כ בנגקוק-תאילנד - דף 3 - סקס אדיר

בנגקוק-תאילנד

21
יש חינם בתאילנד גם כשלא מחפשים קרה לי בבנגקוק פעמיים עם מוכרות בדוכן של נודלסופ(מעולה) שהתידדנו ועלינו מדרגה ופעם אחת בצ׳יאנג מאי שנערת בר פרט לקנס בר סירבה לקבל תשלום ואין לי מישג עד היום.
בפטאיה ההסתברות כנראה מאוד נמוכה במיוחד באיזורים המתויירים של העיר.

בנגקוק-תאילנד

22
לקחת חינם מתאילנדית זה פשוט לקחת
לא מקובל שם הם עם עדין מאוד ההפך מישראל
וזה מתפרש לרוב לא נכון בעניים שלנו העדינות שלהם
תנו כסף ותחגגו
אל תיקחו תיתנו ותראו שגם אלה שכביכול בחינם יהיו מאושרות עד הגג
Toref

בנגקוק-תאילנד

26
וגם אנחנו לא מטומומים (אבל לרוב כן :)) אף אחד מאיתנו לא יסרב למתנה חינם.....

יש מצבים שונים בחיים כולל במקום כמו תאילנד ולא תמיד זה מסתדר לוגית.

עכשיו לתגובות השמרניות והמתחסדות בסגנון הפמניסטי, אף אחד לא לוקח כאן, הכל בהסכמה גם כאשר יש צד חזק וצד חלש, כך עובד העולם, אין צדדים שווים.
לא זכור לי שבארץ משהו ניתן חינם מבחורות, על הכל משלמים כאן.
אם החשיבה שאתה "טורף" ומנצל ולוקח כלקוח אז לא צריך להתעסק בשום תחום ובמיוחד בתחום הזנות, אפשר לתת כסף תמורת מין בתאילנד ואפילו עדיף, אבל לפרש שאקט שהיה בחינם הוא לקחת ואפילו בכוח משמע גניבה (יש יגידו אונס, כבר היו כאלה בפורום) זו השמצה, ולשון הרע על כל מטייל מין בתאילנד.

והקביעות החד משמעיות מה מקובל ומה לא, כולל הכללות על התעשיה והתרבות שלהם היא התנשאות כלפי חברי הפורום שמכירים דבר או שניים על תאילנד.

לא צריך ללמד את חברי הפורום מוסר,מה שכן צריך להזכיר זמין זו עסקה שם כמו עסקה בחנות וכך צריך להתייחס אל זה.

.You so need a Daddy, little girl

בנגקוק-תאילנד

27
גם התאלנדית חברה הכי טובה שלך - והיו לי הרבה מקרים כאחה - היא תשמח מאד לכסף - כי החיים שלהם מאד קשים שם - בפעם האחרונה הייתי עם מישהיא פשוט מדהימה שהייתה פשוט פיצוץ במיטה - היא שיחקה את המשחק של נעלבת אבל הכרחתי אותה לקחת כסף והיא העריכה את זה מאד - פשוט מקום מדהים תאילנד וביחוד פטאיה
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”