כ יוון - סקס אדיר

יוון

1
אהלן ,
נוסע ליוון שבוע הבא, סלוניקי.
חיפשתי מידע לגבי אזור חלונות אדומים ומצאתי רק תוצאות מ2008, מצאתי גם זונות פרטיות להזמנה לחדר אבל מחירים שאני לא רוצה לשלם... 200-300 יורו לשעה.
אולי שווה לצאת בטיזה לעיר אחרת לשלושה ימים ולחגוג שם? הטיסות יעלו לי כמו בחורה אחת לשעה...אולי שווה?...
יש לכם מידע יותר עדכני? מישהו היה שם לאחרונה ויכול לתת דוח מצב?
תנו רעיון אם יש לכם.
תודה!
דורון

יוון

2
בסלוניקי ישנה שכונה שלמה של דירות דיסקרטיות שנמצאת מאחורי מלון וירגינה לכיוון הים ישר בחניון המלון המלון עצמו נימצא ברחוב אגנטייה שזה רחוב ראשי בסלוניקי
את הדירות ניתן לזהות בקלות רבה מעל דלת הכינסה ישנה מנורה דלוקה גדולה
בדירות בדרך כלל בנות ממוצא אירופאי או יווני
ישנה מאדם בדירה
המחיר הוא למספר אחד הכל עים גומי 30 אירו
תהנה

יוון

4
אהלן חברים, נסעתי ליוון , הייתי במלון ורגיניה במרכז, הלכתי לכיוון הים ולא מצאתי כלום.
בדיווחים אמרו שיש שם ריכוז די גדול של דירות.
אני חוזר לשם לשבוע ביום ראשון, אתם יכולים בבקשה לכוון אותי , אם יש שם של רחוב זה עדיף, אני לא אהיה במרכז וכנראה אצתרך לקחת מונית ולא ארצה שיסבנו אותי שם.
בבקשה עזרה! :( הייתי שם שבוע וחצי ולא הצלחתי למצוא את הרחוב עם הדירות. בסוף התייאשתי והזמנתי מישהי ב150 יורו למלון, לא נתנו לה להיכנס! ממש התבאסתי... אבל לפחות לא הלכו לי 150 יורו....

כל מידע יעזור לי, מחירים, מקומות וכו.
תודה
דורון

יוון

6
ברח' ווריסלו Vrilissou יש כמה בתי זונות, כמדומני במס' 60, 46, 36 ו- 36A. בכל אחד יש בחורה או שתיים, 70 יורו עבור 20 דקות (לפעמים 15), רובן רוסיות, אוקראיניות, רומניות וכו'. קח לשם מונית ב 3-4 יורו. יש גם ברח' סיגרו Siggrou מס' 144, וברח' קטקקי Katechaki 8 - אותו מחיר, ולשם תוכל להגיע כמדומני רכבת תחתית. הבנות מתחלפות, אז אין לי המלצות ספציפיות, אבל כמה מהן נראו ממש טוב.
אזור האורות האדומים המפורסם נמצא ברח' פיליס Fylis - בשביל להגיע קח רכבת תחתית לתחנת כיכר ויקטוריה. המחיר זול שם משמעותית, משהו כמו 20-30 יורו, ויש גם בחורות וגם קוקסים. אני לא עשיתי שם כלום, רק הסתובבתי קצת בשביל לתפוס את הפרינציפ.

יוון

7
עזרה עזרה
לכל החברים שלם האם קיים מישהו
שהרים את שרביטו האולמפי באתונה
והצית להבה בבנות אתונה אוקרינה רוסיה שנמצאות שם איפה הם
כל עזרה תזכה במדליה
תודה
Toref

יוון

8
http://goo.gl/t4Npzy

לגבי אמינות התמונות... בערבון מוגבל.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

יוון

9
פינוקיו תודה
תמיד ניגש גם לבקפייג זה לא להיט ברוב המקומות
אני מבקש עזרה מכאלה שהיו ודגמו באתונה
אבל לך תודה וגם תודה על פועלך בפורום
Toref
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”