כ טס לתאילנד ב8/1 כמה שאלות שיעזרו לי מאוד . - דף 4 - סקס אדיר

טס לתאילנד ב8/1 כמה שאלות שיעזרו לי מאוד .

33
מר דני... קפוץ למטה ל FAMILY MART או ל 7/11 ליד הקופות יש קופסאות קונדומים, או יותר טוב, בבתי מרקחת יש אריזות של 12 דורקס ב-190 בהט, ותתחיל להתפרע.

אגב, הכי טוב פשוט לעשות סיבוב ברחוב ולתפוס מה שבא לך, אם אתה מחפש הכוונה רק תשאל וננסה לעזור- שלא תפסיד משהו חשוב...

34
Zogsexy, את הלילה הראשון והשני בליתי עם בחורות שהיכרתי מהפייס. את הלילה השלישי פשוט הלכתי לאיבאר ורק תבחר! אתמול למשל פגשתי מישהיא יפיפיה! בת 19 סיפרה לי שהיא סטודנית, וככל שהערב התקדם היא דחקה בי לחפש מישהיא אחרת כי היא לא יכולה להישאר איתי, בגלל שבשש וחצי היא צריכה ללכת לאוניברסיטה, אמרתי לה שלא איכפת לי אני נשאר רק איתה : ) נשארו עד חמש בבוקר היא הטריפה אותי בנשיקות ולאפ דאנס ליוויתי אותה לאפנוע החלפנו טלפונים ופייס קבענו להיום בתשע. וכמובן איך שהיא נסעה (אני לא יודע איך הם עושים את זה, היא מסטולה אש הייתי צריך להביא לה יד כדי שלא טיפול והיא עולה על אופנוע ונוסעת, אמרתי לה תני לי אני ינהג, היא אומרת לי אני לא סומכת עליך חחח) עשיתי סיבוב פארסה לינסומניה ותוך חמש דקות אני מתגרד כבר עם מישי אחרת, כבר היה מאוחר עזבנו לחדר לאיזה עשר שעות של תענוג : )

36
[QUOTE=Mrdany]  Zogsexy, את הלילה הראשון והשני בליתי עם בחורות שהיכרתי מהפייס. את הלילה השלישי פשוט הלכתי לאיבאר ורק תבחר! אתמול למשל פגשתי מישהיא יפיפיה! בת 19 סיפרה לי שהיא סטודנית, וככל שהערב התקדם היא דחקה בי לחפש מישהיא אחרת כי היא לא יכולה להישאר איתי, בגלל שבשש וחצי היא צריכה ללכת לאוניברסיטה, אמרתי לה שלא איכפת לי אני נשאר רק איתה : ) נשארו עד חמש בבוקר היא הטריפה אותי בנשיקות ולאפ דאנס ליוויתי אותה לאפנוע החלפנו טלפונים ופייס קבענו להיום בתשע. וכמובן איך שהיא נסעה (אני לא יודע איך הם עושים את זה, היא מסטולה אש הייתי צריך להביא לה יד כדי שלא טיפול והיא עולה על אופנוע ונוסעת, אמרתי לה תני לי אני ינהג, היא אומרת לי אני לא סומכת עליך חחח) עשיתי סיבוב פארסה לינסומניה ותוך חמש דקות אני מתגרד כבר עם מישי אחרת, כבר היה מאוחר עזבנו לחדר לאיזה עשר שעות של תענוג : )[/QUOTE]
בטח גם 'הסטודנטית' לא לקחה כסף כי היה לה מאוד כיף והיא לא הולכת עם גברים בדרך כלל נכון ?

37
יש לי עוד שאלה שאני חייב תשובה אני תכף נוסע . יש לי בסביבות ה15 אלף שקל פרטתי 3500 אלף שקל ל1000 דולר מזומן שאר הכסף אני מכניס לוויזה דולרית ניטענת של הדואר . השאלה עם זה הדרך הכי משתלמת או שיש דרך אחרת ועם חייב להגיע לתאילנד עם דולרים כי כל ההמרות האלה עולות כסף והרבה .אין מצב לפרוט שקל לבאט איפה שהוא?

38
נדב,
כלכלית, הכי משתלם לקחת רק מזומן - אבל בפעמיים האחרונות שהייתי שם עשיתי כמוך, כלומר 1000 דולר מזומן, והשאר בכרטיס ויזה נטען מהדואר.

עכשיו תקשיב טוב,
קודם כל, המרות אתה עושה רק בסניפים של בנקים רשמיים ולא בציינג'ים, תאמין לי בשביל הסיכוי של אחת למליון שיהיה לך שטר מזוייף (ובינינו אתה ישראלי- שמוכר לא יקבל ממך שטר כי הוא מזוייף אתה גם לא תאמין לו, ומשם הדרך למשטרה קרובה...)- זה פשוט לא שווה את הסיכון.

