כ בנגקוק ינואר 2014 - סקס אדיר

בנגקוק ינואר 2014

1
חזרתי מבנגקוק לפני מספר ימים, כל המידע בנושא תיירות המין בבנגקוק מרוכז באתר www.bangkokredeye.com להלן "האתר"
מדובר באתר מפורט מאוד הכולל את כל האופציות שיש בבנגקוק, מסאזים, בודי מסאז, מועדוני גוגו, נערות עובדות וכ"ו, המידע כולל מחירים של שרותים שונים, מפות של האזורים ה"דיסקרטיים" בבנגקוק ומה יש בכל אחד מהם.

כעקרון, בבנגקוק 6 אזורים עיקריים בהם מתרכזת תיירות המין : 1 רובע פאטפונג בו נמצאים מופעי הפינג פונג, בארים ומועדוני גוגו, ע"פ אתרים רבים באינטרנט האזור נשלט על ידי המאפיה התאילנדית ויש במקום הרבה "עוקצים" בקיצור לא מומלץ. 2 אזור NANA הנמצא ברחוב סוקומוויט soi 4 היו בעבר ביקורות בפורום על כך שהמקום המוני ורועש ומלא ב"בני דודים" הסתובבתי במקום מספר ערבים, מדובר במתחם בסגנון "חונים קונים" , שתי קומות מסביב לחצר פתוחה בהם בארים ומועדוני גוגו רבים, בסך הכל סבבה ונחמד, קחו בחשבון שמחירי השתיה במועדוני הגוגו יקרים מאוד !!!! ומומלץ לשאול מה המחיר לפני שמזמינים, הקולה ששתיתי באחד הערבים עלתה לי 180 בהט ( אפשר לאכול ארוחת ערב בסכום הזה ) הבחורות ברובן מדהימות, נראות כמו סופר מודל, המחירים גבוהים ומפורטים באתר, בסביבות 2000-2500 בהט לשורט טיים וזה לפני ה"קנס" לבר והמשקאות.

3 רובע phrom phong בסמוך לתחנת רכבת עילית באותו שם, בסוקומוויט באזור soi 31-35 ן - 20-24 בצד השני בסמוך לקניון ה"אמפוריום" במקום פועלים מכוני מסאז רבים.

4 אזור המכונה statee באזור סוקומוויט soi 78 מדובר באזור של בתי זונות של תאילנדים אשר הוזכר בפורום לא מעט, מאחר והתאילנדים אינם חסידים גמורים של שימוש בקונדום שומר נפשו ירחק מהמקום

5 אזור של מכוני הבודי מסאז, מפורט בהרחבה ב"אתר" כולל מפות, כתובות ומחירים

6 אזור המכונה soi cowboy הנמצא בסוקומוויט soi 23 וכולל בארים ומועדוני גוגו

כמו ששמתם לב מתוך 6 האזורים 4 ממוקצים בסוקומוויט כך שמי שמעוניין להתהולל בבנגקוק ולבלות באותם מתחמים, כדאי לא להזמין מלון באזור

בבנגקוק כ 1500 בתי מלון, אתר מומלץ להזמנות הוא www.agoda.com בניגוד לטיסות שאותן מומלץ להזמין 3-4 חודשים מראש כדי להבטיח מחיר אטרקטיוי, לגבי מלונות אפשר בהחלט להזמין בדקה ה 90 , מומלץ להזמין מלון לפחות לליילה הראשון בבנגקוק ולאחר מכן להחליט אם נשארים בו או מנסים מקום אחר.

לעניין המלונות יש להזמין מלון מסוג guset friendly והכוונה למלון אשר מאפשר להביא "אורחת" לחדר ללא תשלום נוסף, רשימת המלונות מסוג זה מפורטת ב"אתר" אם ברצונכם להזמין מלון אשר אינו מופיע ברשימה מומלץ לפנות במייל ולבדוק האם הוא guest friendly

המשך יבוא .....

