הפרופסור בתאילנד
23תודה רבה אחלה מקום זה פטאיה צריך להכיר את המקום ואז מתחיל הטיול אני חולה על אתילנד ובמיוחד פאטיה עיר האורות והצפיפות של המועדונים זאת חוויה מעולם אחר.
לא משלם יותר מ 400 לשעה .
הפרופסור בתאילנד
25חזרתי מפטאיה לפני חודש והלוציפר היה פתוח, אבל הבנתי שהוא היה סגור תקופה, איזה ישראלי התחרקש עם השומרים והם פוצצו אותו במכות.
המועדון עם המכונית האדומה בכניסה נקרא "וולקין סטריט". בגלל שזה מבלבל עם הרחוב עצמו, רוב המקומיות קוראות לו "רד קאר" על שם המכונית.
מועדון פופולרי נוסף הוא '808', נמצא מעל הקנדי שופ, אם באים לווקינג מהצד של הרד קאר אז זה קצת אח"כ מצד ימין. עולים במדרגות נעות כמו מרין דיסקו.
thailand 2010
הפרופסור בתאילנד
26הלוציפר פתוח באותו מקום.יש כמה מקומות חדשים שנפתחו כמו הפייר ו808 ועוד מועדון פתוח עים להקה חיה בתחילת הוולקינג סטריט השאלה עים ישארו פתוחים
הפרופסור בתאילנד
27ואללה פרופסור, קח את מה שאני אומר בחיוך- אבל בפאטאייה אתה רק בכיתה א' (תאילנד 2010 אני בטוח שהרגשת אותו דבר כשקראת את הדיווח)... (:
אבל אני מניח שכולנו התחלנו מתישהו, וכולנו עשינו את הטעויות שלנו שם.
סתם שתדע- הסעה מבנגקוק צריכה לעלות באזור 450-500 בהט (ולמקרה שאתה כרגע בפאטאייה- זה המחיר לחזור- פשוט תיכנס למשרד נסיעות ותשאל).
הלוציפר פתוח- מנסיון שלי מהתקופה האחרונה, וזה אחלה מועדון , יש לו גם חלק אחורי שחלק לא מכירים.
לגבי האינסומניה- אם אתה שם, וכבר מוכן לשלם את המחיר היקר של השתיה (150 בהט בערך לבירה), אז תדע ששם ההכי כוסיות עולות בערך 3000 בהט ללילה, אם אני לא טועה היה דיווח לפני חודש בפוסט המקביל על פאטאייה/ תאילנד ששם דיווחו על מחירים די מדוייקים.
זהו, תזיין, תהנה ואם יש לך שאלות ואתה עדיין שם- תשאל ונעזור.
סתם שתדע- הסעה מבנגקוק צריכה לעלות באזור 450-500 בהט (ולמקרה שאתה כרגע בפאטאייה- זה המחיר לחזור- פשוט תיכנס למשרד נסיעות ותשאל).
הלוציפר פתוח- מנסיון שלי מהתקופה האחרונה, וזה אחלה מועדון , יש לו גם חלק אחורי שחלק לא מכירים.
לגבי האינסומניה- אם אתה שם, וכבר מוכן לשלם את המחיר היקר של השתיה (150 בהט בערך לבירה), אז תדע ששם ההכי כוסיות עולות בערך 3000 בהט ללילה, אם אני לא טועה היה דיווח לפני חודש בפוסט המקביל על פאטאייה/ תאילנד ששם דיווחו על מחירים די מדוייקים.
זהו, תזיין, תהנה ואם יש לך שאלות ואתה עדיין שם- תשאל ונעזור.
הפרופסור בתאילנד
28יש הבדל בין הסעה למונית ספיישל
אבל אני הופתעתי מזה שבבנגקוק הפרופסור ביזבז את זמנו בקאוסן במקום לטוס לסוקומוויט
הפרופסור בתאילנד
29גבינט האינסומניה הוא הדיסקו הכי זול בפטאיה ממה שראיתי. לוציפר ומרין יקרים משמעותית
אתה רק צריך לקנות את הכרטיס הנחות שלהם, שעולה מאה באט ונותן לך 20% הנחה.
