דירות פרטיות מומלצות בברלין? 1 על ידי doni_james היי רציתי לדעת אז אם יש למישהו דירות פרטיות מומלצות בברלין?או איפה זה האזורים של החלונות האדומים?כמה זה אמור לעלות?להביא זונה מהרחוב להוסטל נראה לי לא רעיון משהו... ציטוט 27 ספטמבר 2014, 00:59
דירות פרטיות מומלצות בברלין? 2 על ידי blover69 בברלין דובר כבר רבות דירות יש לך את ה erlebniswohnung.com זאת דירה שלא מתאימה לכול אחד אבל ברגע שאתה מסתגל לרעיון זה הופכת להיות חוויה שלא תשכח אותה הרבה זמן מעבר יש את Artmis אני לא חושב שיש צורך להרחיב בחורות פצצות שאין לתאר ונפילות לא קיימות שם למה לחפש בררה אם יש לך אופציות מומלצות ונטולות נפילות תהנה ציטוט 28 ספטמבר 2014, 08:37
דירות פרטיות מומלצות בברלין? 3 על ידי אחים שלו גברים אין איזור של חלונות אדומים בברלין ציטוט 28 ספטמבר 2014, 19:27
דירות פרטיות מומלצות בברלין? 4 על ידי אוהב סבתות הבת שלי טסה עוד כמה ימים לברליןעם חברות שלהשאלתי מה יעשו שם,ענו שיאכלו כרובעם נקניקיות ויטיילו כמו בפעמים הקודמות.רק שלא תביא לי חתן נאצי ציטוט 28 ספטמבר 2014, 21:36
דירות פרטיות מומלצות בברלין? 6 על ידי הלקוח מסיבות היסטוריות של חלוקת העיר אין בברלין רובע חלונות כמו בשאר הערים בגרמניה והזנות מפוזרת במקומות בכל העיר. כתבו על זה הרבה בפורום. ישנו רק בית אחד שדומה לבתי הזונות של פרנקפורט. הנה הלינק http://www.freudenhaus-hase.de/html/modelle.html ציטוט 29 ספטמבר 2014, 07:03
דירות פרטיות מומלצות בברלין? 7 על ידי assaf24 בברלין אני זיינתי בחורה פרטית ב30 יורו אני לא זוכר את הכתובת שלה אבל אני כן אזכור את הבית ואיך להגיע אלייה חח ציטוט 29 ספטמבר 2014, 08:11
דירות פרטיות מומלצות בברלין? 8 על ידי sseexx242 אני הייתי בברלין ואני חושב שגם בביקור הבא אני לא אלך למועדונים וזונות, ראיתי כל כך הרבה פצצות לא נורמליות בכמות מסחרית שפשוט חבל על כל יורו אוי טובה שלי אני גומר ציטוט 04 אוקטובר 2014, 17:29
דירות פרטיות מומלצות בברלין? 9 על ידי oran אז לאן אתה מתכוון ללכת sex242? ציטוט 05 אוקטובר 2014, 14:09
דירות פרטיות מומלצות בברלין? 10 על ידי sseexx242 יש מלא כוסיות בלונדיניות בנות 20+ בעיקר תיירות מהולנד מי צריך מוסטפה שכונה ערבית וארטמיס עפים על עצמם 80€ כניסה. אוי טובה שלי אני גומר ציטוט 09 אוקטובר 2014, 09:40