כ זיונים בתשלום וסקס בארגנטינה + בואנוס איירס - סקס אדיר

זיונים בתשלום וסקס בארגנטינה + בואנוס איירס

3
אגב אם אתה כבר באיזור, סע לקולומביה. שם אתה לא צריך ליווי. סע לקארטאחנה בקולומביה, לך למועדון, או אם יתמזל מזלך הן יצודו אותך כבר ברחוב. המקומיות שם שחלקן לא רעות בכלל, הן כבר יצודו אותך. מספיק שתיתן להן קצת קוק או כסף לקוק (שם ממש לא מסובך להשיג, בלשון המעטה), ומיטה לישון, הן לא יזוזו ממך 3-4 ימים.
הייתי שם שבוע לפני שנתיים, וזיינתי מישהי 3 ימים רצוף. היא עלתה לי בשורה התחתונה איזה 150 דולר, והיתה כוסית סוף.

4

נסיעה לארגנטינה

אז ככה ,

בחמישי הקרוב אני נוסע לארגנטינה אני יהיה שם שבועיים ואחר כך שבועיים באורוגוואי , מישהוא יכול להמליץ לי על מקומות בבואנוס איירס (בחורות שעובדות) , מחירים ולמי שכבר היה בארגנטינה אם הוא יודע בקטע הזה מה המקום המרכזי בבאונוס איירס שיש בו הכי הרבה בחורות שעובדות ?....

קריצה
19LOLx82010-12-19 19:07:11

7
כל האזור המרכזי של בואנוס איירס (בדיוק היכן שהשוק של המדרחוב) הוא בית זונות אחד גדול.
חפש בגוגל את הרחובות Cordova, Paraguay, Tucuman' Lavelle במספרים הגבוהים (1500, 1600) ותראה את האזור.
כשמתחיל להחשיך, מדביקים פרסומות של בתי זונות על כל עמודי החשמל.
יש עשרות !
עולה 30 פזו לראות את הבחורה (כשהייתי לפני שנה זה היה בערך 30 ש"ח) ואם אתה נשאר אתה מוסיף עוד 150 פזו. זה כולל מציצות וסקס עד חצי שעה (על השעון)
ברור שבהתחלה שולחים את המכוערות ועד שמגיעה מישהי יפה יכולות לעבור שלוש עד חמש בחורות.
מנסיון, עדיף לקחת את הראשונה שמגיעה. היא בדרך כלל מופתעת ונותנת שרות טוב. היפות מתקתקות
אם תלך בשוק המדרחוב לבדך, יש מלא ציידות שפונות אליך ומציעות לקחת אותך להופעת סקס. תזהר מזה כמו מאש!!!
שמעתי שיש שם תיירים שהשאירו יותר מ 1,000$ בלילה בלי לזיין.
בהתחלה מגיעה בחורה אחת ואומרת לך שהיא איתך לכל הערב ב 300 פזו, ושתיה הראשונה(כוס בירה) שלי בחינם, אבל אני צריך לשלם על הבירה שלה.
במהלך הערב מתברר שהבחורה בחינם בשביל לדבר. כל מה שאתה רוצה עולה כסף, והמון.
והקטע הכי חזק זה שפתאום באה חברה שלה ומתיישבת ומתחילות לדבר ביניהן. ואז גם היא מתחילה לדבר איתך... ואז בחורה שלישית..
והן יושבות וכל הזמן נוגעות בך, ככה בכאילו.. לחרמן אותך
ואז בסוף, מתברר לך שאתה צריך לשלם על כל אחת מהבחורות ועל כל כוס שתיה שלהן. והתעריף של הכוס שתיה שלהן הוא בערך 100$ לכוס.
וברור שאין לך כסף מקומי, אז הם מוכנים לקבל דולרים או אשראי. והגזל הכי גדול זה שאם ברחוב אתה יכול לקבל 400 פזו, במקום הזה הם נותנים לך רק 200 פזו על 100$.
בקיצור, מלכודת לתיירים חרמנים!!!
אז לא להתפתות לציידות תיירים במדרחוב בשוק.
אבל בתי זונות יש, ובשפע.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

8
צעיר לנצח , תודה על המידע . בגדול סיפורים לא הכי
מחמיאים. לראות בחורה 30 ש׳ח ... עקיצות פה ושם .
ניראה איך אני בונה את המסלול הבא שלי : חשבתי ארגנטינה - ברזיל, או קולומביה - פנמה - קוסטה ריקה :-)
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”