לפני מס' חודשים הייתי בפראג 10 ימים והנה דיווח קצר שלי (מפאת חוסר בזמן והאנשים שטסו איתי דגמתי רק מס' מועט של מקומות):
קודם כל, פראג בתור עיר מעולה מדהימה וזולה, כל הבירות/אוכל/תחבורה/מלונות זולים יחסית...דוגמא בירה בפאב יכולה לעלות 30-40 קרונות צ'כיות שהם 5-6.5 ש"ח. כשאני הייתי השער של הקרונה היה 6...כלומר 6 קרונה זה 1 ש"ח.
ממליץלהתאחסן ברחוב ואצלב בחלקו העליון או האמצעי, בגלל שהאיזור הזה, מרכז חיי הלילה של פראג הוא אזור קטן יחסית, תמצאו את עצמכם מרחק כמה דקות הליכה ממועדוני חשפנות, מסאז'ים בתי זונות, מועדונים, סנוקר, פאבים ומסעדות.
1) נאון - NEON CLUB - סוג של ברוטל, יש הפי האאור עד 19:00 או 20:00 לא זוכר בדיוק, בזמנים אלו הזיון מאוד זול (1500/1800 קרונה לשעה שלמה) - הבחורות רובן קצת מבוגרות אך יש מילפיות ויש מציאות. 3 פעמים הייתי שם 3 פעמים נהנתי ממש, שירותיות אחלה. מי שמחפש כוסיות צעירות זה לא המקום בשבילו
2) שואו פרק - SHOW PARK - הבנתי שקיימים שני סניפים אחד במרכז העיר קטן, ואח גדול במרחק מונית שתעלה לכם 250-300 קרונות. בית זונות במובן הכי חיובי שיש. אני הייתי רק בסניף הגדול והוא שווה בטירוף: קומה ראשונה מועדון חשפנות די גרוע, אין מה לעשות שם יותר מידי אולי לנוח בין זיונים לשטוף קצת תעיניים. קומה שנייה יש כמה עשרות חלונות עם בנות בה מכל הסוגים כאשר הרוב הן מזרח אירופאיות צעירות וכוסיות, יש אסיאתיות שחורות מילפיות לטיניות הכל מהכל!! משהו כמו שני שליש מהבנות הן אירופאיות כוסיות וצעירות והשאר תלוי ביום ובשעה שבאתם. כניסה עולה 1500 קרונות לחצי שעה לא כולל אקסטרות. אם יש מישהי קצת לא מבוקשת היא יכולה להציע לכם בפחות או אקסטרות חינם (קרה לי מס' פעמים). האקסטרות עולות לא מעט 1000-1500 קרונות. נתתי שם 5 מספרים ב3 ימים שונים, 4 מהם עם כוסיות בולגריות/רומניות ואחד עם ויאטנמית מדהימה. אין GFE זה בית זונות מקצועי נטו. כניסה 240 קרונה, תקפה לשני הסניפים ל-24 שעות: כלומר באתם איזה יום ב22:00, ביום אחרי תיכנסו עד 22:00 בחינם!
3) מועדוני חשפנות- הייתי במועדונים דרלינג אטלס והוט פפרס, השניים הראשונים מדהימים הייתי בהם עם חברים כשעה-שעתיים אך רק לשטוף עיניים הלחץ שם מהבחורות הוא כבד מאוד לקחת מופעים והשתייה שם יקרה בהפרזה וכך גם הכניסה לאחד מהם (לא זכור איזה) יצאנו משם כיוון שלא היה לנו יותר מידי כסף לבזבז, הבנו שלקחת בחורה לחדר לחצי שעה יכול להגיע ל10000 קרונות (1700 ש"ח) וויתרנו. מה שכן - כוסיות ברמה של דוגמניות על!
לגבי ההוט פפרס - המועדון לא נופל מהשניים הראשונים רק שהוא בתקציב נמוך יותר ובלי לחץ, מופעים פרטיים בין 1000-4000 קרונה, כאשר מופע קבוצתי משותף בחדר פרטי של 10 דקות עולה 3000 קרונה כלומר אם אתם 3-4 זה 150-180 ש"ח לאדם. כוסיות מטורפות, אם כי פחות מבדארלינג אך עדיין. מופעים יפים מאוד ובירה צ'כית מהחביצ ב90 קרונה (15 ש"ח). אני לקחתי שם דוגמנית צ'כית בת 19 בשם אלכסנדרה שהייתה נדירה ללאפ דאנס פרטי בחדר מחרמן בטירוף שאחריו סקס מושלם עם כוסית על, הכי כוסית שזיינתי בחיי ללא ספק - המחיר 3500 קרונה (600 ש"ח) לחצי שעה- יקר בטירוף אבל פעם ב...חייב כוסית על.
4) מכון תאי מסאז' די סתמי באחת הסמטאות שמובילות לרחוב ואצלב, עיסוי בודי של שעה פלוס מציצה חשופה וגמירה בפה לסיום - 2000 קרונה לשעה (350 ש"ח). יש כמה וכמה מכונים כאלה, לצערי לא זוכר את שמו מה גם שלכולם קוראים תאי מסאז'