כ תאילנד - לא רק תאילנדיות - סקס אדיר

תאילנד - לא רק תאילנדיות

1
מכיוון שאני לא חובב אסיאיתיות גדול
שאלתי לחברי הפורום שביקרו בתאילנד, לרגל ביקורי המתקרב :
א. האם מספר הבחורות העובדות בתאילנד - פטאיה לא ממוצא אסיאתי הוא גדול
ז"א האם קיימות אפשרויות רחבות לזיין בחורה לא אסיאתית עובדת בפטאיה?

ב. במידה ויש אסיאיתית שמצאה חן בעיניי מבחינת מראה
מהי רמת התקשורת שלה , של התאילנדיות בכלל באנגלית ?

תאילנד - לא רק תאילנדיות

3
נתחיל מהשאלה השניה - לרוב התאילנדיות יש אנגלית סבבה.

לגבי השאלה הראשונה:
בבנגקוק יש ים אפריקאיות, במבנה מלאות + חזה גדול, הכל באזור הסוקמוויט (אני בטוח שיש פה כאלו שמכירים טוב ממני את בנגקוק ויוכלו לתת מיקום מדוייק), ויש שם גם רוסיות.

בפאטאייה יש גם אפריקאיות + רוסיות, אבל המספר הכולל שלהן הוא מתחת 30 .

תאילנד - לא רק תאילנדיות

5
בפאטיה תמצא כושיות בבר בוולקינג סטריט אחרי אינסומיה מול העץ הקדוש בבר הפתוח . בבנגקוק באזור סוי 3-5 .רוב התאילנדיות דוברות אנגלית אין בעיה יש רוסיות מגבול קווקז מונגוליה דומות לפח זבל ופצצות במועדוני חשפנות אים אתה מליין

תאילנד - לא רק תאילנדיות

6
טיפ קטן על תאילנד,
במידה ואתה לא חובב אסיאתיות. אז בכל האיזורים בתאילנד לא כולל פטאיה, יש המון תיירות אירופאיות, אוסטרליות ניו זילנד, וקצת אמריקאיות. מזדיינות מאוד בקלות.
כשאני הייתי חודשיים בתאילנד הייתי משלב כי היופי האירופי הוא יותר הטעם שלי, אם אתה צעיר (20-35) ונראה לא רע בקלות אתה מזיין את התיירות האלה.
אני הייתי הולך כל יום למסאג תאילנדי, ומזיין תאילנדית פעם ביום, ובלי קשר בשאר הזמן מחפש תיירות
זה למה אגב פחות התחברתי לפטאיה ויותר לפוקט וקוסמוי, ואני חושב שבכללי חבר׳ה אחרי צבא יתחברו יותר לאיים מאשר לפטאיה, אבל זה רק אני.

תאילנד - לא רק תאילנדיות

8
בפאטיה יש מלא כושיות!!!!
הן ממלאות את העיר
חלקן מדהימות אפילו ולא דורשות הרבה יותר מהתאילנדיות כמו הרוסיות
במועדון ה-MIXX שנמצא בסוף הווקינג סטריט יש מלא בחורות עובדות שבאות למועדון כאילו לתפוס גבר
אבל לאט לאט הן מודיעות לך שאם אתה רוצה להנות איתן אתה צריך לשלם

עוד דרך להכיר זרות או מקומיות היא אפליקציית טנגו לסלוררי
יש שם אופציה לחפש אנשים שקרובים אליך
עושים פילטר שיציג רק נשים
הכרתי מהאפליקצייה כמה בנות מקומיות
כמובן שגם כאן הן מחכות לאיזה תשלום בסוף הבילוי יחד
אבל מצאתי 2 שלא ביקשו אפילו באהט אחד
סה"כ יצאנו לבלות ושילמתי על האוכל והשתיה והערב הסתיים במלון
ובבוקר לא ביקשו כלום
רק המשיכו לזיין בשכל בטנגו כי כמובן שרצו עוד בילויים...

תאילנד - לא רק תאילנדיות

10
לגבי האפריקאיות.
קודם כל אני שמח לשמוע שיש יותר אפריקאיות בפאטאייה מאשר הכמות (פחות מ-10 בחורות) שהיתה עד לפני מס' חודשים.

מעבר לזה, התדמית שלהן גרועה מאוד, ככל הנראה עקב גניבות שהיו להן מול לקוחות בעבר, אבל לציידים שיש להם "חוש" איזה בחורה לקחת לא יקרה כלום.

לי אישית היו שני לילות מלאים עם אפריקאיות ולא קרה כלום (שלילי... (: )
מה שכן- האפריקאיות יותר גרידיות במובן שמתי שהייתי לוקח אותן ל SEVEN ELEVEN לפני העליה לחדר כדי לקנות משהו בקטנה, הן תמיד היו לוקחות בירות וכו', מה שתאילנדיות היו מתביישות לעשות (התאילנדיות היו לוקחות דברים זולים יותר).גבינט2014-01-25 20:42:37
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”