אגב הבדל במונחים ישראלים הוא זניח, נגיד על שטר של 100 דולר, תוכל לקבל עוד 5 ש"ח 050-60 באט) בערך יותר בציינג' הפרטי - לא משהו ששוה להסתבך בשבילו.

בעיקרון בגלל התחרות, אין כמעט הבדלים בין סניפי הבנקים בשער ההמרה - והבשורות הטובות בשבילך- מאחר ובבנגקוק ישנה מתיחות פוליטית, שער הבאט נחלש, ואם לפני חודשיים היית מקבל על כל 100$ 3100 באט, כיום תקבל 3250 בערך.

לגבי הויזה הנטענת, לכל משיכה יש עמלה של בערך 180 בהט (מטורף- 20 ש"ח), כך שתחשב מראש את המשיכות שלך, כמובן שאם אתה מזמין כרטיס טיסה מפאטאייה/ בנגקוק לפוקט, או מבצע רכישה גדולה, עדיף להשתמש בכרטיס ולחסוך עמלת משיכה.

ודבר אחרון- תשאיר תמיד מה-1000 דולר שלך 100 דולר במזומן שאותם תבזבז רק בסוף הטיול, למקרה שתהיה לך בעיה עם הויזה.

וסתם אנקדוטה- פעם אחת שמשכתי באחת בלילה עם הכרטיס הנטען, ירד מבול, ו-2 מטר ממני עמדה כוסית-על שלקחתי ממועדון (אחרי שלילה קודם רציתי אותה והיא היתה תפוסה שם עם מישהו אחר- והיא אחד הזיונים היותר טובים שהיו לי שם...), אקיצר לקחתי את הכסף, ושכחתי לקחת מהמכונה את הכרטיס- והוא נבלע...

למחרת ךא מצאתי את הכרטיס, לא זכרתי איפה הוא, ואכלתי סרטים מה קרה, אם היא גנבה ממני, אם איבדתי אותו עוד לפני שפגשתי אותה, וזה היה בדיוק ששלחתי אותה לסידורים עד שתחזור אחרה"צ (היחידה שלקחתי יומיים רצוף - שדיים 34DD) .

אקיצר עשיתי בירורים בשני מקומות שזכרתי שהייתי בהם יום קודם, ושני בעלי המקומות (מסעדה וחדר אינטרנט) היו רואים אותי כל יום והיו אמינים אמרו לי שהם לא מצאו כרטיס כזה- וואללה האמנתי להם.

מיאוש הלכתי לבנק שממנו משכתי ערב קודם - וואללה הם היו מקצוענים, ביקשו ממני פרטים של הכרטיס (והיה לי צילום שלו - חובה לצלם), + נתתי להם עוד איזשהו פרט שמופיע עליו, אמרתי להם מאיפה משכתי, והם הלכו, כיבו באמצע היום את המכשיר, פתחו אותו, ואחרי 10 דקות של בירורים קיבלתי אותו חזרה...
ככה שיש גם אנשים טובים + מקצוענים בתאילנד.

ואגב, רוב הבחורות לא יגנבו ממך, אבל אל תעמיד אותן בפני הפיתוי ...גבינט2013-12-27 02:07:23

39
הבנתי תודה רבה אני ישתמש בוויזה נטען יצלם אותו וישתדל לאמיר בבנקים בקשר לטיסה לפוקט אני לא יודע אני חושב לקחת אוטובוס זה יוצא יותר משתלם יש לי הרבה זמן שם להיות רק הבעיה שאני ממהר לפול מון אני טס ב8 נוסע לפטיה ומקווה להגיע עד ה15 לקופנגאן בתקווה שהגיע .

40
נדב סתם שתדע, ציינת שיש לך 15 אלף ש"ח.
לא מזמן עשיתי חישוב כמה עלו לי 18 יום בתאילנד, עם מלונות ב-1500 בהט ללילה, טיסות פנים לדרום וחזור, ובחורות כמעט כל לילה (15/18 לילות, ומתוכם 8 ימים היו של 2 בחורות שונות כל יום... ),

בקיצור טיול בלי לחסוך כלום, והוא עלה לי בערך 13 אלף ש"ח - ככה שעם 15 א' ש"ח אתה יותר מתסתדר -
ההבדל היחיד הוא שעכשיו ההי סיזן, והמחירים עלו ב-30%, אבל עדיין, אם לא תיתן יותר מדי כסף לבחורות לא תהיה לך שום בעיה.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”