[QUOTE=Mrdany]מישהו שמע על מסעדת קונדם וכרוב "Condom & Cabbage "?. נוסדה על ידי בחור תאילנדי עמיד שאיכפת לו מבני עמו, ורצה לעשות משו פרוקטיבי בכדי לעורר מודעות לנושא. וסיבה האמיתית היא שהוא קיבל את הסעיף אחרי שבתחילת שנות התשעים התפרסם מחקר שירד לעומק למה המספרים של HIV כאלו גבוהים בקרב התאילנדים והוא גילה שבמומצע בין כל קונדום שלישי לרביעי נקרע לך באמצע האקשן. ואיך זה קורה לעזאל הוא שאל? ובכן תאילנד מקבלת ים של תרומות מהאו"ם וערמות של קונטינרים מלאים בקונדומים, וכמו בכל מדינת עולם שלישית למקורבים לצלחת נזרקת עצם פה ושם, ואחד מהעצמות זה הקונדומים שמגיעים חינם מהאו"ם. ואותם מקורבים מאכסנים בצורה תאילנדית בחום הנוראי ואפילו שזה לא פג תוקף זה לא שווה גרוש!
ולכן Spider 24 גם אם אתה שם קונדום בתאילנד אתה לא יכול להיות בראש שקט!
איך אני הגעתי לנושא תשאלו? ובכן אני פעמיים בשני ביקורים שונים, נקרע לי הקונדום! ולא זיינתי איזה שעה, כולה חמש דקות! והייתי צריך לאמץ את כל הכריזמה שאי פעם תהיה לי בכדי לשכנע את הבחורה ללכת איתי להיבדק בשלוש לפנות בוקר! ופעם השניה כבר הייתי יותר מנוסה, אבל שוב אותו סרט.
ובאחד הטיולים שלי הייתי בפוקט פגשתי בבית חב"ד בחור שהיכרתי שם והוא היה על סף התאבדות, לאחר שהוא הסכים לדבר מה קרה הוא סיפר לי שהוא היה עם מישי בלילה קודם ונקרע לו באמצע. הלכנו לאיפה שהבחורה עובדת שלמנו בר פיין ולקחנו אותה לבדיקה. מיותר לציין שאחרי שהיא הייתה נקייה הבחור זיין אותה כל הלילה לפרוק את הלחץ!
אבל קחו לצומת לבכם, שאכן זה ענן ענק שמעיב על הטיול! כי אחוזי הHIV שם באמת גבוהים! וכמה שהם גבוהים באופן שהמוסדות מפרסמים, במציאות הם הרבה יותר גבוהים!!!
[/QUOTE]
האמת שזה מעניין, מאיפה קנית את הקונדומים?
גם בסבן אילבן ומקומות מוכרים זה ככה?
אפשר האמת גם להביא מלאי מהארץ אולי ככה זה יותר בטוח
אבל טוב שאמרתה...