כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 149 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1481
ספיידר לא מודע לגבי תאילנד
אבל בפיליפינים עושים מידי שבוע לבנות בדיקת HIV.
טוב הדבר היחיד שאתה שם לב לטובה בארץ זה שפה עוצרים לך במעבר חצייה, לא דבר מובן מאליו בפיליפינים או בתאילנד:)
שבוע הבא אני אדע מה הכיוון

1482
ספיידר לא הייתי סומך על שום בדיקה או נייר שמוצג לך בשום מועדון, במיוחד כאשר יש להם בנות מתחת לגיל 18 "עובדות" ,אבל לא רוקדות, תבין לבד מה הן עושות במועדון.
וזה מועדון שאני עשיתי פיסטינג לבחורה וכמעט נכנסה כל היד,ותאמין לי ניסית להכניס את כל היד וזה רק ב25 שקלים .

ושחר "קאבקון" לך על התיקון של הרחוב (3rd road פינת 221) באמת מקצועיות ,מזמן לא קיבלתי גרון עמוק בזמן גמירה וכל זה בפחות מ100 שח,קצת יקר.

.You so need a Daddy, little girl

1483

רחמים עליך שחזרת לפאטיה..מי היה מאמין,בחיים לא שמעתי על גבר שבוכה כשהוא צריך לחזור לפאטיה..קריצה

אז איך אפשר להשוות את היופי של התאילנדיות לפיליפיניות?..רק מהתמונות האחרונות שלך אפשר לראות שוב שהתאילנדיות הרבה יותר כוסיות ויפות, התאית שצילמת כאן עולה על כל הפיליפיניות שהראת,אבל שוב ..זו דעה אישית והכל כמובן ענין של טעם.
לא התחברתי לאנג'לס כמו שהתאהבתי בפאטיה והתבאסתי מחיי הלילה העלובים באנג'לס.

1485
רוי ותאי זה עניין של טעם:) , לטעמי הפיליפיניות יפות יותר, היחס שאתה מקבל מפילפינית הופך את הסקס ליותר מיוחד.
ביג דדי הבר מציצות חוויה מדליקה שמח שנהנת.
טוב אני בארץ, אתמול בבוקר שקמתי חטפתי סטירה של געגועים למזרח, לקח לי שבוע להדחיק חחח
אני נשאר לעבוד כנראה בארץ בשלושה ארבע חודשים הקרובים ואז נראה, יותר מתגעגע לאווירה לקפה ולאוכל בפיליפינים ול.... פוטים הצרים של הפיליפיניות:)))) היתה חוויה מדהימה שאני לא מחליף אותה בשום דבר בעולם. אצבע למעלה

1486
לגבי הויכוח מה עדיף פיליפיניות או תאילנדיות, לי אישית קשה לקבוע, כי אני במזרח הייתי עד היום רק בתאילנד, אבל שמעתי מחבר שלי שהסתובב תקופה ארוכה בכל מזרח אסיה, שלטעמו הבנות הכי הכי שוות נמצאות בוייטנאם. זאת הסיבה גם שבזמנו הרבה חיילים אמריקנים ששירתו שם עשו ילדים עם וייטנאמיות. פשוט קשה לעמוד בסקסיות וביופי האקזוטי שלהן. מובן שאין שם סקס ממוסחר כמו בתאילנד. מבחינה זאת נראה לי שוייטנאם יותר דומה לפיליפינים. אני מתכנן כמובן לנסוע לוייטנאם בעצמי מתישהו ולבדוק אישית את העניין!
מחפש את הדבר האמיתי!

1488
פרופסור חחחחח צחוק
אבשלום הייתי בוויטנאם הן יפות נכון אבל הרבה משטרות ברחוב, אסור להכניס בחורה למלון, ואם אתה מכניס אז הם מזמינים שוטרים וצריך לשלם שוחד כדי לצאת מזה, כי הזנות לא חוקית, בדרום וויטנאם היה יותר קל, ואנשים נחמדים יותר:)
מה

1490
שחר, יש לך סיפור מחרמן על בחורה שהיית איתה בדרום וייטנאם? אולי גם תמונה?
מעניין, כמה שידוע לי, דרום וצפון וייטנאם זה הרבה זמן אותה מדינה, אז לא צריך להיות הבדלים מבחינת חוק ומשטרה בין הצפון לדרום.
מחפש את הדבר האמיתי!

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”