כ נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים - דף 10 - סקס אדיר

נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים

91
מרחיב אני אארגן לך טלפון של אחת,
אבל מרוב שיש לה שם של מקצוענית שם, היא לוקחת לפי שעה בערך, למרות שניתן לסגור איתה על שורט של 2-3 מספרים נניח תמורת 1500 בהט.

היא לוקחת 1000 בהט בעיקרון לשורט.

היא בעיקרון אחת שצריך לסמן וי עליה שאתה שם - מילפית (אם אתה אוהב).

96
שלום לכל החברים, הרבה זמן לא ביקרתי בפורום

חזרתי לא מזמן מטיול חמישי בתאילנד, ראיתי פה דיון מעניין ואני רוצה להוסיף את ההתרשמות שלי.

קודם כל - המחירים עלו.

שנית - התאילנדיות "התקלקלו" קצת.

שני הדברים היו צפויים, הגלובליזציה עושה את שלה. לגבי המחיר - תאילנד התפתחה מאוד בשנים האחרונות, הם כבר לא כל כך עניים, המשכורות עלו (במונחים דולריים) והפער בין המקומיים לתייר המערבי קטן מתמיד.

אם בחורה יכולה להרוויח בעבודה נורמלית 20,000 באט לחודש, אז זונה מן הסתם תרצה להרוויח הרבה יותר. לגיטימי.

עוד דבר זה הצפה של תיירים עם כסף - אם לפני 15 שנה רק הקשוחים היו מגיעים לפטאיה - חיילים אמריקניים, נהגי סמיטריילר אוסטרלים, עובדי מתקני קידוח בים - אז היום כל חנון אירופי שקרא משהו באינטרנט וראה כמה סרטונים ביוטיוב, קופץ על מטוס ומגיע לפטאיה. בוקינג באינטרנט, הכל בטוח, יש אוקיינוס של מידע ברשת, הוא לא מפחד כמו פעם.

כנ"ל אוכלוסיות שפעם לא היו מגיעות - הודים, ערבים, סינים, מה שלא תרצה. כולם חרמנים, ויש להם כסף.

המחירים כפי שאני נתקלתי בהם - בחורה מהאינסומניה - 1000-1500 לקצר, 1,500-3,000 ללונג טיים. המחיר המקובל ללונג טיים הוא אלפיים, אפשר גם בפחות וכוסיות פצצות ירצו יותר. אבל בגדול אלפיים

בחורות מגוגו - 1000-1500 לקצר, 2000-3000 לארוך. בנוסף יש כמובן את הבאר פיין - בין 600 ל- 1500 באט.

בחורות מבארים - 1000 לשורט טיים, 1500-2000 ללונג טיים. באר פיין - 300 באט

השינוי בגישה - שוב, אינטרנט, גלובליזציה.

פעם התחושה היתה שהבחורה מעריצה את האדמה שאתה דורך עליה, ואין דבר שגורם לה יותר אושר וגאווה מזה שהוד מעלתו התייר העשיר מארץ רחוקה גמר לה בפה. איזה כבוד נפל בחלקה.

אז היום ל-100% מהבחורות יש סמארטפון לא רע, לכולן יש פייסבוק, הן רואות סרטונים ביוטיוב, ויודעות הרבה יותר על העולם.

והגיבורות תרבות שלהן זה ריהאנה ואנג'לינה ג'ולי. בקיצור, הן הרבה פחות 'תאילנדיות' מפעם, והרבה יותר מסונכרנות עם בנות גילן במערב.

והן יודעות בדיוק שאתה לא ממש מיליונר, אלא סתם מעמד הביניים במדינה עם כלכלה קצת יותר חזקה מתאילנד. התפוגג החלום.

אז הן כבר לא צייתניות מפנקות משקיעניות כמו שהן היו בעבר.

להרבה מהבנות יש כבר, או היו להן בעבר כמה ספונסרים, כי פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים. ובכמויות שלא נראו בעבר.

אז אם יש לה ספונסר או שתיים, היא כבר די מסודרת כלכלית ולא לחוצה על הכמה ג'ובות שלך.

היא כמובן תזרום אתך, אבל אלא אם כן היא נדלקה על הבחור עצמו, היא לא ממש תשקיע.

בניגוד לעבר כמעט ולא קרה בטיול הזה שהבחורות מסבנות אותי במקלחת וכאלה דברים.
כאילו, לפעמים אתה מרגיש ממש כמו עם בחורה מערבית.

גם באינסומניה כבר לא מתחילות איתי כמו פעם. מחייכות והכל, אבל פעם הן היו הרבה יותר אגרסיביות. היום בהרבה מקרים אתה צריך לעשות את הצעד הראשון.

ובכל זאת - עדיין אני לא חושב שיש לפטאיה תחליף. אולי הפיליפינים.

איפה עוד אפשר להחזיק כוסית מתוקה ליום שלם שבוע שלם במאתיים עשרים ש"ח ליום פלוס הוצאות ???
thailand 2010

98
תאילנד 2010, בעיקרון אתה צודק,
אבל.... תראה אני לא יודע איך היה לפני 15-20 שנה, אבל לא הכל שחור/ קודר כמו שאתה מצייר את זה.

ראשית, נכון שיש מלא ערבים והודים, אבל יש טונות ואני באמת מתכוון לטונות של בחורות שאחרי שהיו כמה פעמים איתם לא ילכו בחיים עם ערבים והודים שוב.
תקראו לי גזען- אבל מאחר ואני בעל מראה ישראלי, בחורות שאלו אותי כמה פעמים לפני שהחליטו לבוא איתי אם אני ערבי (שאלו בחשש), ורק אחרי שהסברתי להן שלא, הן באו איתי.

