כ חזרתי מתאילנד דיווח ..לכל מי שרוצה לדעת תאמת . - דף 5 - סקס אדיר

חזרתי מתאילנד דיווח ..לכל מי שרוצה לדעת תאמת .

41
אתה כנראה לא מבין, כולנו היינו בחדרן של הבנות, כולנו ראינו איך הן ישנות על ריצפה או על שולחן או על אחת על השניה או או. אתה כנראה לא מבין שכל גבר כמעט עובר את המסלול הזה. לא חשבת שיש לזה מטרה? לשחרר כמה באטים אולי? ... מה שאתה לא מבין שכושא השרידות של ילדה תאילנדית בת 18 הרבה יותר חזק מכושר שרידות של ילד עם אגן מנופח אחרי צבא לדוגמא. בחורה תאילנדית תעדיף לישון ברחוב ולא ללכת עם איזה ילדון שיזיין אותה ולא ייצא לה ממנה כלום. המושגים האלה היא תעדיף לישון בחדר בבית מלון ולא בחדר עם עוד 5 בנות - זה כבר עבר מן העולם.
זה פעם ראשונה שלך והתבלבלת וזה גם בסדר, אתה רגיל ללכת נגיד לאיזה זונה בישראל ואז היא אומרת לך 400 ש"ח וקודם כל הכסף. בתאילנד זה אחרת. ברוב המקרים הבחורות לא מדברות על כסף, בכלל. אבל ידוע שכאשר בחורה באה אליך לחדר, אתה צריך לתת לה כסף בסוף. זה שהיא לא אמרה לך זה לא אומר שהיא לא חיכתה.
אז בקיצור, זה מהפנטזיה שאתה חי בא, ובוא אני אגלה לך סוד, תאילנדית, מעדיפה זקן עם כרס שלא יכול לזוז במיטה מאשר איזה ילדון שיזיין לה את הצורה...

42
MENINBLACK צודק .גם אני הייתי בחדרים שלהם לא מסריח ואין אוכל מלפני שנה הכל נקי מסודר הם לא חיות הם שורדות.אני לא בן 60 עים כרס אני בן 40 ונמצא 18 שנה על קו תאילנד ומכיר את הכל לכן כל הסיפורים של נדב ודויד מצוצים מאצבע.תאילנדית לא מתאהבת נקודה !מעניין אותה כסף נקודה !

43
רק לצחוק ולצחוק יש תאילנדיות שמעדיפות מבוגרים עם כרס כי הוא לא בכושר ויש תאילנדיות שמעדיפות משהו שניראה טוב . אני מכיר את כל הסיפוורים שיש בתאילנד . אבל אתם חייבים להבין כמו שלא כל האצבעות ביד באותו גודל ככה גם התאילנדיות . יש ויש אני היכרתי מישהי בעלת מסעדה צעירה עם אוטו ועם הכל והיא היתה איתי 14 יום ולא רצתה כלום והיא עוד לקחה אותי לשדה תעופה בחזרה גם שהינו יושבים במסעדב שלה רציתי להביא לה כסף היא אמרה לי עם אתה משאיר כסף אני לא מתקרבת יותר מה תגידו על זה . תמיד יש יוצא מהכלל חברים . אתם צריכים להבין את זה . לכל אחד יוצא משהו אחר .

44
מרחיב ישבנים עם אתה כל כך מכיר את תאילנד ואת פטאייה אתה צריך לדעת טוב מאוד שיש גם בחינם כנראה שאתה עדין חי בעוולם משלך ... ועם אתה רוצה לשמוע עוד דברים בחינם אתה מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי ואני יגיד לך מה עוד יש בתאילנד . כנראה אתה הישראלי ששמעתי שקונה להם פלאפונים וכו'.... כי לא חסר ישראלי שאלו . ואני חוזר שנית עם אני לא משלם להם על בקב אני משלם להם על אוכל אוכל .....

