כ fkk-oasis - דף 2 - סקס אדיר

fkk-oasis

12
בעיקרון כל עוד לא נכנסת לחדר אתה לא משלם כלום לא משנה מה קורה.
אם אתה רוצה חירמונים חינם, אז באואזיס יש איזור שבו מקרינים סרטים כחולים ואם אתה בא ויושב על הספה שם מיד תבוא מישהי ותשב לידך כדי לשכנע אותך להיכנס לחדר. מניסיון אם תשחק אותה אדיש או תגיד שיצאת מחדר לא מזמן ו צריך קצת זמן להרגע היא תעשה כמעט הכל כדי לשכנע אותך, רק תשחק אותה מתלבט ותקבל מציצה בטוח.
אבל הן יודעות איך לנגן לך על המצפון כך שקשה אחר כך לסרב לכל ההפצרות ולא להכנס איתן, אם תהיה מספיק חזק ותתעקש היא תתייאש ותעבור הלאה.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

fkk-oasis

13
pinnochio - דיווח מצויין ומחרמן!אצבע למעלה הזכיר(והזקירצחוק) לי את החוויות שלי מהארטמיס. כל הכבוד!מוחא כפייה

עמד לי הזין כמו ברזל יצוק רק שדמיינתי את הסיטואציה של שלוש כושיות ביחדTongueTongueTongue... עוד פנטזיה שעדיין לא הגשמתי(אורגיה עם כושיות). איך ויתרת על דבר כזה?!מבולבל אני הייתי מסתער עליהן בלי לחשובצחוק.

נ.ב - אחרי הדיווח שלי על הארטמיס סימנתי את אואזיס כמטרה הבאה אם וכאשר אבקר שוב בגרמניה, אך במידע שקיבלתי בפרטי נמסר שהאואזיס כבר לא מה שהיה פעם, שירד ברמתו מבחינת איכות+כמות הבחורות, ושעדיף ללכת על גולדן טיים שבדיסלדורף(מצאתי עליו קצת מידע כאן בפורום חו"ל)... האמת שכבר חשבתי להחליף מטרה עד שהגיע הדיווח שלך וכנראה שהרמה הגבוהה שם עדיין נשמרת...חיוך גדול
zooz

fkk-oasis

14
[QUOTE=לקסר] ... האמת שכבר חשבתי להחליף מטרה ... [/QUOTE]לטעמי Oasis בסדר גמור, או לפחות כך היה לפני כחדשיים, כאשר ביקרתי בו בפעם האחרונה, והוא גם בין הטובים באירופה. אך אם יש בחירה, אזי דע לך שהמועדון העדיף עלי באירופה נמצא דוקא בשוויץ: GLOBE - על יד ציריך http://is.gd/4yYvBV

fkk-oasis

15
אואסיס בסדר גמור
לידיעת החברים הבנות מתחלפות בן כל הקלבים שבאותה רמה
כך שזה לא תלויי כל כך בשם מה שהיום פחות טוב מחר יכול להשתפר וההפך
Toref

fkk-oasis

17
חברים יקרים,
חלק מהמועדונים האלו נועדו לתיירים : ארטמיס בברלין, פאלאס בפרנקפורט וחלק נועדו למקומיים.
שמרו על המוניטין שלנו בתור ישראלים והתנהגו בכבוד ובנימוס כך שתמיד יקבלו אותנו בברכה.

fkk-oasis

18
[QUOTE=almoni2009] אך אם יש בחירה, אזי דע לך שהמועדון העדיף עלי באירופה נמצא דוקא בשוויץ: GLOBE - על יד ציריך http://is.gd/4yYvBV
[/QUOTE]
הסתכלתי בלינק ששמת ו... אלוהים ישמור!!!ShockedShockedמבולבלפצצה אתה רוצה לומר לי שהתמונות אותנטיות?!Shocked ומס' הבנות הבלתי נתפס(משהו סביב ה-300... פשוט איבדתי את הספירה אחרי 100 בערךצחוק וגם חלק מהבנות מופיעות יותר מפעם אחת) אכן אמיתי?!

למרות ששוייץ מדינה יקרה ואיננה חלק מהאיחוד(מה שאומר שאצטרך לטוס לשם במיוחד ולא אוכל לעבור בין מדינות כמו שעשיתי בעבר) אני אשמח לשמוע פרטים נוספים על המקום - תעריפים, זמני פתיחה וכ'ו.

בכל מקרה אואזיס חזר להיות מטרה מרכזית אם וכאשר אבקר שוב בגרמניה.
zooz

fkk-oasis

19
הגלוב יקר אבל שווה. הייתי בארטמיס והיחס של הבחורות בגלוב שווה פי 2-3.
הג'קוזי והסאונה באמצע האקשן. יש גם הרבה סקס פומבי , מחרמן להציץ. האתר של המועדון
ניתן למצוא לפי: club globe ch
בגוגל
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”