כ מועדון בבוקרשט - סקס אדיר

מועדון בבוקרשט

1
היי אנשים, אני וחברים נוסעים בקרוב לבוקרשט ומעוניינים להעביר ערב בכיף. לא בא בחשבוו כרגע להביא בחורות לחדר, אז חשבנו לבלות במועדון חשפנות או מסאג אירוטי. חשוב מאד שזה יהיה ברמה.
אשמח להמלצה

מועדון בבוקרשט

2
היי

אם אתם מעוניינים במסאג' אירוטי, בלי סקס ובלי גמירה אבל תענוג אמיתי עם בחורות פצצות תנסו את זה

http://www.tao-erotic-massage.ro

הייתי שם לפני שבועיים, עולה 50 יורו אם הבחורה בתחתונים,ו 60 יורו בלי תחתונים

אני מדגיש שוב,אין סיכוי לסקס אבל זה מסאג' איכותי מאוד ומחרמן במיוחד, אחר כך אפשר להתפרק במקום אחר :)
UMA2014-01-23 00:27:57

מועדון בבוקרשט

5
אם בבוקרסט עסקינן .
חזרתי עם חברים לאחרונה (לא נרשום תאריך מדוייק)

מזג אויר מעולה , קר אבל לא היסטרי , מעיל טוב ולא צריך יותר .

המחירים בקניונים המקומיים הכל בסייל 70% אפילו בקניון afi

לקחנו דירה במלון ספא , דירה עם סלון + 2 חדרי שינה 150 מ"ר

בערב חוזרים למלון במונית , שואלים את הנהג לגבי בנות לחדר , הנהג הראשון לא מכיר ,אז לא עולים .

השני בחלט משתף פעולה , קובעים שישלח בנות לחדר , במידה ללא מתאימות אתה שולח חזרה ,אין עלויות לא מונית ולא ביטול.

מגיעות 2 בחורות נראות טוב , קצת שתיה קצת דיבורים , סוגרים מחיר ל2 אקטים הכל הולך כולל גמירה בפה 250 רון.

נכנס עם הבחורה לחדר ילדה בת 18-19 רזה יפה , מקלחת משותפת ולמיטה .

מתחילה במציצה ללא קנדום כולל ליקוק גוף , ואני כבר ממריא , לא בא לי לגמור מהר אז עוצר אותה , נותן לה לעשות עמידת ראש

ומלקק את הכוס הורוד והמתוק , כולל אצבעות לכל מקום אפשרי.

מספר ראשון נותן לה למצוץ עד הסוף וגומר לה בפה ,היא שולקת את הכל עד הטיפה האחרונה , ונגשת לאמבטיה .

לאחר שטיפה זריזה שלה ושלי אני מוכן לשלב' ב' , עכשיו אני יותר קל ורגוע מבין שאפשר לעשות הכול , והיא זורמת צוחקת ומפרגנת.

אני מזיין בכל פוזה שפינטזתי במיוחד 69 בעמידה ולבסוף מסיים את האקט השני כשהיא רוכבת עלי ומסובבת את התחת תוך כדי .

סיימתי את התענוג תוך 35-40 דקות נכנסים למקלחת שטיפה ויוצאים לסלון .

בסלון רואה את אחד החברים צופה בסרט סקס לאחר שכבר סיים מספר .

אני לוחש לקריסטינה 100 רון את מורידה לו את התחתון ומוצצת בסלון , קריסטינה בחיוך מודה לי תבינו אפילו לא מתווכחת ,

ניגשת לבחור מורידה לו תתחתונים , אני מסמן שהכל בסדר ,ניגש לחדרים ושולף מי שלא עסוק , מסדר כסאות ובירות קצת חטיפים ונחנו רואים סרט חי ,כריסטינה מידי פעם מגניבה מבט כדי לחשמל אותנו וממשיכה ללא עצירה רבע שעה לא פחות עד לגמירה בפה.

אפילו החבר מרוב שנהנה הוסיף טיפ מכובד משלו .

לבסוף נשיקות חיבוקים ופרדה לא לפני שהבנות מבקשות שאם הנהג ישאל אז כל בחורה עשתה רק 300 רון.

למחרת שיכורים מהיום הראשון מזמינים שוב והפעם בנות שונות , מרשים לעצמנו להתווכח על המחירים.

בקיצור פעם שניה שלי ומוצלחת ביותר כוסית לא מתקתקות לא תאגיד בת ימי ולא שטויות .

בהצלחה לכולם

קומפוזיטור

מועדון בבוקרשט

6
לא ניתן לקבל סקס. אבל זה בהחלט זה סתם מסאג רגיל והרפיה. מקלחת משותפת חרמונים. שווה כל רגע וממש זול.
[QUOTE=חורטיצה]ארתור האם מדובר בעיסוי והרפיה בלבד או שניתן לקבל שם גם סקס ?[/QUOTE]

UMA2014-01-23 19:04:35

מועדון בבוקרשט

9
רלף בלי לורן,
תוכל לתת את שם המלון ספא שלקחתם וכמה יצא לכם ללילה ?
אני מתלבט אם להזמין מלון דרך booking.com אבל לא בטוח שאפשר יהיה להביא בחורה לחדר.
למרות לפי הטיפים האחרונים פשוט צריך ללכת לקבלה ולהזמין שירות חדרים Tongue

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”