45
[QUOTE=NADAVX2X]חביבי בו נתחיל מזה שכן אני ההיתי בחדר של אחת הבנות שפגשתי במועדון ''חינמית'' נסענו לחדר שלה בקטנוע שלה ראיתי תזוהמה היא התביישה שאני יכנס הלכה להחליף לבגד ים כי נסענו לקרון לקטה ביץ עם הקטנוע שלה. בקיצור ראיתי תזוועות הכל מסריח 5 בנות בחדר כן כן מזרונים על הריצפה הכל מטונף אוכל משנה שעברה זרוק בחדר אמרתי לה חכי חכי מזה הזוהמה הזו אסור לגור בזוהמה כזו היא אומרת תעזוב בו בו התביישה והבנתי תמצב שאלתי איפה כל הבנות אמרה הלכו עם קאסטומר ...
2 אני זיינתי בחורות ממועדונים בעיקר כי אני מתחיל עם בחורות טוב יותר כאשר אני מסטול ואחת ממכון משאזים שיצא לי לדבר איתה בחוץ בזמן שלא היה לה עבודה כמה פלירטוטים והיא באה בחינם לא רצתה שקל לא דיברה על כסף. היה אהבה באוויר אני בטוח זה היה שונה מכל הזיונים שלי שם זה נגמר ברגע שצילמתי אותה והיא חיטטה לי בטלפון וקלטה את זה ... נעלבה ולא שמעתי ממנה יותר הצתערתי באותו רגע ואמרתי יאללה מה אני מצלם להראות לחברים לאנשים בסוף אכלתי אותה הלך לי פה משהו טוב בגלל צילום מסריח ...בברים אלה שרוקדות קשה להביא בחינם קשה מאוד הם רוקדות ועובדות בשביל כסף. לזיין תאילנדית ממועדון או מה'' סופר '' יותר קל מאשר מהבר הכוונה בחינם בכסף אפשר לקחת מי שאתם רוצים . תשמעו זה סדום והמורה שם כל אחת שתתחילו איתה תבוא איתכם כמה פלירטוטים טלפון והיא שלכם . זה בדוק .. והשיא שלי שהבאתי פצצת מין בת 18 מסוי קאבוי עמדה בחוץ קלטתי תעניים שלה היא הייתה פצצת מין חלקה כזו נראת בובה אמרתי לה תשמעי אני מוכן לשלם עבורך כל סכום כי אני רוצה אותך.. נדלקה אמרה לי אני לא רוצה כסף ממך רק אהבה.ברחה מהממה סאן כדי לתת לי תטלפון בצד .. תשמעו מה ש המבוגרים עם הכרס בני 60 חווים זה לא אותה חוויה שבחור צעיר בן 20 שנראה טוב מאוד חווה מצתער העולם אכזר חברים אבל זה האמת . השוודים לידי במלון זקנים מסריחים כל יום הביאו בחורה אחרת למלון תיירות מה שאני לא הבאתי למה כי הם יודעים לתקוף .... אנחנו ישראלים גרועים מאוד בלתקוף בחורות ועם אנחנו תוקפים זה בלי תקט ובצורה גרועה ..
[/QUOTE]

"אוכל משנה שעברה זרוק בחדר", לרוב הן אוכלות בחוץ מהדוכנים ולא מבשלות בתוך החדרים מהסיבה היחידה שלא תמיד יש להן מטבח.
לכן אוכל זרוק נשמע לי מאוד מוזר במיוחד כאשר רואים איך הן שומרות על הניקיון ומטאטות כמעט בכל הזדמנות ומורידות נעלים תמיד בכניסה לכן נראה לי שנפלת על דירה שהיא יוצאת מן הכלל.
גם בדירות לא מסודרות של בנות שראיתי בצפון שאכן יושנות כ5-6 ביחד, לא ראיתי אי סדר וזוהמה כמו שתארת.
הפטאייה לא ראיתי כמות גדולה של בחורות ביחד בחדר שהן שוכרות ולא בחדר של המאמא-סן.

לגבי הגיל אז הכסף מדבר, למי שיש כסף הוא הזוכה ולא חשוב בן כמה אתה (לפעמים יש כאלה שידלקו על הצעיר אבל זה לא הרוב), וכמו שאמרו כאן הזקן לא יזיין להן את הצורה ולכן הוא עדיף.
כצעיר שנוסע ונסע לשם ונראה לא רע בכלל, לא הרגשתי שיש לי יתרון על הזקן שמגיע עם סכומים גדולים אבל לעומת זאת היה יותר קל לגשת לבחורות במועדונים ששם יש פחות זקנים.
באחד על אחד בבאר למי שיש כסף הוא הזוכה.

עכשיו לגבי השאלה ששאלתי האם יש כאן מישהו מהצעירים שהצליח להשיג אחת שהיא לא מהתעשיה, ולא בעיר הזנות?

.You so need a Daddy, little girl

46
עכשיו לגבי השאלה ששאלתי האם יש כאן מישהו מהצעירים שהצליח להשיג אחת שהיא לא מהתעשיה, ולא בעיר הזנות?

