כ שאלה בנוגע לתאילנד - סקס אדיר

שאלה בנוגע לתאילנד

1
אני מתכנן נסיעה לתאילנד ביולי עם חבר.
אני רוצה לשהות בתאילנד חודש בפטאיה ובבנקוק

האם 10 אלף שקל לא כולל את הטיסה יספיקו לי לחודש שם ?
כמה דברים שאני אשים עלייהם דגש כדי שתוכלו לעזור לי
-אני מעוניין לזיין לפחות פעם ביומיים בכסף.
-לא חשוב לי לישון במלון הכי טוב שיש מספיק שיהיה שם מזגן וכספת
-אני בעייתי באוכל, יש שם מסעדות טובות ?

תודה לעוזרים

שאלה בנוגע לתאילנד

2
מציע לך לעשות חיפוש על תאילנד...יש הרבה שכתבו מה המחיר ליום שם.
מבחינת אוכל, יש אוכל ישראלי בפטאייה, אתה כבר תראה את האיזור "הישראלי" בפטאייה.
בנוסף בבנקוק ופטאייה יש אוכל מערבי בכל המרכזים הגדולים, קניונים אנחנו קוראים להם כאן.

.You so need a Daddy, little girl

שאלה בנוגע לתאילנד

4
לדעתי הכוונה במסעדות הישראליות ובסוכנות טיולים על סוי בוקאו / דיאנה(המקום, שאבי, שמעון בית כנסת וכו').LifeStyle2014-01-05 17:36:43
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

שאלה בנוגע לתאילנד

5
הוא מתכוון לסוי בוקאו שם יש מסעדה אחת ולסוי LK ששם יש 2 מסעדות ונערות הליווי של דביל דן מלונות זולים ברים וגוגו סמטה נחמדה אבל אני לא יושב אצל הישראלים שם.

http://www.google.co.il/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=7zvlzme7fmoSJM&tbnid=3uirZTDT43OnLM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.pattayaphotos.net%2FBuakhao-LK-Metro-and-Diana-Inn.html&ei=0I3JUub2COjb0QX4wYHQAw&bvm=bv.58187178,d.d2k&psig=AFQjCNEVBJxZtUbcnBQ8znWqjg-GOOOG0w&ust=1389026758433646
UMA2014-01-05 18:29:14

שאלה בנוגע לתאילנד

6
אתה יכול להסתדר יופי בפאטיה חודש בסכום הזה. תשכיר לחודש דירה או חדר עים החבר 1600-2000 שח לחודש במרכז.או שתשכיר אופנוע או שתיסע בסונגטאו ב 10 באט.אוכל יש בשפע רק תבחר. בסופרים מבחר אדיר של סחורה מיבוא . המון אוכל תאילנדי זול וטוב.בקניון סנטרל 2 קומות של אוכל ומסעדות מכל הסוגים ובקומת הקרקע פוד קורט בקופונים זול וסופר ענק להצטיידות. אין לך מה לדאוג לך ותהנה !בחורות בשפע

שאלה בנוגע לתאילנד

7
גבינט

לא היתי כמה פעמים אבל היתי שם תקופה ממושכת, ומי שמכיר את פטאייה ואת סוי בוקאו מכיר את האיזור הישראלי (לא אני קראתי לו ככה אלא התאילנדיות)
למה זה איזור ישראלי כי יש שם הרבה ישראלים כולל מסעדות וסוכנות נסיעות ומלונות שמועדפים עליהם.
האם ישבתי שם..לא לא ישבתי שם, די התרחקתי כי ישראלים אני יכול לפגוש בארץ אין צורך לפגוש אותם שם.

דרך אגב בבר ה-Bamboo ניתן לפגוש לא מעט ישראלים מבוגרים מבלים..אם זה מעניין מישהו.

ומה לעשות האיזור הרוסי הוא באיזור החוף jomtian שם רוב התיירים הרוסים נופשים ושם אפשר לפגוש תיירות רוסיות.
ויש שם עוד מקומות בילוי ומקומות מחייה שמאופיינים באוכלוסיה מסויימת.

ופטיש סע..וכבר אחרי מספר ימים אתה תבין מה הסכום שאתה צריך להיום..המחירים שם לא גבוהים לכן זמן ההסתגלות לא יגרע ממך הרבה כסף.

.You so need a Daddy, little girl

שאלה בנוגע לתאילנד

8
ב-BAMBOO אני מבין שאתה מתכוון לזה שמצד שמאל לפני הכניסה ל-WS נכון ?
הייתי שם פעם אחת, בסוף אספתי איזו מילפית מבחוץ .

לגבי האזור הישראלי, הייתי כמובן בסוי באקאו, אבל רק כי רציתי לראות את השוק שיש שם ליד, ואיזה קניון אלקטרוניקה, מעבר לזה לא ביקרתי שם.

מה שכן, ביצעתי משימת הסתערבות באזור הערבי בנמצא קרוב, והאמת רוב בעלי המסעדות פנו אלי בערבית...חחח... היה מצחיק, כמובן שמאחר ואני לא דובר ערביתלא יכלתי לשבת עם החבר'ה ולעשן נרגילות, אבל מבחינת מוזיקה- זה כמו חברון...

אגב- הם גם אוהבים בחורות מלאות יותר
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”