כ כרתיים - סקס אדיר

כרתיים

2

העלתי לא מזמן פושט שבו נכתבה שאלה אם מישהו נסעה לכריתים אוו מכיר משהו שיכול לתת עזרה.מסתבר שאף אחד לא ענה כניראה שלא מכירים כלום על המקום הזה וחבל.

הגעתי לכריתים יום ראשון מיתמקם במלון, בערב יוצא עם החברים טיול קצר בעיר רקליון שמה זו העיר שבה נוחתים העיר הבירה ,מקום שאינני מכיר ולא יודע כלום על הסצנה המחתרתית וחושב לעצמי איך אפשר למצוא משהו בכול הבלאגן שם , אחרי האוכל תופס מונית חזרה למלון שיחה קצרצרה עם הנהג הנהג עונה 100 יורו לסקס מספר אחד גמרתה הלכת שואל מידע לגבי הבנות אומר שהוא לא יודע הרחתי עוקץ אמרתי קח אותי למלון. גם ככה הייתי דיי עייף מהטיסה שיצאה רק בשעה 7 בבוקר וכול הלילה שלפני הייתי בשדה תעופה.
למחרת בערב תפסתי נהג מונית יותר נחמד שיחה קצרה איתו על החיים פה הוא עונה לי אפשר לסדר לך הכול אני נהג מונית אין נהג מונית פה שלא מכיר איפה וכמה שאלתי לגבי ה 100 יורו מאתמול אומר לי שניסו לעקוץ אותי ענה 40 יורו אני מכיר מקום טוב , שאלתי לגבי הבנות אמר לי אני לוקח אותך תיכנס אם לא ניראה לך תצא נלך משם,
מגעים למקום הנהג משאיר אותי ברכב יוצא לבדוק אם המקום פתוח חוזר אחרי דקה אומר לי בוא פתוח, נכנס לבית בכניסה עמדה המאדם יווניה זקנה שואל לגבי הבנות הנהג מונית מתרגם בשבילי לאנגלית עונה שיש אחת כרגע יצאה הבחורה .
מוצא אוקראינית
גיל 20+
חזה דיי גדול אבל לא ענק
עניים שחורות
שיער חום
לא רזה ולא מלאה בנויה טוב+
בעלת עור רך כמו של תינוק וריחנית מאוד בקיצור גם יפה וגם מטופחת .
השיטה שם ברגע שגמרת הלכת אז ככה שהבנות ינסו לעשות דברים שיגרמו לך לגמור מהר
אחרי שיצאתי משם מסופק כול הזמן הזה הנהג חיכה לי בחוץ בטוח שהוא גם גוזר קופון על ה 40 יורו שלי ,
עולה למונית הנהג אומר שבאתונה איי אחר של יוון אפשר למצוא בנות ב 20 יורו שם הכמות הרבה יותר גדולה והן רבות על כול לקוח בגלל זה יותר זול שם.
ירדתי באזור המעדונים אמרתי לנהג אם יצא לך תבוא עוד 3 שעות לאסוף אותי אחרי הבילוי, הבחור חזר ראית אותו מחוץ למועדון שאל אם למלון אוו לעוד דירה .
בקיצור כול מי שרוצה לנסוע לשם יש שם כמות של דירות כאלה נהגי המוניות תמורת עמלה קטנה יקחו אותכם לשם יסדרו לכם סמים בזול רק תבקשו 40 יורו בשביל משהו שבארץ היו דורשים בלי בעיה 500 ,כול האזור מלא בבנות מאוקראינה ומולדוביה כניראה שזה היעד הבא של תיירי הזנות באזור .

adirsh232013-08-11 21:36:44

כרתיים

4
תודה על הדיווח.
אני טס שבוע הבא (אחרי ראש השנה) לכרתים לחמישה ימים במסגרת העבודה. זה משאיר לי בדרך כלל המון זמן חופשי מסביב.
תהיתי אם מישהו נוסף היה שם לאחרונה ויכול להמליץ על פרטית כלשהי? או כל המלצה נוספת כמובן...
תודה ושנה נהדרת
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”