חבר עניתי לך שהיתי שם עם בעלת מסעדה בפטאייה זה מספיק מכובד בשבילך ?
וכנראה שאתם לא יודעים לקרוא או שאין לכם הבנת הנקרא תמיד יש יוצא מהכלל אני לא אומר שכל בחורה לקחתי בחינם אבל מספיק בחורות באות בחינם .

47
יש פה אנשים שלא משנה מה אומרים להם הם בשלהם .שחושבים ש100 אחוז מהתאילנדיות רוצות רק כסף ואין להם טיפת אהבה חברה אלה בני אדם כמונו הם עשויים מאותו החומר יש להם רגשות לב . ואני יכול לומר בוודעות בלב שלם שלפחות 2 תאילנדיות מתוך הרבה שההיתי איתם . 2 התאבו בי באמת אהבה אמיתית מרגישים את זה הם לא רוצות לשמוע על כסף כמו שנאמר פה . גם שלי לא רצתה כסף אחת שילמה אליי בסופר וכשבאתי לשלם עשתה לי סרטים וצעקה אליי ועשתה לי פדיחות אז לא שילמתי אבל אני תמיד קונה להם אוכל משלם בסנוקר משלם על שתיה .. בכל מקרה היתה עוד אחת שהשארתי את כל הדברים שלי אצלה את האיפון את הכסף המפתחות נסעתי איתה על הקטנוע שלה לקאטה ביץ' מהפטונג עם היא איתה בורחת עם כל השלל הכל שלה הלכתי לצלול רחוק מהחוף לקח לי שעתיים לחזור היא חיכתה לי על הכיסא ים כמו ילדה טובה קנתה לי מים עוד שחזרתי אני כבר נכנסתי לסרטים אולי היא ברחה לי עם כל הדברים לא יהיה לי איך לחזור לפטונג עכשיו אני יודע שאני דפוק אבל אינה עברה תמבחן יחלה לברוח עם כל השלל ..

48
[QUOTE=davidk22] מרחיב ישבנים עם אתה כל כך מכיר את תאילנד ואת פטאייה אתה צריך לדעת טוב מאוד שיש גם בחינם כנראה שאתה עדין חי בעוולם משלך ... ועם אתה רוצה לשמוע עוד דברים בחינם אתה מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי ואני יגיד לך מה עוד יש בתאילנד . כנראה אתה הישראלי ששמעתי שקונה להם פלאפונים וכו'.... כי לא חסר ישראלי שאלו . ואני חוזר שנית עם אני לא משלם להם על בקב אני משלם להם על אוכל אוכל .....[/QUOTE]
קונה להם פלאפונים ? בטח איזה שאלה.מסקרן אותי מה עוד יש בחינם בתאילנד שלח לי בפרטי קצת שמות טלפונים וסיפורים על החינם אשמח.רשמתי בפוסטים כל מה שאני יודע. אין בפאטייה חינם ב 95% מהמקרים

49
אני מאלו שמאמינים שאפשר להוציא חינם בפאטאייה, אבל זה לא שווה את המאמץ, כי אם יש לך כימיה עם הבחורה , ולשם כך אתה גם צריך "להתחיל איתה" ברמה מסוימת, לגרום לה לחוש בנוח, לצחוק איתה,(ועם 70-80 אחוז היתה לי כימיה) אז היא תרצה להישאר איתך ללילה הבא גם בחצי מחיר מהלילה הראשון (ובינינו גם החרמנות שלנו ממנה ירדה אחרי לילה שלם), אבל לא כדאי בחינם כדי לא ליצור ציפיות- והן נוצרות, תאמינו או לא.

מה שאני לא מבין, זה איך מישהו מסוגל, במובן של מצליח, להיכנס לבר נניח בסוי 7-8, לשבת ליד בחורה ולהביא אותה בחינם (נניח שהבר פיין לא נספר), לא מכיר סיטואציה כזאת, והיא לא נשמעת לי גם הגיונית.

אולי שאמרו שהביאו בחורה מבר התכוונו מהאינסומניה וכו', אבל גם שם אני בספק.

מה שכן, לנדב, שנהנה מאוד בתאילנד, שוב אני מאמין לך שהבאת בחורות בחינם ועשית חיים, רק תן לי לסיים בסיפור הקבוע שחוזר בהרבה מערכות יחסים מול תאילנדיות.