בנגקוק ינואר 2014

2
אחלה דיווח,
אני אישית לא מכיר את בנגקוק טוב מבחינת חיי הלילה שם, למזלי לקחתי מלון (גם דרך אגודה, לפני מס' חודשים) באזור תחנת NANA של ה MTS באזור סוי 7, ולכן הייתי בטווח הליכה ממתחם הבילויים (שאני דווקא לא הכי התרשמתי ממנו בעולם).

את שאר האזורים שציינת לא הכרתי וחבל, אבל באופן כללי, לישראלי שרוצה חיי לילה לא הייתי ממליץ על בנגקוק אלא על פאטאייה, גם מבחינת מחיריםן, וגם מבחינת מבחר בחורות -
ובפאטאייה הסיכוי לפגוש ברחוב ב 22:00 את השכנים שלך בני 60 שבטיול בתאילנד נמוך יותר מאשר בבנגקוק...

אגב, אני ממליץ גם על האתר של אגודה, בחלק מהמלונות המחיר באתר היה נמוך יותר מהמחיר בקבלה...
ומה שטוב, זה שתה יכול לראות ביקורות של מטיילים קודמים לפי סוג המטייל, כי מלון שמשפחה לא תאהב בגלל שאורחים נכנסים אליו עם זונות חצי ערומות- זה בדיוק מה שהצייד מחפש... גבינט2014-01-28 23:52:21

בנגקוק ינואר 2014

3
אכן דיווח מעולה ומפורט
אני מבין שאם אתה בבנגקוק לרגל עסקים,אז לא שווה לצאת מהעיר רק לבילויי לילי.אך לחסרי המזל שאין להם סיבה עסקית להגיע לתאילנד,האם יש משהו שיש בבנגקוק שאין בפאטייה בזול יותר ובזמינות גבוה יותר ?

בנגקוק ינואר 2014

4
דיווח יפה למרות שלא מחדש לי כלום.פטפונג זהירות ממועדוני סקס שאו בקומה 2 או מקום עם דלת במקום וילון יש מלא עקיצות שם שדורשים כסף על ההופעה ומחיר מופרז על השתיה. סוי קאובוי-23 מזמן איבד את זוהרו והיום הוא עלוב עים כמה גוגואים ובחורות עייפות וספות שעבר זמנם ננה פלזה מלא ליידי בוי זהירות.שם זה באמת סדום ועמורה.ממול נמצא ננה דיסקו בגרייס הוטל אפשר לצוד שם.תמשיך קצת ותפנה ימינה נמצא מלון ראג' עולים לקומה שניה שם יושבות בלובי הזונות הרוסיות.

בנגקוק ינואר 2014

5
יש זונות רחוב בין סוי 4-7 כולל כושיות וקוקסים. סוי 7 יש ביר גרדן עים מלא בחורות שמחפשות[כמובן בכסף]סוי 11 נמצאים המועדונים הנורמאליים שאפשר לשתות ולהתחיל עים יפיפיות אבל שלא תטעה זה יעלה לך.דיסקו בוסי ובוסי 2 מפוצץ בתיירים ובחורות עובדות כל נהג מונית מכיר.ו גם המיקס יפה ומלא בנות תאילנדיות ורוסיות יקרות.גם בדיסקו במלון נובוטל זונות תאילנדיות ורוסיות סוי 33 מסאגים רגילים ברים ומסאג יפני כמו האקנה המפורסם.

בנגקוק ינואר 2014

6
[QUOTE=ohevcus] אכן דיווח מעולה ומפורט
אני מבין שאם אתה בבנגקוק לרגל עסקים,אז לא שווה לצאת מהעיר רק לבילויי לילי.אך לחסרי המזל שאין להם סיבה עסקית להגיע לתאילנד,האם יש משהו שיש בבנגקוק שאין בפאטייה בזול יותר ובזמינות גבוה יותר ?
[/QUOTE]
פאטייה תמיד תהיה זולה יותר לתייר.המלונות האוכל והזונות. גם אויר יותר נקי ויש ים ..

