כ Soapy Massage בבנגקוק - סקס אדיר

Soapy Massage בבנגקוק

1
שלום לכולם,

אז הזדמן לי לשהות מס' ימים עם חבר בבנגקוק לא מזמן ורציתי לנסות משהו קצת שונה.
בהתחלה רצינו ללכת ל-Nuru Massage, אבל לא התחשק לנו המגע של הג'ל אז חיפשנו Soapy.
חיפוש קצרצר בגוגל הוליד את Annies Massage , מכון דיי וותיק.
בקיצור אמרנו ניסע. המקום ממקום ברחוב סוקומוויט סוי 2, בקרבת המון מקומות דומים בסביבה, וקרוב לשני מרכזי חלונות אדומים בבנגקוק הסוי קאבוי המפורסם והפלאזה.
מגיעים למקום, הכניסה קצת לא דיסקרטית למי שזה מפריע, בדרך עוברים דרך 2-3 פאבים עם מרפסות כאשר כל יושבי הפאב יודעים בדיוק לאן פעמיך:-) בכל מקרה נכנסו ועלינו במדרגות, פותחים דלת הזזה ומולנו נגלה בר קטן, נכנסים מסתלים ימינה ומולנו חלון ראווה ובו יושבות משהו כמו 15-20 בנות (הגענו באזור 18:00 בערב). ישר מגיעה המאמא סאן ומתחילה להציק לך שתבחר כמה שיותר מהר. בקיצור בחרתי מישהי שנראתה לי, אמרתי את המס' שלה למאמא סאן, המאמא סאן קראה לה ומיד שאר הבנות פצחו במחיאות כפיים ובשריקות, סיטואציה קצת מצחיקה אם תשאלו אותי:-)
בכל מקרה ניגשים יחד עם הבחורה לבר ומשלמים עבור השירות (2500 באט) ויאללה לחדר. הבחורה מלווה אותי לחדר לא גדול במיוחד, ובו ג'קוזי, מזרן גומי, ומיטה. מושיבה אותי על כיסא, פותחת את ברז הג'קוזי ומיד יוצאת החוצה. המתנתי בסביבות ה-5 ד' והבחורה חוזרת עם סלסלה מלאה בסבונים, קרמים, שמנים וקונדומים. הבחורה מתנהלת בצורה מאוד חביבה, חייכנית ובעלת חוש הומור וקלילות. מבקשת להוריד את הבגדים כאשר היא במקביל גם מתפשטת, ומבקשת לשכב על המזרן. כאן מתחיל הקטע של המסאג' כאשר היא גולשת עליך עם הסבון והמים, ומידי פעם רומזת לכיוון האיזורים האסטרטגיים בעזרת שדיה וידיה. באיזשהו שלב כמעט נרדמתי, אז החלטתי להסתובב:-)
מכאן כבר זה הפך למעניין יותר, כאשר היא החלה לגלוש צמוד יחד עם הסבון והמים החמים. תוך כדי הסתכלתי לה בעיניים, היא קלטה את הרמז והתחלנו להתנשק בלהט תוך כדי שהיא ממשיכה להלטט עליי:-)
לאחר בערך 20 דק' של הסשן הזה עברנו לג'קוזי והיא החלטה לשטוף אותי שם, כמובן שהתחלנו להתחרמן גם בג'קוזי, ובאיזשהו שלב היא החלה לרדת לי עם המים החמים מברז האמבטיה, תענוג.
אחרי שגמרתי, נשכבה עליי במקלחת והמשכנו עם משחקי מים תוך כדי חירמונים הדדיים.
לאחר מכן נגבה אותי ושלחה אותי לשכב על הבטן במיטה. החלה במסאג' עם שמן (דווקא יחסית מרגיע), לאחר מכן הפכה אותי ושאלה אותי כיצד אני רוצה לגמור בפעם השנייה, במציצה, זיון או עבודת יד. לא התחשק לי באותו רגע זיון, אז ביקשתי שתעשה לי ביד תוך כדי היא מנשקת אותי (מת על זה:-)) בקיצור לאחר מס' דק' גמרתי בשנית, שלחה אותי למקלחת, שטפה אותי, עוד קצת חירמונים הדדדים והבייתה. ביציאה נתתי טיפ 300 באט מה שגרם לה לחייך מפה לאוזן ואף ביקשה את הטלפון שלי לראות אותי מאוחר יותר (מה שכסף גורם לתאילנדיות האלו לעשות..)
בקיצור, למרות שזה קצת יקר במחירי תאילנד, אני חושב שהחוויה שווה את זה.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”