כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 147 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1461
[QUOTE=superman1979]מפחיד,מכיון שאינך יכול לראותן,אולי יש להן הרפס,זיבה,ושאר מחלות,בגלל ריבוי לקוחות מכל העולם
Pinch
[/QUOTE] הבחור מזיין בתאילנד בלי קונדום, נראה לך שהרפס וזיבה יפחידו אותו?! שחר, כאחד שטייל בתאילנד (מעט) אני מבין את האוירה ומפרגן לך לגמרי. אני גם נהנה מאוד לקרוא את חוויותיך, אבל תעשה טובה לעצמך - שים גומי.

1463
סופרמן אתה בוחר אותה:)
זיינמן יש לי הפתעה בשבילך:)
תאילנד לדעתי אפילו יותר מאחוז, בצאנג מאי ל70% מהזונות יש HIV מבדיקות דם שערכו שם הלונלי פלאנט.
טוב מוקדש לגי ספוט
אחרי הבר מציצות כולי רגוע ושבע ובעודי הולך אני קולט מכנס דפוק אותי קצר עם איסאנית שיש לה ישבן מושלםםםםםםםםםםן
ישר ניגשתי אליה תפחתי לה על הישבן והחמאתי לה, לא נתנו לה להכנס למועדון כי היא צעירה מידי, הצעתי לה גלידה, ומשם הלכנו למזח
תקלטו תמכנסססססס

ואז הלכנו הבייתה, בקשה 5000חחחח סגרנו על 1000לכל הלילה, תקשיבו איזה זיון בדוגי מטורףףףףףףףף

זה תמונה מלפני הזיון

אין יש לה ישבן מדהיםםםםםם
ואז בבוקר קמתי חרמן אש ובזמן שהיא ישנה חדרתי לה מאחור, וואו איזה כוס, האמת גמרתי רק מלהסתכל על הישבן שלה:)))
צולם בזמן שהיא ישנה
זיינמן זה בשבילך:)
אז אני אסכם, לקח לי יומיים בערך למצוא בחורה שנראת טוב לטעמי כמובן:) אין תgf שתקבלו מהפיליפיניות, אין תתקשורת, אבל תאילנד זה חוויה בפני עצמה, בעיקר לחובבי המין בתשלום, בעוד שבפיליפינים זה בעיקר בחורות נורמטיביות שהחלום שלהן זה להביא מישהו זר למשפחה ולהתגאות בו...
המחייה פה בתאילנד יקרה בטירוףףףףף
בעוד שבפיליפינים חייתי מ400–450 באט לביזבוזים ליום, פה אני מבזבז 2000באט ליום.
טוב אני עדיין במחשבות על הכוס הצר שלה והישבן העומד:)))))
עד שעבר הדיכאון של הגעגועים לפיליפינים, אני צריך לחזור לארץ עוד כמה ימיםבכי

1467
שחר עם בצ'נג מאי יש ל70 אחוז מהבחורות HIV אגב למה זה? בפאטייה אני מאמין שיש הרבה בחורות מצ'אנג מאי שבאות לעבוד .
רק מלחשוב שיש לבחורה HIV מכניס אותך לפניקה וכל החשק לסקס יורד .שחר אני בכלל מציע לך ללכת להיבדק אחרי כל מה שעשית בלי קונדום אני מתפלל בישבילך שלא נדבקת בכלום .

1468

מאיפה אתם מביאים את האחוזים האלה?
כל אחד זורק מספר, כאילו הוא אנציקלופדיה מהלכת...

הייתי בתאילנד, לא ראיתי אף HIV....קריצה

לפי ארגון הבריאות העולמי (= מקור מוסמך ואמין) יש בתאילנד 520,000 נשאים מתוך אוכלוסיה של כ- 66 מיליון נפש. באחוזים זה 0.78%.

המגביה עוף - ירחיק ראות

1469
איצטגנין, הרשה לי להכנס לעומק הנתונים שהבאת בעצמך ותראה שהסכנה היא הרבה יותר גדולה

אכן אוכלוסיה של 66 מיליון איש, אבל כתוב ש 520 אלף החולים הן בין הגילאים 15-49... כלומר - לא מתוך כלל האוכלוסיה.

בקישור הבא יש חלוקת אוכלוסיה על פי:

http://www.nationmaster.com/country/th-thailand/Age_distribution

על פי המחקר הזה, בגילאים המדוברים יש רק כשלושים מיליון איש... ככה שאחוז הנשאים באוכלוסיה הוא יותר גדול ממה שכתבת

אני לא רוצה להכנס לרזולוציות יותר מפחידות, אבל כנראה שהנשים הנשואות הן לא באוכלוסיות החולות... וכן הלאה...

אגב - מבחינת תפוצת HIV בעולם, תאילנד במקום ה 15 בעולם, אבל הראשונה מחוץ לאפריקה (כלומר - 14 המדינות הראשונות הן מאפריקה).

לכן, אני דווקא חושב שיש הרבה מקום לדאגה

UMA2013-06-13 07:31:31
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”