כ אשמח למידע לגבי נסיעה לתאילנד - סקס אדיר

אשמח למידע לגבי נסיעה לתאילנד

1
אם יש למישהו המלצות על בתי מלון במקומות טובים בבנקוק ופאטיה?
מה הדרך הכי טובה להגיע מבנקוק לפאטיה?
כמה כסף בערך צריך לחודש (מלון,אוכל, בחורות)
האם מומלץ לנסוע לבד? (את התשובה של שחר סגל אני כבר מכיר חיוך)
אשמח גם להמלצות על מקומות מעניינים לבקר בהם
אני כנראה מתכוון לנסוע באוגוסט או ספטמבר
תודה מוחא כפייה

7
דבר ראשון שתהיה לך נסיעה טובה ואני מקנא בך על זה שתהיה במדינת הזיונים.
כמו שאחד החברה פה אמר יש לך ים של מידע לגבי תאילנד (אני פרסמתי משהו פה לא מזמן)
אבל בכל אופן אנסה לסייע לך קצת:
1. דרך טובה להגיע לפאטייה היא לקחת מונית משדה התעופה לפאטייה (עולה 1500 בהאט ותתמקח עם נהגי המוניות כדי להגיע למחיר הזה), משך הנסיעה הוא שעה וחצי- שעתיים.
2. כמה כסף? תלוי בך! על איכות משלמים יותר ואני יכול להגיד לך שבפאטייה המחירים עלו באופן דרסטי! אם פעם (לפני שנתיים) בחורה ללילה לקחה 2500 בהאט, היום שה מגיע ל-4500 לבחורות היקרות, אבל! הבחורות היקרות נמצאות בגוגו בר, אם תחליט שאין לך בעיה ללכת עם בחורות מביר בר אז המחיר יורד (לא ממליץ לך בשום אופן לקחת בחורות מהרחוב!!)
המחירים שציינתי הם ל-לונג טיים״ יעני לילה שלם, קח בחשבון שקיימת אפשרות ל-״שורט טיים״ יעני לתת בראש פעמיים ולשלוח אותה לדרכה ושה קצת יותר זול, סחבק אוהב לזיין גם בבוקר ולכן העדפתי היא זמן ארוך.
הן עושות הכל בדרך כלל, תתאם איתן מראש מה אתה אוהב כדי למנוע אי הבנות בהמשך.
תיזהר מלהתאהב בהן (זה קל מכפי שאתה חושב!!! בטח כשאתה נוסע לחודש)
תמיד תזכור שכל מה שהן רוצות זה כסף! וואלה בעל (עשיר) שיוציא אותן מהמדינה הזו ומתעשיית הזנות.
מבחינת התקציב, כשבחורה איתך, יש את האתנן ויש תוספות, היא תצפה שכשאתה אוכל, היא תאכל איתך (על חשבונך כמובן), הן אוהבות אלכוהול! והרבה! (תיזהר לא לצאת מפאבים עם חשבונות מנופחים), תדע לשים גבול .
הן גם אוהבות שקונים להן מתנות, בקיצר תשמור על הארנק כי הכסף שם נוזל בטיל!
3. מקומות מעניינים- יש את ה וולקינג סטריט שעליו כבר בטח שמעת, ממליץ לך לבקר במקום שנקרא Devils Den (תעשה גוגל)
זה מקום לאורגיות-שווה ביותר!!!!!! מינימום שתי בחורות :)
ממליץ לך ללכת לעשות מסאג׳ בודי (יש מקום ממש טוב שאני לא שוכר את שמו אבל מחלקים פליירים שלו בכניסה לוותקינג סטריט.
חוצמזה בפאטייה המקום הכי מעניין הוא המיטה בה כל הזמן מתחלפות בחורות.
4. מלונות- לא ממליץ לך להיות על ה-וולקינג סטריט, קח משהו עורפי, אולי כדאי לך לשכור דירה אם אתה הולך לחודש (יעלה לך הרבה פחות)
5. כל מני טיפים ממני:
תמיד תתמקח בתאילנד, על הכל!
אני מציע לך לא להתקע על בחורה אחת אלא להחליף כל יום, אם תתקע עם אחת יהיו לזה השלכות כמו למשל:
התאהבות שלך בבחורה, הבחורה תתלבש עליך ותוציא ממך כסף, לפעמים קשה להפטר מהן ושה מונע ממך ללכת עם אחרות אם בא לך.
תמיד תזכור שהן שם רק בשביל כסף.
אני מציע לך לרכוש סים מקומי ולפתוח את הטלפון שלך לסים זר - זה עוזר מאוד, תוכל להיות עם הבחורות שתכיר בקשר, אתה קונה את הסים ב-7 11 שנמצא בכל חור שם וזה עולה משהו כמו 10שח ואתה מטעים את זה כמו טוקמן.
הייתי מציע לך לבקר בקוסמוי, שם הכל יותר זול כולל בחורות אוכל ומלונות וגם החוף הרבה יותר כייף מאשר בפאטייה.
בבנגקוק לא הייתי מציע לך להשאר הרבה כי יש מקומות טובים בהרבה שלתאילנד יש להציע... האיים ופטאייה.
6. אם לסוע לבד? בטח! אל תפחד לרגע! שמור על עצמך כמובן ואל תלך עם בחורות מהרחוב לא משנה כמה כוסיות הן.
בפאטייה עדיף להיות לבד! חברים יכולים רק להוריד לך תמצברוח, אני הייתי מעדיף לבד!
7. עלויות - ממש תלוי בך, מלון יכול להיות החל מאלף בהאט ללילה ומעלה! אוכל, החל מ-150 בהאט לארוחה ומעלה (ממוצע 200 בהאט לאדם לארוחה).
בחורות- כמה שתזיין יותר תשלם יותר, אם בכל זאת לא תשמע לעצתי ותישאר עם מישהי אחת לכמה ימים אני בטוח שתוכל להגיע איתה להסדר של תשלום עם הנחה קטנה (תזכור שהן מצפות שאתה תשלם להן על האוכל ועל הכל!)
תהנה ותזיין בשביל כולנו

