כ אנגלס סיטי פיליפינים - סקס אדיר

אנגלס סיטי פיליפינים

1
טסתי לבנגקוק ומשם בטיסה לשדה תעופה קלארק שנמצא דבוק לעיר
הזמנתי מראש מלון במרכז הוולקינג סטריט.
יש שם המון ברים בשונה מתאילנד יש ייותר סדר
כאשר אתה יושב בבר ורוצה להזמין בחורה לשתיה יש מחירון ליידי דרינק 150 פזו
אם אתה רוצה לרקחת בחורה למלון גם לזה יש מחירון וכל התשלום הולך לבר
ולמחרת הבחורה מגיעה לבר לקבל את חלקה בברים החשבים המחיר הוא 2000 פזו
יש ברים במחירים זולים יותר ויקרים יותר המחיר הוא ללילה אין לפחות זמן,
ברחוב אתה יכול לפגוש בחורות שלא עובדות בבר והן לוקחות בין 500 עד 1000 פזו לשעה
יעצו לי לקחת רק מהברים אך יצא לי קלחת גם מהרחוב.
בעיני עדיף על פטייה החסרון היחיד הוא שאן הרבה מה לעשות שם יש קניון גדול מסעדות חנויות רוכלים וזהו,
אין ים.
משם חזרתי לפטייה ששם לא נהניתי אני אכתוב בנפרד על פטייה
בכדי לקבל מושג על המחיר 100 דולר שווים 4400 פיזו

אנגלס סיטי פיליפינים

3

מבחינת אוכל יש מהכל קנטקי פרייד ציקן מקדונלד וכל מיני מסעדות האוכל זול יותר מאשר בתאילנד

אך המבחר מצומצם יותר בעיני הבנות הפיליפיניות יפות יותר מהתאילנדיות אך חשוב מכך הן פחות בררניות בתאילנד לגבר מבוגר קשה יותר ללכת עם צעירה בגיל 19 היא תנפנף אותו דבר שבפיליפינים יקרה פחות.

מחירי המלונות אני שילמתי יקר יחסית על מלון בעל מיקום מצויין ואיכותי 3000 פיזו על חדר מפנק

רוב המלונות מסביב עולים 1500 פיזו לחדר רגיל תמיד ללא ארוחת בוקר.

אנגלס סיטי פיליפינים

4
פיליפיניות -לדעתי הם זיון יותר מוצלח מהתאילנדיות-לפחות מהמקומיות שהיו מפנקות אותי כאן בישראל...2000 מיחס לכל הלילה?יש הבדל בין קצר לארוך?מה מצב האנגלית?תקשורת?...משקיעות עבור טיפ?...אקסטרות חריגים...מבינות עיניין?בא בחשבון בכלל?
מה לגבי הביטחון האישי..?כמו בפטאיה או יותר מלחיץ?
מה הגילאים של הבחורות בברים?

אנגלס סיטי פיליפינים

5
תודה על דיווח.
מזמן היה על הכוונת אצלי, אבל קראתי בהרבה מקומות שהמהקום הידרדר נוראה.
הרבה פשיטות של משטרה על הברים, אפילו קראתי הלא נונתים לשלם BF על בחורה למי שלא מכירים, מהפחד מפשיטה.
באיזה ברים היתה?
מה המלונות המומלצים, בתוך איזור פעילות?

אנגלס סיטי פיליפינים

6
דבר על הדברים החשובים יותר....איך הזיון לעומת התאילנדיות?
יותר פעלתניות,האם יש רק כסף בעיניים או שהן נותנות הרגשה של "חברה".
האם הן יותר ליבראליות או שמרניות וביישניות?

.You so need a Daddy, little girl

אנגלס סיטי פיליפינים

7
1500 PEZO ללילה זה יקר ידידי . אני בתאילנד בחודש ינואר לנתי ב700 באט ללילה כן כן בפוקט הלייד הבנגלה קוראים למלון ג'ינטנה הוא נמצא במקום שקצת קשה ממבט ראשון לקלוט אותו מי שרוצה אני יכול לתת לו כיוון לשם מלון הכי נקי ואיכותי שהייתי בו בכל תאילנד למחיר שלו . אני מאמין שיש יותר זול ממה שאתם מפרסמים פה כי העובדה שאמרו לי שלתאילנד צריך לחודשיים שלמים מעל 20 אלף שקל ונחשו מה הייתי חודשיים שלמים אפילו יום אחד לא פחות עם 10 אלף שקלים אז כל מה שאומרים פה אני לוקח בערבון מוגבל אתם ישראלים לא בודקים את כל האופציות מתמכחים על המחירים במקומות הלא נכונים .
שאלה למי שיודע אפשר להשכיר קטנועים בפיליפין כמו בתאילנד כי זה אחד הדברים שהכי הייתי צריך בתאילנד.

אנגלס סיטי פיליפינים

8
לינה בכלל זה דבר אישי..לא כל אחד מוכן לישון בכל מקום-ההבדל בין 700 באט ל1200 באט למלון יותר מפנק זה בעיני המשתמש...אבל סתם כדי לא להיות קטנונים חודשים זה 60 יום-הוצאת 10000 ₪...כלומר 160 ₪ ליום.-75 ₪ הלך על המלון הזול-נישארו לנו בקופה-85 ₪ שהם-802 באט.אני מבין שבסכום הזה ...אכלת..-כי צריך לאכול...זזת ממקום למקום(אכשהו...)וזיינת...(שלא לדבר על אלכוהול...)ספר לי (ולכולנו)איך עשית את זה,וכן אני אשמח גם להוציא פחות בביקורי הבא בתאילנד...

אנגלס סיטי פיליפינים

9
הפיליפיניות יפות ומפנקות השירות כולל מציצה נשיקות לגביי טיפים אני הייתי נותן בבוקר בין 100 ל 200 פיזו ותמיד הם הציעו להגיע למחרת לפני העבודה בבר לשעה ב 500 פיזו בברים הבנות צעירות מגיל 19 עד 30 יש צעירות יותר הם קוראים להם שרי גירל הם בגיל 18 והם טוענים שהן בתולות והמחיר שלהן מאוד גבוה לא ניסיתי
ההרגשה מאוד בטוחה ברחובות הייתי במלון שנקרא גרנד סנטרל הוטל במרכז הווקיג סטריט

אני לא אחזור לפטייה מבחינת בנות אנגלס סיטי עדיפה.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”