כ נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים - דף 3 - סקס אדיר

נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים

21
תודה על התשובות.

הג'ל שאתם מדברים עליו זה השקיות הקטנות למציצה שהטעם שלהם די רע?
אני רוצה לקחת את הכדורג'ל לאחר שכבר שתיתי אלכוהל (האם זה בסדר)....ולכן שאלתי תוך כמה זמן הם מתחיל לעבוד ומתי פגה ההשפעה (24 שעות???)?

.You so need a Daddy, little girl

22
הג'ל זה השקיות הקנות למציצה עים מים חצי שעה לפני.ויאגרה אינה מומלצת עים אלכוהול הג,ל זה אותו חומר לכן אין הבדל. סיאליס אפשר לקחת חצי שעה עד שעה לפני והכדור טוב ל 24 שעות ולא מומלץ כל יום. לויטרה כדור יותר חזק בדרך כלל 20 מג ניתן עים אלכוהול אבל רצוי בלי כי אלכוהול מוריד מההשפעה

26
הייתי כאמור בפוקט עד לפני שבועיים ...
כמו שאמרו מעליי פוקט יקרה מאוד !
ובסה"כ המרכז של הזנות והבארים הינו בבנגלה שהוא פשוט דומה אחד לאחד כמו הווקינג סטריט רק ששם המחירים בשמיים ...
הבחורות שם ביקשו 2000-3000 ללילה ועוד היו ממוצעות ...
לגבי הכוסיות רצו 4000... כמובן שאני מדבר על התאילנדיות...

אם אתה שואל אותי פטאייה זה המקום בשבילך כי יש יותר היצע של בנות ואפילו תוכל למצוא יותר פצצות שם מאשר בפוקט ששם ההיצע קטן ....
וגם פטאייה זולה משמעותית מפוקט ואפילו מקוסומוי וקופנגן ...
בקוסומוי המוון ישראלים ותיירות שהורסות את הבריאות ... לגבי התאילנדיות שם אפשר להביא בכל באר וגם במעודונים אבל הן יקרות יותר מאשר בפטאייה בסביבות 2000-3500 ללילה ...
אם בא לך על התיירות ואתה יודע לדבר שוטף אנגלית אז ממליץ לך ללכת על זה ... הן נמצאות בארק באר שזה מקום של מסיבת חוף שיש שם כל ערב עד 2:30 בלילה ...
אני לא מדבר שוטף אנגלית ולוקח לי קצת זמן עד שאני מוציא את כל המשפט מהפה וזה גרם לי למגבלה כשהתחלתי עם התיירות שם כי השיחה לא הייתה רציפה ואז כל התקשורת לא הייתה משהו אז זה קצת מגביל הייתי אומר...

אם החלטת על פטאייה בכל הכח אז תנצל טוב את הספא שיש שם ... ולאוו דווקא המסאז'ים הקטנים ... וזאת מכיוון שבספא קיבלתי את התמורה הכי טובה , למשל שילמתי 100 שקל ל3 שעות של מסאז' הכי מושלם שהיה לי פלוס פעמיים הפי אנדינג פלוס ג'קוזי ... לעומת זאת במקומות הקטנים המסאז' נחמד ופחות מקצועי ושם אין ג'קוזי והפינוקים האחרים שבספא אתה מקבל כעסקת חבילה....

מכאן, מאחל לך שתצליח להנות בצורה מקסימאלית בחודש הנ"ל !

29
תודה על הסיכום של פוקט....בדיוק מה שחיפשתי.

על איזה ספא אתה מדבר בשווי של 1000 באט?
מהכרות שלי בודי מסאז' רק מתחיל ב1000 לשעה אבל ברוב המקומות זה 1500 ויותר.
יש ספא רגיל כמו בארץ עם טיפולים רפואים כולל מסאז' ריפואיתאילנדיספורטיבי עם טיפולי עוריופיהרזיה וג'קוזי וסאונה...

שאלה אחרת, מה בדבר התאילנדיות שלא נמצאות בבארים אלא הפרי לאנסריות שמגיעות למסיבות או מסתובבות ברחובות, האם הסכומים דומים?

.You so need a Daddy, little girl

30
כאמור, נתתי לך את השם של הספא והיכן הוא נמצא בפטאייה .. אני שילמתי 1000 באט פלוס טיפ של 200 למעסה זה ספא רגיל שבו אתה מקבל מעין חבילה ... שעה של ארומטרפיה ושעה של body scrub ועוד שעה בערך של סאונה וג'קוזי בקיצור מקצועי מאוד ופשוט תענוג ...

לגבי הפרי לאנסריות לרוב יצא לי לקחת כמה מהווקינג סטריט מהאינסומניה ומה שקורה זה שאתה זה שמציע להן סכום מסויים והן או שמקבלות או שלא ...
אני הצעתי תמיד סכום הוגן 1000 באט ללילה שלם וכמעט כולן הסכימו ... שוב , אני מדבר על האינסומניה ...

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”