כ סקס ראשון בברלין - סקס אדיר

סקס ראשון בברלין

1
אהלן אנשים,

אני נוסע לברלין, עכשיו קראתי פה הודעות שבאמת עשו לי חשק עוד יותר גדול לנסוע. רק יש לי כמה שאלות לשאול:

1) מכירים אם יש מצב יש בברלין בית בושת לבתולים? קראתי משהו פעם
2) בכל מקרה, אם בא לי זיון טוב איפה מומלץ? יש כל מיני רבעים של חלונות אדומים בברלין? נגיד באזורים היותר MITTE, טירגארטן, קרויצברג? אשמח לאתר אינטרנט אם יש.
3) קראתי את התיאורים האדירים של מה שהולך בErlebniswohnung רק מקומות כאלו זה פשוט כולם מזדיינים שמה מול כולם, וכמה שרוצים פשוט מזיינים בחורה אחת? יש מקומות של דפוק כפי יכולתך שאתה לא עושה את זה באורגיה? אם ספציפית כי לא זיינתי כ"כ לפני כן עדיף לוותר על המקום הזה?

יאללה שנה שופעת לכולם

סקס ראשון בברלין

4
GFE - נשמע סבבה

משיכה לסוגים ספציפים, אסיאתיות בסדר, מזרח אירופאיות שבטח יש שמה בשפע גם סבבה, וסוג של פנטזיה MILF.

כתבתי להם, ולא ענו אם זה דפוק כפי יכולתך? משלמים כניסה בשביל המועדון ואז בנפרד לזיון?

סקס ראשון בברלין

6
דוני אני יודע שזה לא המקום בשביל לרשום לך את זה אבל עדיין,
גם אני חזרתי ביום שני מברלין ועשיתי את כל הבדיקות באתר פה כמוך על בתי בושת ומקומות כאלה
אבל בלילה הראשון פשוט יצאתי למועדון רגיל בשם MATRIX - מועדון רגיל לכל דבר ואני יגיד לך דבר אחד לפי המשפטים שלך אני מבין שאתה צעיר יחסית ובמקרה של ברלין עם כל התיירים שיש שם פשוט לא צריך ללכת לזונות כל הבנות במועדונים הם ממש ממש ממש קלות להשגה, הם לא כמו הישראליות במועדונים בארץ. היו גם כמה בנות שהתחילו איתי וזה לא שאני דוגמן צמרת - סתם בחור רגיל.
לדעתי שווה לך לצאת למועדון לפחות בלילה הראשון לנסות את המזל שלך תתחיל עם כמה בחורות כולם שם זורמות, ובמידה ולא הולך תעבור לאופציה ב' בתי בושת כמו שהמליצו בשרשורים אחרים שאגב אני לא יכול להמליץ כי כמעט כל לילה חזרתי עם מישהי אחרת.
מה שנותר לי לאחל לך זה בהצלחה!!!

סקס ראשון בברלין

7
בחורה רגילה
זה תקנה לי שתיה
תפנק אותי
צריך להתארגן על קונדומים
צריך להזמין לארוחה כי היא לא תזדיין בשניה
וזה זמן וכסף ובסוף היא לא מרחיב טוב למטה או לא מגולחת או לא מוצצת
בקיצור מה שנראה זול הוא יותר יקר

סקס ראשון בברלין

8
בת ימי צודק במאת האחוזים,אני אישית חוויתי סיפוק אדיר מכמות הבנות שזורמות באלכסנדר הולנדיות גרמניות אסיאתיות רוסיות ברמה בינלאומית,הקושי העיקרי היה השפה הגרמנית כי לא כולן דיברו אנגלית רצופה,אז מתוך 30 אלף דוגמניות על בטירוף ואני לא מגזים בתיאור מי שהיה יודע מה אני מתכוון,מוסטפה ארטמיס ירדו לי לטמיון,אני ב8 יורו מביא בחורה לחדר fkk כולל שתיה ונישנושים,אלכוהול ובירות כבר קונים בדיוטי פרי,לסיכום אין סיכוי לצאת בלי 2 3 זיונים ו3 מציצות מברלין,חופשה נעימה ולהיות עירניים,
אוי טובה שלי אני גומר
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”