מה שכן- יש הרבה קוריאנים, יפנים וסינים - שההתנהגות שלהם לפחות ברחוב היא טובה, ויש להם- עפ"י התפיסה התאילנדית יותר כסף.

המחירית שציינת הם ממש נכונים - אך מאחר ובשנים שאני נכנסתי הם היו רק 10-15 אחוז נמוכים יותר (שוב, לא הייתי במשחק לפני 15 שנה) אז העליה לא כזאת גבוהה- ומה שכן, אני אף פעם לא נמצא בהיי סיזן, אז אני תופס את ה-1/3 התחתון של רף המחירים שציינת.

הדבר הכי נכון שציינת (ואגב אני לא מסכים שבחורה "רגילה" בפאטאייה יכולה לעשות 20 אלף בעבודה אמיתי בלי סקס, מקסימום 8 אלף),
זה שיש בחורות שהיו להם ספונסרים, חלקן נהיו כוכבות פייסבוק עם מליון גברים שרק מחכים שהן יפנו להן זמן שהם (הגברים) בפאטאייה, מה שיצר תופעה של בחורות פצצות על, שעושות 100 אלף בהט לחודש במשך כמה שנים רצוף, כבר קנו 2 בתים, יש להן קטנוע, אייפון (6+ (: ), וביקצור חיות ברמה של בחורה מצפון רמת אביב... - ואז שאחנו באים לבחורה הזאת באינסומניה, אם אין לה דלקה עליך, היא יכולה או פשוט לסרב לך, בלי מחיר בכלל, או לתת מחיר גבוה ללונג טיים, נניח 6 אלף בהט - וזה משהו שלא היה בעבר.

99
יש מישהו שאני מכיר שמשנת 1992 כל שנה נוסע לפאטייה, הוא גם אומר לי שפאטייה של היום זה לא מה שהיה פעם, אבל הוא עדיין ממשיך לטוס לשם בכל שנה-עדיין, אין כמו פאטייה לדבריו. תחשבו על זה, איפה עוד גבר יכול ללכת בעיר של מיליון תושבים ולהרגיש מלך ולהביא כל(כמעט) בחורה שהוא רוצה להביא. נכון שהמחירים שם קצת עלו, אבל עדיין המחירים שם מאוד זולים לעומת מה שיש כאן ובארצות מערביות אחרות. לפני כמה חודשים הייתי במלון מרכזי בתל אביב, רציתי לפנק את עצמי ולהביא נערת ליווי לחדר לאיזה שעה. רציתי מישהי ממוצעת והיא רק התחילה מ800 ש"ח ועוד לא דיברתי על השירות והתקתוק. איפה זה ואיפה תאילנד...
כשאני הייתי הולך לאינסומניה, הייתי מציע 700 לקצר ו1500 לארוך, במידה והבחורה ממש ממש כוסית ושווה זה היה עולה ל1000 ו2000, יש לציין שאף בחורה לא אמרה לי לא שם, לא יודע אם כי אני צעיר ויחסית נראה טוב, אבל אפילו לא הגעתי איתן לקטעים של מיקוחים. אגב, גבינט, אותו בנאדם שאני מכיר שנוסע כל שנה, אמר לי משהו מעניין בפעם האחרונה שראיתי אותו. הוא טען שרוב הבחורות, אם לא כולן, באות לפאטייה לשנה, שנתיים, גג 5-6 שנים ואז הן חוזרות עם הכסף שעשו למשפחה באיסאן, צ'אנג מאי או בכפר אחר שממנו היא באה. כלומר, אם הייתי לפני שנתיים בפאטייה, רוב הסיכויים שכעט כל הבחורות שהייתי איתן או שראיתי באינסומניה, כבר לא יהיו שם-והן הוחלפו בבנות צעירות אחרות. כמובן שיש בנות שמתאהבות בעבודה ו"עורקות" מהמשפחה, אבל בשביל 99 אחוז מהבנות שם אנחנו עדיין שטר דולר מהלך.

100
חחחח אתה צודק גבינט בקשר לפייסבוק

לכל אחת יש איזה 1,500 חברים בפייס והיא מקבלת מאה לייקים על כל פוסט מגברים חרמנים שהיו איתה פעם והם בכלל לא בתאילנד

אז בטח שהיא מרגישה נסיכה.

לישראלים יש דווקא שם לא רע - הרבה פעמים ראיתי שבחורות ממש שמחו לשמוע שאני ישראלי.
אז אל תקלקלו לנו את השם....

יש בחורות שעבדו בעבר בעבודות מסודרות, לאו דווקא קופאית בסבן אילבן.
לא כולן בנות כפר מאיסאן

באמת פגשתי לא מעט בחורות שמרוויחות סכומים של 80 - 100 אלף באט בחודש, הצחיק אותי שיש מצב שהבחורה הזו מרוויחה יותר מרוב הלקוחות שלה !

גול_גול, יש הרבה בנות שנמצאות שם שנים - ארבע חמש ויותר

כמובן שיש תחלופה, הרבה מתחתנות עם הלקוחות שלהן ונעלמות מהסצינה - זו היציאה הראשית בעצם, והיעד הסופי של רובן.

אם בחורה נעלמת וחוזרת, זה או כי היה לה ספונסר שהחזיק אותה בבית של ההורים תקופה (על כל בחורה בפטאיה יש חמש בבית, בהמתנה.) או שהיא התחתנהנסעה עם מישהו למדינת המוצא שלו לתקופה, הקשר לא הלך, והיא חזרה לרחבת הריקודים של האינסומניה.

הייתי עם לא מעט בנות שעשו תקופות באוסטרליה, סקנדינביה, כווית, דובאי וכ'ו

thailand 2010

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”