זה הדבר הראשון שעושים באינסומניה, זה כל כך משתלם שאפילו אם אתה בא לערב אחד ומתכנן להוציא לא יותר מ-500 באט, עדיין שווה להשקיע מאה באט ולקבל 20% הנחה - מאה באט.
חוץ מהנחה אתה גם צובר נקודות בכרטיס, שאפשר לשתות עם זה אח"כ. בלילה האחרון שלי בדקתי כמה יש לי בכרטיס - היה שם נקודות ב-3500 באט. הספיק לבקבוק וויסקי ועוד הרבה דרינקים לי, לבחורה שהיתה איתי, וגם לשתי חברות שלה
המחירים למטה - ב ibar זולים יותר מבדיסקו בקומה למעלה. אבל הכרטיס טוב לשני הקומות.
אם אני זוכר נכון, אז סאן מיגל בדיסקו עולה 115 באט
מונית מפטאיה לשדה"ת אני מזמין לרוב מהמלון או מהסוכנויות מוניות הקטנות ברחוב, וזה עולה 900 באט
מונית בכיוון ההפוך תעלה יותר, כי המוניות מפטאיה לבנגקוק זה לרוב מוניות שחוזרות לבנגקוק, ולא רוצות לחזור ריקות
יש גם הסעות כמו שציינת, וגם אוטובוסים כמובן - 120 באט.
thailand 2010
הפרופסור בתאילנד
30[QUOTE=גבינט] ואללה פרופסור, קח את מה שאני אומר בחיוך- אבל בפאטאייה אתה רק בכיתה א' (תאילנד 2010 אני בטוח שהרגשת אותו דבר כשקראת את הדיווח)... (:
זהו, תזיין, תהנה ואם יש לך שאלות ואתה עדיין שם- תשאל ונעזור.[/QUOTE]
וואלה גבינט, קח את מה שאני אומר בחיוך-אבל בהבנת הנקרא אתה קצת חלש...
לא רשמתי את מחיר המונית לקוואסן רוד כי לא זכרתי.
המחיר שרשמתי על 1000 או 1200 זה על בנקוק פטאייה.
כשאני הייתי בחודשים יולי אוגוסט הלוציפר היה סגור ב מיליון אחוז.
ההרכב ששר וניגן והתקליטן עברו למועדון 808 שכחתי את המספר ורשמתי 8200 על שם יחידת המודעין המפוארת שנמצאת בארצנו הקטנטונת.
לגבי השתייה ב 808 זה 150 באט לבירה...
ואני לא רוצה כוסית ב- 3000 באט מהאינסומניה.
לא רוצה לשלם יקר על מוצר מפוקפק וכמו שרשמתי אני פונה לקהל המבוגרות התאילנדי.30-40 זה הטעם שלי אחי.
תן לי ב 1500 אחת לכל היום,תן לי 600 לקצר זה אישית יותר מעניין אותי.
וזה הכול...
שב"ש
זהו, תזיין, תהנה ואם יש לך שאלות ואתה עדיין שם- תשאל ונעזור.[/QUOTE]
וואלה גבינט, קח את מה שאני אומר בחיוך-אבל בהבנת הנקרא אתה קצת חלש...
לא רשמתי את מחיר המונית לקוואסן רוד כי לא זכרתי.
המחיר שרשמתי על 1000 או 1200 זה על בנקוק פטאייה.
כשאני הייתי בחודשים יולי אוגוסט הלוציפר היה סגור ב מיליון אחוז.
ההרכב ששר וניגן והתקליטן עברו למועדון 808 שכחתי את המספר ורשמתי 8200 על שם יחידת המודעין המפוארת שנמצאת בארצנו הקטנטונת.
לגבי השתייה ב 808 זה 150 באט לבירה...
ואני לא רוצה כוסית ב- 3000 באט מהאינסומניה.
לא רוצה לשלם יקר על מוצר מפוקפק וכמו שרשמתי אני פונה לקהל המבוגרות התאילנדי.30-40 זה הטעם שלי אחי.
תן לי ב 1500 אחת לכל היום,תן לי 600 לקצר זה אישית יותר מעניין אותי.
וזה הכול...
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.