הייתי כאמור בפוקט עד לפני שבועיים ...
כמו שאמרו מעליי פוקט יקרה מאוד !
ובסה"כ המרכז של הזנות והבארים הינו בבנגלה שהוא פשוט דומה אחד לאחד כמו הווקינג סטריט רק ששם המחירים בשמיים ...
הבחורות שם ביקשו 2000-3000 ללילה ועוד היו ממוצעות ...
לגבי הכוסיות רצו 4000... כמובן שאני מדבר על התאילנדיות...
אם אתה שואל אותי פטאייה זה המקום בשבילך כי יש יותר היצע של בנות ואפילו תוכל למצוא יותר פצצות שם מאשר בפוקט ששם ההיצע קטן ....
וגם פטאייה זולה משמעותית מפוקט ואפילו מקוסומוי וקופנגן ...
בקוסומוי המוון ישראלים ותיירות שהורסות את הבריאות ... לגבי התאילנדיות שם אפשר להביא בכל באר וגם במעודונים אבל הן יקרות יותר מאשר בפטאייה בסביבות 2000-3500 ללילה ...
אם בא לך על התיירות ואתה יודע לדבר שוטף אנגלית אז ממליץ לך ללכת על זה ... הן נמצאות בארק באר שזה מקום של מסיבת חוף שיש שם כל ערב עד 2:30 בלילה ...
אני לא מדבר שוטף אנגלית ולוקח לי קצת זמן עד שאני מוציא את כל המשפט מהפה וזה גרם לי למגבלה כשהתחלתי עם התיירות שם כי השיחה לא הייתה רציפה ואז כל התקשורת לא הייתה משהו אז זה קצת מגביל הייתי אומר...
אם החלטת על פטאייה בכל הכח אז תנצל טוב את הספא שיש שם ... ולאוו דווקא המסאז'ים הקטנים ... וזאת מכיוון שבספא קיבלתי את התמורה הכי טובה , למשל שילמתי 100 שקל ל3 שעות של מסאז' הכי מושלם שהיה לי פלוס פעמיים הפי אנדינג פלוס ג'קוזי ... לעומת זאת במקומות הקטנים המסאז' נחמד ופחות מקצועי ושם אין ג'קוזי והפינוקים האחרים שבספא אתה מקבל כעסקת חבילה....
מכאן, מאחל לך שתצליח להנות בצורה מקסימאלית בחודש הנ"ל !