אז ככה (סיפור אמיתי, שאני חוויתי, אבל רבים מכירים בכלליות):
יום אחד אני יושב בוולקינג סטריט בפאטאייה באחד מהברים שהתאילנדים פותחים ברחוב (דוכן עם אורות ומוזיקה, מכינים קוקטיילים של אלכוהול, אווירה מגניבה) לא רחוק מהמחסום של המשטרה מול האנדרגראונד איפה שיש אוטו תלוי על הקיר,
מולי חולפת הרכבת האנושית של הציידים והבחורות שהולכים הלוך חזור כל הערב, לצידי יושבת בחורה שכמה ימים קודם הבאתי אותה לחדר והיה אחלה לילה איתה, וקפצה עלי שאקח אותה שוב, ולא רציתי כי חבל לבזבז 2 לילות בפאטאייה על אותה אחת- אז הזמנתי אותה לדרינק.
בקיצור ההיא קרועה לגמרי למדה אנגלית מכמה אפרו-אמריקאים וכל מילה שניה שלה זה פאקינג.
בגלל שלילה ורעש, רק אחרי כמה דקות שמתי לב שיושבים מטר ממני 3 ישראלים בני גילי, ואחד מהם סיפר על התיאלנדית שנטשה אותו.

הם בבירור לא שמו לב אלי, וישבו עם הגב אלי בכלל.
תוך כדי השיחה שלהם קלטתי את הסיפור שהיה (ותירגמתי אותו לתיאלנדית שישבה לידי, וביקשתי פרשנות ממנה)

הסיפור הוא כזה- אחד הבחורים (שנראה טוב) פגש בבר בחורה, וההיא לא רצתה כלום ממנו, רק שישלם את הבר פיין עליה, והיא הלכה איתו חינם.
אחרי חודש שהם היו ביחד (בלי כסף אבל היא ישנה ואוכלת אצלו), היא אמרה לו שהיא לא ביקשה ממנו כלום, אבל מאחר והיא כבר לא עובדת בבר, כמו שהוא ביקש, אין לה כסף, אז שהיא תעבוד ככה בחצי משרה באיזו חנות, והוא ישלים לה את השאר.
הבחור שהבין איך הכלכלה בתאילנד עובדת וידע שהכוסית שלו תוכל לעשות כסף בבר, הסכים, והוא סגרו שכל חודש הוא יתן לה 20 א' בהט (לא כ"כ הרבה במושגים של פאטאייה לבחור שגר עם הבחורה, להבדיל מאחד שגר בחו"ל).

הם היו ביחד שנה שלמה, עברו מליון חוויות (שמעתי איך החברים שלו העלו זכרונות מחופשות משותפות בקמבודיה, פוקט וכו'), עד שהגיע הרגע...

איזה רגע ???
הרגע שבו הפרד של המשפחה בכפר מת וצריך לקנות חדש, או הרגע שהאבא חולה וצריך כסף לתרופות, או כל חירטוט אחר שמשמעותו היא המשפחה שלי לוחצת עלי להוציא כבר כסף מפאלאנג שאני מזדיינת איתו כבר שנה !

כמה עלה הפרד/ תרופה/ שקר כלשהו ??? 200 א' בהט ....

הבחור סירב לשלם, הבחורה אמרה לו שככה זה בתאילנד, "לכם יש כסף" ואתם צריכים לעזור, "אני דואגת לך ואתה דואג לי".
הבחור סירב- הבחורה עזבה, חזרה לבר והשאר היסטוריה.

שאלתי את התאילנדית שישבה ליד (אחרי שתירגמתי לה) מה היא חושבת, והיא ענתה בדיוק את אותן תשובות.

בלילה האחרון שלי, פגשתי את הבחורה הכי כוסית שזיינתי בחיים, כולל בישראל, והיתה לי איתה כימיה מטורפת, בחורה שבקלות מתאהבים בה, לא גרידית, היתה עם קטנוע משלה, וסיפרה והראתה לי תמונות בגאווה של הבית שסיימה לבנות בכפר.

שאלתי אותה אחרי כמה זיונים מטורפים וכמה מקלחות משותפות, תגיד אם אני חוזר עוד חודש לתאילנד ואומר לך בואי תהיי איתי קבוע, כמה כסף תרצי (לאותו לילה שילמתי לה 1500 ללונג טיים) והיא אמרה לי 25 א' לחודש, אלא אם נגור בכפר, ואז פחות כי יש לי בית,
אמרתי לה ומה אם הפרד ימות? או שמישהו במשפחה יהיה חולה? או שאמא שלך תרצה עוד קומה בבית ?
היא ענתה אתה תצטרך לתת 100-200 א' בהט, כי יש לך...

וזאת בחורה שמבחינת רמה הייתי לוקח אותה לעבוד איתי בישראל,
פשוט זו הנורמה אצלהן, שום דבר אישי.
גבינט2014-03-24 18:49:48

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”