבודה ידנית לחזה המושלם, לאחר מכן פשוט נגמרתיייייי ויום אחרי זה פשוט לא תפקדתי, טוב אני מאחל לעצמי צרות כאלה כל החיים, לגבי מחיר הכל עלה 1500 פזוס שזה 150 שח לשלושת הבנות לשלוש שעות כולל שתי גמירות, למעוניינים בטלפון, צרו קשר בפרטי:)
תמונות
ואז אתמול בעודי מרוקן ותשוש אני פוגש מחוץ לסבן אילבן אמא ובת בת 18 שמטעינות תטלפון, אני מדבר עם האמא והבת ואומר לאמא שהתאהבתי בבת, היא מזמינה אותי אליהם הבייתה, אני אומר בכיף אני הולך להכיר תאבא, אני לוקח אופנוע והן גרות בצריף פתוח עם תרנגולת חתול וכלב, מצרף תמונות, איזה השתאות הייתה כשהוצאתי את הטאבלט, פעם ראשונה בחיים שהם נגעו בטאבלט, לאחר מכן לקחתי תבת שלה אלי הבייתה, ווואו איזה מספרררררררררראיזה כוס מדהים איזה חזה, לאחר מכן הלכנו למכולת וקניתי לאמא מצרכים קילו סוכר, קפה, והבת חזרה הבייתה מזה מאושרת, פשששש בקיצור אני כותב ויש לי דמעות בעיניים רק מהמחשבה שאני עוד כמה שעות על מטוס לתאילנד....
תמונה עם האבא
הצריף
הבת
היא אמרה לי שהיא בתולה, ובקשה שנשכב בלי קונדום.. איזה בתולה איזה נעליים, מקצוענית בת 18:)
ובבית שלי שכבר לא שלי:)
טוב בדרך לתאילנד מי האמין שיגיע הרגע שאני אטוס לתאילנד ואני ארגיש עצוב