49
על ידי גבינט
אני מאלו שמאמינים שאפשר להוציא חינם בפאטאייה, אבל זה לא שווה את המאמץ, כי אם יש לך כימיה עם הבחורה , ולשם כך אתה גם צריך "להתחיל איתה" ברמה מסוימת, לגרום לה לחוש בנוח, לצחוק איתה,(ועם 70-80 אחוז היתה לי כימיה) אז היא תרצה להישאר איתך ללילה הבא גם בחצי מחיר מהלילה הראשון (ובינינו גם החרמנות שלנו ממנה ירדה אחרי לילה שלם), אבל לא כדאי בחינם כדי לא ליצור ציפיות- והן נוצרות, תאמינו או לא.
מה שאני לא מבין, זה איך מישהו מסוגל, במובן של מצליח, להיכנס לבר נניח בסוי 7-8, לשבת ליד בחורה ולהביא אותה בחינם (נניח שהבר פיין לא נספר), לא מכיר סיטואציה כזאת, והיא לא נשמעת לי גם הגיונית.
אולי שאמרו שהביאו בחורה מבר התכוונו מהאינסומניה וכו', אבל גם שם אני בספק.
מה שכן, לנדב, שנהנה מאוד בתאילנד, שוב אני מאמין לך שהבאת בחורות בחינם ועשית חיים, רק תן לי לסיים בסיפור הקבוע שחוזר בהרבה מערכות יחסים מול תאילנדיות.
אז ככה (סיפור אמיתי, שאני חוויתי, אבל רבים מכירים בכלליות):
יום אחד אני יושב בוולקינג סטריט בפאטאייה באחד מהברים שהתאילנדים פותחים ברחוב (דוכן עם אורות ומוזיקה, מכינים קוקטיילים של אלכוהול, אווירה מגניבה) לא רחוק מהמחסום של המשטרה מול האנדרגראונד איפה שיש אוטו תלוי על הקיר,
מולי חולפת הרכבת האנושית של הציידים והבחורות שהולכים הלוך חזור כל הערב, לצידי יושבת בחורה שכמה ימים קודם הבאתי אותה לחדר והיה אחלה לילה איתה, וקפצה עלי שאקח אותה שוב, ולא רציתי כי חבל לבזבז 2 לילות בפאטאייה על אותה אחת- אז הזמנתי אותה לדרינק.
בקיצור ההיא קרועה לגמרי למדה אנגלית מכמה אפרו-אמריקאים וכל מילה שניה שלה זה פאקינג.
בגלל שלילה ורעש, רק אחרי כמה דקות שמתי לב שיושבים מטר ממני 3 ישראלים בני גילי, ואחד מהם סיפר על התיאלנדית שנטשה אותו.
הם בבירור לא שמו לב אלי, וישבו עם הגב אלי בכלל.
תוך כדי השיחה שלהם קלטתי את הסיפור שהיה (ותירגמתי אותו לתיאלנדית שישבה לידי, וביקשתי פרשנות ממנה)
הסיפור הוא כזה- אחד הבחורים (שנראה טוב) פגש בבר בחורה, וההיא לא רצתה כלום ממנו, רק שישלם את הבר פיין עליה, והיא הלכה איתו חינם.
אחרי חודש שהם היו ביחד (בלי כסף אבל היא ישנה ואוכלת אצלו), היא אמרה לו שהיא לא ביקשה ממנו כלום, אבל מאחר והיא כבר לא עובדת בבר, כמו שהוא ביקש, אין לה כסף, אז שהיא תעבוד ככה בחצי משרה באיזו חנות, והוא ישלים לה את השאר.
הבחור שהבין איך הכלכלה בתאילנד עובדת וידע שהכוסית שלו תוכל לעשות כסף בבר, הסכים, והוא סגרו שכל חודש הוא יתן לה 20 א' בהט (לא כ"כ הרבה במושגים של פאטאייה לבחור שגר עם הבחורה, להבדיל מאחד שגר בחו"ל).
הם היו ביחד שנה שלמה, עברו מליון חוויות (שמעתי איך החברים שלו העלו זכרונות מחופשות משותפות בקמבודיה, פוקט וכו'), עד שהגיע הרגע...
איזה רגע ???
הרגע שבו הפרד של המשפחה בכפר מת וצריך לקנות חדש, או הרגע שהאבא חולה וצריך כסף לתרופות, או כל חירטוט אחר שמשמעותו היא המשפחה שלי לוחצת עלי להוציא כבר כסף מפאלאנג שאני מזדיינת איתו כבר שנה !
כמה עלה הפרד/ תרופה/ שקר כלשהו ??? 200 א' בהט ....
הבחור סירב לשלם, הבחורה אמרה לו שככה זה בתאילנד, "לכם יש כסף" ואתם צריכים לעזור, "אני דואגת לך ואתה דואג לי".
הבחור סירב- הבחורה עזבה, חזרה לבר והשאר היסטוריה.
שאלתי את התאילנדית שישבה ליד (אחרי שתירגמתי לה) מה היא חושבת, והיא ענתה בדיוק את אותן תשובות.
בלילה האחרון שלי, פגשתי את הבחורה הכי כוסית שזיינתי בחיים, כולל בישראל, והיתה לי איתה כימיה מטורפת, בחורה שבקלות מתאהבים בה, לא גרידית, היתה עם קטנוע משלה, וסיפרה והראתה לי תמונות בגאווה של הבית שסיימה לבנות בכפר.
שאלתי אותה אחרי כמה זיונים מטורפים וכמה מקלחות משותפות, תגיד אם אני חוזר עוד חודש לתאילנד ואומר לך בואי תהיי איתי קבוע, כמה כסף תרצי (לאותו לילה שילמתי לה 1500 ללונג טיים) והיא אמרה לי 25 א' לחודש, אלא אם נגור בכפר, ואז פחות כי יש לי בית,
אמרתי לה ומה אם הפרד ימות? או שמישהו במשפחה יהיה חולה? או שאמא שלך תרצה עוד קומה בבית ?
היא ענתה אתה תצטרך לתת 100-200 א' בהט, כי יש לך...
וזאת בחורה שמבחינת רמה הייתי לוקח אותה לעבוד איתי בישראל,
פשוט זו הנורמה אצלהן, שום דבר אישי.
גבינט2014-03-24 18:49:48