בנגקוק ינואר 2014

7

נתחיל בתיקון טעות כתיב מההודעה הקודמת, כמובן שמי שמעוניין להתהולל בבנגקוק מומלץ לו לקחת מלון בסמוך לאחד האזורים המפורטים, רצוי באזור רחוב סוקומוויט, מדובר ברחוב ארוך מאוד כאשר רוב המלונות בבנגקוק נמצאים באזור זה.

לעניין חויות אישיות שלי מבנגקוק, התחנה הראשונה הייתה Annies massage בסוקומוויט soi 2 , מדובר במוסד ותיק אשר פועל בעיר משנות ה - 70 ובין מכוני הבודי מסאג הבודדים הפועלים באזור סוקומוויט, המקום היה במרחק של דקות הליכה מהמלון שלי ופשוט התעצלתי להתחיל לחפש ולנסוע בתנועה הצפופה של בנגקוק, אז כמו שמיקי חימוביץ אומרת בפירסומת לגבי ביטוח משכנתא בבנק "על עצלנות משלמים" אז מיקי חימוביץ צודקת, שילמתי על עצלנותי, המקום עלוב, חדרים מוזנחים, מבחר מצומצם של בנות, שרות גרוע ומחיר מופקע בסך 2500 בהאט

בנגקוק ינואר 2014

9

המשך הדיווח, על המקומות Annies massage, Sazanka massage, Akane massage כבר דיווחתי בהרחבה, 2 מקומות נוספים בהם ביקרתי הם Mango massage הממוקם בסוקומוויט soi24 ו- Love teen massage הממוקם בסוקומוויט soi 33 מול Akane massage הממומלץ, שני המקומות נמצאים ברובע phrom phong הנמצא בסמוך לתחנת רכבת עילית בעלת אותו שם

טווח המחירים די זהה בסביבות 2000 בהאט בכל מקום לטיפול של שעה וחצי. תלוי איזה חדר לוקחים, ישנם חדרים גדולים יותר בתוספת מחיר, היתרון של Love teen הוא שהבחורות יושבות בחוץ וניתן לבחור ולהתרשם ואילו ב Mango אתה בוחר את הבחורה מתוך קלסר עם תמונות

פרוט נוסף על מקומות אלו ורבים אחרים כולל לינקים ישירים להרבה מסאזים ניתן למצוא באתרים www.bangkokredeye.com

ן - www.tulipmassage.com לחלק מן המקומות אתרים בהם גם תמונות הבנות בנוסף לכתובת ופרוט המחירים ....לא להתלהב מהתמונות את היפיפיות המדהימות סביר להניח שלא תמצאו במקום אלא בנות אחרות עם מראה חיצוני ממוצע יותר ולכן אם ראיתם תמונה של כוסית מהממת במקום מסוים אל תגיעו במיחד בשבילה הסיכויים שתפגשו אותה קלושים ביותר, תבחרו לכם מכון ע"פ טווח המחירים, משך הזמן והמיקום שלו.

במקרה שלי החוויה בשני המקומות הייתה טובה מאוד, עם הבחורה ב Love teen הדברים זרמו בצורה יותר טובה, אבל הכל תלוי בכימיה שנוצרת, בשני המקומות מקבלים את פרק הזמן המלא עליו שילמתם ( יש בתפריטים מספר אופציות ) ולא מדובר בתיקתוקיות

השרות כולל כמובן רחצה משותפת בגאקוזי או במקלחון ( תלוי בחדר שבחרתם ) מסאז וסקס.

למי שמחפש אופציות זולות יותר, בבנגקוק מאות חנויות מסאז המציעות oil massage במחיר של 300-400 בהאט לשעה, המסאז מתבצע בערום מלא של המטופל, נמשך שעה מלאה ובתוספת של 400-500 בהאט תוכלו לקבל הרפיה ידנית בד"כ הבחורה תיזום את ההרפיה כאשר במהלך המסאז היא מתקרבת ונוגעת "במקרה" באזורים אסטרטגים, במקרה של קשיים בתקשורת פשוט שימו לה את היד במקום המבוקש היא כבר תציע לכם סכום ותזרמו הלאה
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”