אני טס לתאילנד בחודש הקרוב בעיקר לפטאיה .
אשמח לקבל גמה טיפים מענינים או לי מקומות ספציפים ללכת אליהם .
תודה מראש .
תאילנד
4[QUOTE=תל אביבי הרפתקן]אני טס לתאילנד בחודש הקרוב בעיקר לפטאיה .
תודה מראש .[/QUOTE]
תודה מראש .[/QUOTE]
אני אישית ממש לא הייתי ממליץ לך לטוס לשם,באמת יש לנו ארץ נהדרת שלא חסר לנו כלום בה-ארץ זבת חלב ודבש...
אני אתן לך רשימה של כמה עובדות על תאילנד אחרי שתקרא ותחכים תחליט כבר לבד.
א.התאילנדיות קטנות רזות חלקות כאילו שכבת עם ילדה בת 16-אין כמו הבחורות בארץ שמנמנות מלאות שיש מה לתפוס סגנון-אוג מלך הבשן.
ב.הפות של התאילנדיות מאוד קטן וצר לוקח שעות עד שאתה מגיע לחדירה מלאה,אחרי שאתה כבר בפנים מרוב הלחץ אתה גומר ממש מהר-מבאס את התחת.
ג.כשאתה הולך ברחובות העיר קופצות עלייך מכל כיוון מלא תאילנדיות כוסיות כאילו היית הנסיך המלכותי-זה לא נעים בייחוד אם אתה בחור נחבא לכלים צנוע שאוהב פרטיות.
ד.המחיר שהם לוקחות עבור זיון זול מאוד בהשוואה לארץ-יש הרגשה כאילו לקחת מוצר סוג ב' או משומש... איך אבי עליו השלום היה אומר-"הזול בסופו של דבר עלול להתגלות כיקר".
ה.לתאילנדיות יש אופי להתאהב בך והם ירצו להישאר איתך בחינם עוד כמה לילות-זה מרגיז זה מעצבן אתה לא טסת עד לשם כדי להיות גננת.
ו.יש לתאילנדיות קטע להעיר אותך בבוקר במציצה-זה יכול להיות היה נחמד לו היו מקפידות לצחצח שיניים.
ז.התאילנדיות אוהבות להתמסר נשיקות רטובות וחיבוקים כמו החברה בארץ... לך תסביר להן שמזה אתה בורח.
ט.האוכל בתיאלנד לא כשר ויש מצב שאלוהים מאוד יכעס-צפה לפגיעה חמורה בנושא.
י.50% מהזונות בתאילנד יש HIV,השיטה לקחת תאילנדית לחדר זה כמו במבחן אמריקאי שאתה לא יודע את התשובה תסמן ג'.
כלומר תמיד תיקח את הבחורה השלישית שנגשת אלייך.
י"א.הטיסה לשם זה סיוט 12 שעות הלוך ו 12 שעות חזור,סך הכול 24 שעות לא מנוצלות-בארץ היית יכול לנצל את הזמן הזה בגלישה בפורום סקס אדיר ולקרוא עוד פנינים מאת המשתמש תשוקה לנשים.
זהו בגדול הסיבות יכול להיות ששכחתי כמה דברים אבל אני אחרי שני ג'ויינטים שגורמים לי שכחה בלבול וגם לרשום שטויות.
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.