8
אופציה נוספת שאישית חוויתי, לאחר שני טיולים ״סטנדרטיים״ באזורים המפורסמים הידועים והמוזכרים כאן המון: בנגקוק פאטייה והאיים, ואולי תרצה לשקול: דווקא לעלות לצפון.
הפעם האחרונה, לאחר נחיתה בבנגקוק (יומיים מנוחה ובודי מסאג׳ משובח) וביקור קצרצר של 3-4 ימים בעיר החטאים פאטייה, ששם גם אני כקודמיי חשתי בעליות יוקר ה״מחייה״... הרגשתי צורך בשינוי ועליתי פעם ראשונה לאזור הצפון.
התוכנית הייתה לבקר בצ׳אנג מאי, צ׳אנג ריי, פאיי והסביבה...
תוכניות לחוד ומציאות לחוד - הגעתי לצ׳אנג מאי בטיסה מבנגקוק ובהמלצת חבר החלטתי לחרוג ממנהגי כשאני מטייל בחו״ל.
בדרך כלל אני מתרחק מקהל הישראלים הנוהג להתקבץ יחד ולחפש את החומוס והפלאפל המקומי.... משלושת אלה יש לי מספיק בארץ!
הפעם באופן חריג וראשון היות ובמקרה חג הפסח האחרון תפס אותי שם הצטרפתי לסדר מופלא של ישראלים מטיילים, כאלו שגרים שם קבע בבית חב״ד שאירגנו ערב נפלא ולאחר מפגש עם אנשים מקסימים החלטתי להשאר קצת...
אז ככה: שכרתי דירה מרווחת מרוהטות ומאובזרת עם כל מה שרוצים וצריך. טוסטוס להיות עצמאי בשטח.
עלויות המחייה כשעושים זאת כך (על פניו נראה אולי יקר, אך מניסיוני הרבה הרבה יותר זול - משמעותית, מאשר מלונות, מוניות או אפילו טוקטוקים כל פעם שצריך לקפוץ למקום מסויים ואז שוב לחזור... כמה פעמים ביום...).
נרשמתי שם לקורס מסאג׳ באחד מבתי הספר, והמפגשים הבינלאומיים שם החלו...
היינו כעשרה משתתפים בקבוצה, שני גברים והשאר נשים מכל הארצות, גילאים ומראות.. הדינמיקה שם מאד מעניינת.
נוגעים מלטפים מורחים והכל בשם הקורס והלמידה.. לאחר מכן נפגשים בערב לארוחת ערב כמה דרינקים ואז ממשיכים לתרגל האחד על השנייה.
עם הטוסטוס והמידע שביררתי לגבי מקומות הבילוי בערבים הפנויים שלי לאחר סיום הקורס, התברר שבצפון זן הבחורות שונה ממה שהייתי רגיל לראות בבנגקוק ופאטייה. לטעמי, הרבה יותר יפות, זורמות, ואם רוצים יש כמובן את כל המועדונים לפגוש ולאסוף כמו במקומות הקודמים, אך כאן יותר זול משמעותית. פגשתי בחורה מקומית מהצפון (היא מצ׳אנג ריי) ולקחתי אותה אלי לדירה ללילה שנמשך 3 ימים רצופים.. יוצאים לאכול, לבלות חוזרים לעוד סידרה של התעמלות וחוזר חלילה - מטורפת אמיתית!!!
שילמתי לה על הלילה הראשון ואז כמו שנאמר כאן, כל ההוצאות, אוכל בילויים ובגד יפה עם זוג סנדלים אלגנטיות..
קצת תשומת לב, יחס אוהד ומתחשב וזהו.... הבחורה כבר רוצה לבוא איתי ארצה.. צריך להיזהר שלא להתאהב בהן - כל כך קל...:-)
בקיצור, קוראים כאן המון על בנגקוק, פאטייה והאיים, רציתי רק לתת עוד כיוון לדעתי שווה מאד - הצפון.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”